16 راهکار برای افزایش سرعت سایت+ 9 افزونه افزایش سرعت لود

افزایش سرعت سایت
آنچه در این مقاله می خوانید :

افزایش سرعت سایت از جنبه‌های مختلفی مانند بهبود تجربه کاربری، افزایش نرخ تبدیل و بهبود رتبه‌بندی در موتورهای جستجو بسیار حائز اهمیت است. امروزه با توجه به رشد فزاینده استفاده از اینترنت و گسترش کسب‌وکارهای آنلاین، داشتن یک وب‌سایت با سرعت بارگذاری بالا نقش مهمی را ایفا می‌کند. کاربران اینترنت به دنبال تجربه‌ای سریع و بی‌وقفه هستند و انتظار دارند که صفحات وب در کسری از ثانیه بارگذاری شوند.

 بر اساس تحقیقات، اگر بارگذاری یک صفحه وب بیش از چند ثانیه طول بکشد، کاربران ممکن است آن را ترک کرده و به سراغ سایت‌های رقیب بروند. این مسئله نه تنها منجر به کاهش ترافیک سایت می‌شود بلکه می‌تواند تأثیرات منفی بر سئو و رتبه‌بندی سایت در موتورهای جستجو نیز داشته باشد.  در این مقاله آژانس دیجیتال مارکتینگ جینجر، به بررسی راهکارهای مختلفی خواهیم پرداخت که می‌توانند به بهبود سرعت بارگذاری وب‌سایت شما کمک کنند و تجربه بهتری را برای کاربران به ارمغان آورند.

چرا به افزایش سرعت سایت نیاز داریم؟

افزایش سرعت سایت

شاید این موضوع برای شما یا اطرافیانتان پیش آمده که برای فروشگاه آنلاین خود سایتی راه‌اندازی کرده‌اید، محتواهای کامل و هدفمند بارگذاری کرده‌اید تا بتوانید تعداد بازدیدکننده و همین‌طور فروش محصولات یا خدمات خود را افزایش دهید؛ اما چنین اتفاقی نمی‌‌افتد، چون سرعت لود سایت شما پایین است.

در واقع برای هر کسب‌وکار آنلاینی داشتن ترافیک بالای سایت و قرار گرفتن در رتبه‌های اول گوگل از اهمیت بالایی برخوردار است. این موضوع برای گوگل نیز آن‌قدر مهم است که تأکید کرده تا برای دستیابی به این هدف، به افزایش سرعت لود سایت خود بپردازید. به همین دلیل سئوکاران باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند. برای این موضوع می‌توانید از متخصصان حوزه خدمات طراحی سایت کمک بگیرید.

بر اساس آمار به دست آمده از شرکت گوگل، حدود ۵۳ درصد از افراد در صورتی که لود یک صفحه از وب‌سایتی بیشتر از ۵ تا ۷ ثانیه طول بکشد، آن صفحه را ترک کرده و نرخ پرش آن سایت بالا می‌رود. این مدت زمان در مورد کاربران موبایل کمتر بوده و به ۳ ثانیه می‌رسد. پایین بودن سرعت سایت موجب می‌شود تعداد ورودی‌های سایت شما کاهش پیدا کند. به همین دلیل باید از راهکارهایی استفاده کنید که موجب افزایش سرعت بارگذاری سایت شما شود.

آموزش راهکارهای افزایش سرعت لود سایت وردپرسی

افزایش سرعت بارگذاری سایت وردپرسی چند راهکار ساده در عین حال کاربردی دارد که در صورت پیاده‌سازی آن اتفاقات بزرگی برای سایت شما رقم خواهد خورد. در ادامه این مطلب روش‌های افزایش سرعت وب‌سایت را برای شما توضیح می‌‌‌دهیم تا با توجه به مشکلات سایت خود از روش‌های مناسب آن استفاده کنید:

  • به‌کارگیری هاست مناسب

به‌کارگیری-هاست-مناسب-افزایش سرعت سایت

همه ما می‌دانیم که هاست در واقع فضایی است اطلاعات و فایل‌های وب‌سایت‌ها در آن قرار می‌گیرد. اولین مورد موثر بر روی افزایش سرعت وب‌سایت، هاستینگ است اما مهم این است که چه نوع هاستی برای وب‌سایت خود انتخاب کنیم. برای مثال زمانی که کاربر بر روی یک لینک از سایت شما کلیک می‌کند، یعنی به سایت شما درخواست داده  است. این درخواست از سایت به سمت سرور ارسال شده و سرور نیز با انجام تغییراتی آن را برای دیتابیس ارسال می‌کند.

قطعا این درخواست‌ها و جوابشان نیازمند پاسخگویی سریع است؛ اما اگر تعداد درخواست‌ها بالا باشد، حتما این سوال را از خود می‌پرسید که آیا هاست می‌تواند در این مدت پاسخگوی همه آن‌ها باشد؟ بنابراین بسیار مهم است که هاستی را انتخاب کنید که قوی بوده و بتواند در مدت کوتاهی پاسخگو باشد، در غیر این صورت، حتما سرعت بارگذاری سایت شما پایین خواهد آمد و به دنبال آن نرخ پرش نیز افزایش پیدا می‌کند.

به همین دلیل باید در انتخاب نوع هاست دقت کنید، زیرا این انتخاب علاوه بر افزایش سرعت وب‌سایت، بر سئو سایت شما هم تاثیر خواهد گذاشت.

  • انتخاب قالب مناسب

بیشتر افراد برای انتخاب قالب وب‌سایت خود سعی دارند تا بهترین و زیباترین آن را انتخاب کنند؛ اما در نظر داشته باشید که اولویت انتخاب قالب، عملکرد و سرعت آن است. شاید یک قالب زیبا بسیار چشمگیر و جذاب باشد، اما اگر سرعت آن پایین باشد، کاربر مدت زمان زیادی در سایت شما نخواهد ماند و نرخ پرش افزایش می‌کند. برای افزایش سرعت لود سایت، مورد دیگر اینکه سعی کنید قالبی را انتخاب کنید که ویژگی‌های مورد نظر شما را داشته باشد و اگر ویژگی‌های دیگری نیز دارد، بتوانید آن را غیرفعال کنید. برای انتخاب یک قالب مناسب بهتر است از متخصصان طراحی سایت راهنمایی بگیرید.

  • فرآیند بهینه سازی تصاویر

از دیگر مواردی که بر روی افزایش بارگذاری سرعت سایت تاثیر می‌گذارد، بهینه‌سازی و کم حجم کردن تصاویر وب‌سایت است. برای انجام این کار می‌توان از ابزارهای مختلفی شامل  image compressor، photoshope و illustrator استفاده کرد. ابزارهایی که به شما معرفی کردیم برای سایت‌هایی مناسب است که تعداد تصاویرشان زیاد نیست، اما اگر پروژه‌ای دارید که تعداد تصاویر بالایی دارد و  قصد کم کردن حجم آن‌ها را دارید، پیشنهاد می‌کنیم از ابزارهایی مانند optimole و WP smush استفاده کنید.

  • بهینه سازی کردن css و js

بهینه سازی کردن css و js- افزایش سرعت سایت

رابط کاربری یکی از مهم‌ترین موارد برای وب‌سایت‌ها به شمار می‌آید؛ به همین ترتیب، به‌کارگیری و بهینه‌سازی کدهای css و js بسیار مهم است. استفاده از این کدها علاوه بر بهبود رابط کاربری، باعث جذاب‌تر شدن فضای سایت و از همه مهم‌تر افزایش سرعت سایت می‌شود. از آنجایی که صفحات وب‌سایت‌ها از کدهای CSS، HTML و JS تشکیل شده، پس لازم  است که این کدها برای دستیابی به سرعت بالای صفحات وب‌سایت‌ها بهینه‌سازی شوند. برای انجام این کار می‌توانید از پلاگین‌های وردپرس کمک بگیرید.

  • به‌کارگیری lazy load

به‌کارگیری بارگذاری تنبل تصاویر یا lazy load به این شکل است که برای مثال کاربر بر روی وب‌سایت شما کلیک می‌کند. برای اینکه تمامی تصاویر و ویدئوهای یک صفحه از سایت بارگذاری شوند، زمان نیاز است. اگر تعداد این رسانه‌ها زیاد نباشد، مدت زمان لود آن‌ها نیز طولانی نخواهد بود. در غیر این صورت کاربر باید زمان بیشتری را صرف منتظر ماندن لود سایت کند.

 اما برای حل این مشکل راه‌حلی وجود دارد؛ به این ترتیب می‌توان از روش lazy load استفاده کرد. به این صورت که هیچ رسانه‌ای در صفحه برای کاربر نمایش داده نخواهد شد مگر زمانی که او با اسکرول به بخش تصاویر رفته و بعد از لود صفحه، اطلاعات بارگذاری شود و تصاویر و ویدئوها به ترتیب برای کاربر نمایش داده می‌شود.

  • توجه به صفحات ۴۰۴

صفحات 404 یکی دیگر از عوامل کاهش سرعت سایت هستند. شاید این تصور برای شما به وجود بیاید که هیچ صفحه حذف شده‌ای در سایت شما وجود ندارد، اما با استفاده از برخی ابزارها مانند SEO SCEAMING FROG می‌توان با بررسی بخش‌های مختلف سایت، لینک‌های صفحات را حذف کنید. همین‌طور برای حذف صفحات نیز ریدایرکت 301 را بکار ببرید.

  • استفاده از هاست مجزا برای نگهداری فایل ها

یکی دیگر از مواردی که باعث افزایش سرعت لود سایت شما می‌شود، به‌کارگیری هاست جداگانه برای ذخیره فایل‌های با حجم بالا است. در واقع بر روی این هاست می‌توانید تصاویر و ویدئوهایی که حجم بالایی دارند، نگهداری کرده و زمانی که به آن‌ها نیاز داشتید، در هر بخشی از سایت که مورد نیاز بود، قرار دهید. به این ترتیب دیگر به خرید یک هاست با حجم بالا احتیاجی ندارید.

  • آپدیت وردپرس

سیستم مدیریت محتوای وردپرس به جهت اینکه بروز باشد، ایرادات خود را برطرف کند و قابلیت‌های جدیدی به نسخه اصلی خود اضافه کند، طی یک بازه زمانی مشخص شده‌ای و به‌طور منظم، به‌روزرسانی می‌شود. از طرفی پلاگین‌هایی که بر روی وردپرس نصب می‌شوند نیز به به‌روزرسانی و بازنگری نیاز دارند. تمامی این اعمال از وظایف مدیر وب‌سایت محسوب می‌شود و چنانچه در زمان خود انجام نگردد، مشکلاتی از قبیل کند شدن سرعت وب‌سایت و همین‌طور مشکلات امنیتی به وجود می‌آید. شما با مطالعه مقاله طراحی سایت چیست، می‌توانید درباره این سیستم مدیریت محتوا اطلاعات بیشتری کسب کنید.

  • بکار گرفتن cache

بکار گرفتن cache- افزایش سرعت سایت

یکی از بهترین راهکارهایی که باعث افزایش سرعت وب‌سایت می‌شود، فعال کردن cache است؛ اما در ابتدا بهتر است توضیحی در مورد کش وب‌سایت بدهیم. Cache در واقع یک سری اطلاعات ذخیره شده از فعالیت کاربران در مرورگر آن‌ها است که مدیران سایت‌ها امکان دسترسی به آن‌ها را دارند. زمانی که کاربر آدرس سایتی را در مرورگر خود باز می‌کند، عملیاتی انجام می‌شود تا آن صفحه از سایت برای کاربر نمایش داده شود. حال اگر این فرآیندها توسط وب‌سایت‌ها ذخیره شود، در دفعات بعد سرعت لود شدن سایت بسیار سریع‌تر برای کاربر اتفاق می‌افتد و درنهایت می‌تواند روی افزایش رتبه سایت هم تاثیر بگذارد.

زمانی که شما کش سایت خود را فعال می‌کنید، اطلاعاتی مانند متن‌ها، کدهای CSS، کدهای HTML، کدهای JS، تصاویر و غیره بر روی مرورگر کاربر که اولین بار وارد سایت شما شده، ذخیره می‌شود. به این ترتیب فعال کردن cache باعث می‌شود تا سرعت باز شدن سایت شما برای آن کاربر افزایش پیدا کند.

موضوعی که در مورد کش باید در مورد آن صحبت کنیم، زمان پاک‌سازی آن است. برای مثال شما تعیین می‌کنید که حافظه کش شما هر ۳ ماه پاک شود؛ یعنی تمامی اطلاعات و داده‌های کاربر از کش پاک شود و هنگام ورود مجدد، همه اطلاعات بر مرورگرشان ذخیره می‌شود.

  • به‌کارگیری Gzip

یکی دیگر از راهکارهای افزایش سرعت وب‌سایت، به‌کارگیری Gzip یا فشرده‌سازی است. این روش همانند zip کردن فایل‌ها در کامپیوتر شخصی است که درنهایت منجر به کم حجم شدن فایل می‌شود.زمانی که از طریق سایت GTmetrix استفاده کنید، متوجه این موضوع می‌شوید که حجم سایت شما قبل و بعد از به‌کارگیری جی تی متریکس چقدر بوده است. در واقع زمانی که از Gzip استفاده می‌کنید، اطلاعات سایت شما به شکل فشرده بر روی مرورگر کاربر دانلود می‌شود. درنهایت به  افزایش سرعت سایت شما منجر شده و کاربر زمان کمتری منتظر می‌ماند تا سایت شما در مرورگرش لود شود.

راه دیگری که می‌توان حجم داده‌های سایت را کم کرد، استفاده از افزونه wordpress-gzip-compression است. البته لازم به ذکر است که این افزونه برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس است. برای اطمینان از اینکه آیا می‌توان از این افزونه استفاده کرد، وارد سایت checkgzipcompression شوید.

  • به‌کارگیری سیستم توزیع محتوا یا CDN

به‌کارگیری سیستم توزیع محتوا یا CDN-افزایش سرعت سایت

فاصله مکانی میان هاست و سرور با کاربری که ‌وارد وب‌سایت شما می‌شود، تاثیر بسیار زیادی بر سرعت بارگذاری صفحات سایتتان دارد. به این صورت که هرچقدر این فاصله بیشتر باشد، سرعت لود سایت نیز کاهش پیدا می‌کند. برای مثال زمانی که سرور سایت شما در آلمان است، کاربرانی که از ایران به سایت شما وارد می‌شوند، مدت زمان بیشتری را منتظر می‌مانند تا سایت برای آن‌ها لود شود.

برای رفع این مشکل بهتر است که از سیستم توزیع محتوا یا CDN استفاده کنید. این روش کمک می‌کند تا کاربران اطلاعات سایت را از نزدیک‌ترین سرور و با بیشترین سرعت بارگذاری دریافت کنند. همین‌طور از پهنای باند کمتر استفاده شده و امنیت سایت نیز بالا می‌رود.

  • عدم میزبانی ویدیوها روی سرور خود

میزبانی ویدیوها روی سرور یکی از روش‌های موثر برای افزایش سرعت وب‌سایت است. ویدیوها ازجمله محتوای چندرسانه‌ای هستند که می‌توانند بارگذاری صفحات وب را به شدت کند کنند. اگر ویدیوها به‌درستی مدیریت نشوند، باعث کاهش سرعت بارگذاری و ایجاد تجربه کاربری نامناسب می‌شوند.

فشرده‌سازی ویدیوها یکی از روش‌های موثر برای کاهش حجم فایل‌ها و افزایش سرعت بارگذاری است. با استفاده از ابزارها و فرمت‌های فشرده‌سازی مناسب می‌توان حجم ویدیوها را به میزان قابل توجهی کاهش داد بدون اینکه کیفیت آن‌ها به‌طور چشمگیری کاهش یابد.

با علم اینکه وردپرس چیست، انتخاب فرمت مناسب برای ویدیوها می‌تواند تأثیر زیادی بر سرعت بارگذاری داشته باشد. فرمت‌های مدرن مانند MP4 و WebM برای وب بهینه شده‌اند و حجم کمتری دارند. استفاده از این فرمت‌ها می‌تواند به افزایش سرعت بارگذاری کمک کند.

  • محدود کردن اسکریپت‌های خارجی

اسکریپت‌های خارجی کدهایی هستند که توسط وب‌سایت شما اجرا می‌شوند، اما در سرور شما ذخیره نمی‌شوند. با استفاده از اسکریپت‌های خارجی، می‌توانید وب‌سایت خود را بدون نیاز به آپلود و نگهداری فایل‌های اضافی، گسترش دهید.

اسکریپت‌های خارجی به‌طور گسترده در ابزارها و افزونه‌های تجزیه‌وتحلیل مانند Google Analytics و Crazy Egg، شبکه‌های تبلیغاتی مانند Google AdSense و دکمه‌های اشتراک‌گذاری رسانه‌های اجتماعی مانند «برای توییت کلیک کنید» استفاده می‌شوند. برخی از تم‌های وردپرس از اسکریپت‌های خارجی برای بارگیری فایل‌های جاوا اسکریپت، CSS و سایر منابع استفاده می‌کنند.

  • مرتب کردن پایگاه داده وردپرس

مرتب کردن پایگاه داده وردپرس یکی از روش‌های موثر برای افزایش سرعت سایت و بهبود عملکرد آن است. با گذشت زمان و استفاده مکرر از وردپرس، پایگاه داده شما می‌تواند پر از اطلاعات اضافی و غیرضروری شود که باعث کاهش سرعت سایت می‌شود.

وردپرس به‌طور خودکار پیش‌نویس‌های پست‌ها را ذخیره می‌کند که این می‌تواند منجر به انباشته شدن داده‌های غیرضروری شود. با حذف پیش‌نویس‌های قدیمی و پست‌های غیرضروری، می‌توانید فضای پایگاه داده را آزاد کرده و سرعت آن را افزایش دهید.

نظرات اسپم و پست‌های زباله فضای زیادی از پایگاه داده را اشغال می‌کنند. با حذف این موارد، می‌توانید به بهینه‌سازی پایگاه داده کمک کنید. از طرفی متا دیتاها مانند متای پست‌ها و متای نظرات می‌توانند به مرور زمان باعث انباشته شدن داده‌های غیرضروری شوند. با پاک‌سازی این متا دیتاها می‌توانید پایگاه داده را سبک‌تر و بهینه‌تر کنید.

همچنین با استفاده از افزونه‌هایی مانند WP-Optimize یا WP-Sweep می‌توانید جداول پایگاه داده را بهینه‌سازی کنید. این افزونه‌ها اطلاعات اضافی را حذف کرده و جداول را بهینه‌سازی می‌کنند که این کار به بهبود عملکرد پایگاه داده و افزایش سرعت بارگذاری سایت کمک می‌کند. بکاپ‌گیری منظم از پایگاه داده و پاک‌سازی داده‌های غیرضروری به صورت دوره‌ای می‌تواند به حفظ عملکرد بهینه پایگاه داده کمک کند.

  • خاموش کردن پینگ بک و ترک بک

خاموش کردن پینگ بک و ترک بک- افزایش سرعت سایت

پینگ بک و ترک بک دو نوع اعلان هستند که می‌توانند به‌طور قابل توجهی سرعت بارگذاری سایت شما را تحت تاثیر قرار دهند. پینگ بک‌ها زمانی ارسال می‌شوند که کسی به پست شما در وبلاگ خود لینک می‌دهد. این اعلان به شما اطلاع می‌دهد که چه کسی به محتوای شما لینک داده است. ترک بک‌ها شبیه به پینگ بک‌ها هستند، اما به جای پست‌های وبلاگ، به نظرات ارسال می‌شوند. هر دوی این نوع اعلان‌ها می‌توانند بار اضافی بر روی سرور شما ایجاد کنند و سرعت بارگذاری سایت شما را به‌طور قابل توجهی کاهش دهند.

هر بار که پینگ بک یا ترک بک ارسال می‌شود، سرور شما باید آن را پردازش کند. این امر می‌تواند به خصوص زمانی که تعداد زیادی پینگ بک و ترک بک دریافت می‌کنید، بار سرور را به‌طور قابل توجهی افزایش دهد. پینگ بک‌ها و ترک بک‌ها درخواست‌های HTTP اضافی ایجاد می‌کنند که باید توسط سرور شما پردازش شوند. این امر می‌تواند به‌طور قابل توجهی زمان بارگذاری صفحه را افزایش دهد، به خصوص اگر اتصال اینترنتی کاربر کند باشد.

استفاده از نرم افزار طراحی سایت می‌تواند به بهبود سرعت سایت و بهینه‌سازی عملکرد آن کمک کند. این نرم‌افزارها ابزارها و امکانات متنوعی را در اختیار طراحان و توسعه‌دهندگان قرار می‌دهند تا بتوانند سایت‌هایی سریع‌تر و کارآمدتر ایجاد کنند.

  • قربانی Hotlinking نشوید

Hotlinking زمانی اتفاق می‌افتد که وب‌سایتی دیگر از تصاویر، ویدیوها یا سایر فایل‌های شما بدون اجازه شما در وب‌سایت خود استفاده می‌کند. هر بار که کسی از فایلی که در سایت شما هاستلینک شده بازدید می‌کند، سرور شما باید آن فایل را ارسال کند. این امر می‌تواند به خصوص زمانی که تعداد زیادی وب‌سایت دیگر از فایل‌های شما هاستلینک شده باشند، بار سرور را به‌طور قابل توجهی افزایش دهد.

هنگامی که از Hotlinking استفاده می‌کنید، کنترل کمتری بر روی محتوای نمایش داده شده دارید. اگر صاحب محتوای اصلی تصمیم به حذف یا تغییر فایل بگیرد، محتوای شما نیز تحت تأثیر قرار می‌گیرد و ممکن است تصاویر یا فایل‌های مورد نظر نمایش داده نشوند.

هر چه تعداد منابع خارجی که سایت شما به آن‌ها متصل است بیشتر باشد، زمان بارگذاری صفحات افزایش می‌یابد. این مسئله به ویژه در صورت کند بودن سرور میزبان اصلی یا وجود محدودیت‌های پهنای باند می‌تواند مشکل‌ساز شود.

معرفی بهترین ابزارهای مناسب برای آنالیز سرعت سایت

ابزارهای مناسب برای آنالیز سرعت سایت

ابزارهای زیادی هستند که با استفاده از آن‌ها می‌توانید سرعت سایت خود را تحلیل کنید. این ابزارها شامل Webpagetest، GT metric و PagSpeed lnsights هستند. استفاده از یک نرم‌افزار طراحی سایت مناسب که نحوه و سرعت عملکرد سایت شما را بر روی موبایل و دسکتاپ بررسی کند، درنهایت بر سئو سایت شما تاثیر بسیار زیادی می‌گذارد. این بررسی و رتبه‌بندی در دو بخش میزان سرعت و بهینه‌سازی است که امتیاز سرعت بر اساس داده‌های گوگل کروم و امتیاز بهینه‌سازی نیز بر اساس سطح بهینه‌سازی صفحه در نظر گرفته می‌شود.

نکته‌ مهم اینکه نتایج به دست آمده از هر کدام از این ابزارها از هم متفاوت است. برای مثال با استفاده از ابزار Webpagetest می‌توان زمان دریافت نخستین بایت از سرور را آنالیز کرد. با اطلاعاتی که با استفاده از این ابزار کسب می‌کنید، می‌توانید مشکلات سایت را شناسایی کرده و با برطرف کردن آن‌ها، زمان بارگذاری سایت را کاهش دهید.

معیارهای ابزارهای آنالیز سرعت سایت

ابزارهای تست سرعت بر اساس یک سری معیارها سایت‌ها را آنالیز و سرعت آن‌ها را می‌سنجند که از میان آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • توجه به افزونه‌ها و فونت‌هایی که سبب افزایش زمان لود سایت می‌شوند.
  • پیدا کردن کدهای مختل کننده css جاوا اسکریپت
  • تجزیه‌وتحلیل هدرهای HTTP
  • بررسی صحیح بودن بارگذاری عوامل مختلف
  • آنالیز سرعت نمایش و پردازش سایت در مرورگرهای مختلف
  • تجزیه‌وتحلیل مجموع زمان برای بارگذاری و همین‌طور تعداد صفحات
  • بررسی و پیدا کردن تصاویری که با داشتن حجم بالا، سرعت سایت را کاهش می‌دهند.

۹ افزونه پرکاربرد برای افزایش سرعت وبسایت های وردپرسی

برای اینکه بتوانید سرعت سایت خود را افزایش دهید، حتما نیازی نیست تا در دانش برنامه‌نویسی تخصص داشته باشید. امروزه افزونه‌های پرکاربردی برای افزایش سرعت وب‌سایت‌های وردپرسی وجود دارد. این پلاگین‌ها با داشتن پنل مدیریت ساده و یک وایرفریم، به شما کمک می‌کنند تا افزایش سرعت بارگذاری سایت وردپرسی شما به شکل کاملا دقیق انجام شود. در ادامه این بخش ۹ تا افزونه های پرکاربرد برای افزایش سرعت لود سایت‌های وردپرسی را برای شما توضیح می‌دهیم.

Wp-Rocket-1

Wp-Rocket-افزونه افزایش سرعت سایت

Wp-Rocket  از بهترین پلاگین‌های افزایش سرعت سایت‌های وردپرسی است که کار کردن با آن نیاز به تخصص خاصی ندارد. این افزونه با CMS وردپرس کاملا منطبق است و با استفاده از این پلاگین دیگر نیازی به کد نویسی ندارید. در بخش تنظیمات آن می‌توانید با انجام کارهای زیر موجب افزایش سرعت سایت وردپرسی خود شوید.

  • اتصال وب‌سایت به CDN
  • فشرده‌سازی فایل‌های WordPress
  • بهینه‌سازی فایل‌های HTML، CSS  و JS
  • منطبق بودن با پلاگین‌های فروشگاه ساز مانند ووکامرس
  • Optimize کردن پایگاه داده
  • پشتیبانی از وب‌سایت‌های چند زبانه

Wp-optimize-2

Wp-optimize- افزونه افزایش سرعت سایت

استفاده از افزونه Wp-optimize کاربردهای زیادی دارد که از میان آن‌ها می‌توان به این موارد اشاره کرد:

  • پاک کردن اطلاعات غیرضروری از دیتابیس
  • کش صفحات سایت
  • فشرده کردن تصاویر با حجم بالا

نکته مهم در مورد استفاده از پلاگین Wp-optimize این است که برای دسترسی به تمامی امکانات آن باید نسخه پریمیوم آن را خریداری کنید، اما می‌توانید برای استفاده از برخی امکانات آن نسخه رایگان آن را بر روی پنل وردپرس سایت خود نصب کنید.

W3total cashe-3

W3total cashe- افزونه افزایش سرعت سایت

 از دیگر افزونه‌هایی که در افزایش سرعت لود سایت وردپرسی تاثیر زیادی دارد، پلاگین W3total cashe است. این افزونه یکی از بهترین افزونه‌ها برای پاک کردن کش به شمار می‌آید که کار کردن با آن بسیار آسان است. این ابزار‌ها درنهایت به افزایش بازدید سایت کمک می‌کند. برخی از امکانات آن عبارت‌اند از:

  • امکان راه‌اندازی وردپرس CDN
  • قابلیت بارگذاری Lazy Loading
  • امکان پاک کردن مرورگر و دیتابیس

Lazy load image-4

Lazy load image- افزونه افزایش سرعت سایت

با به‌کارگیری افزونه Lazy load image می‌توانید برای تمامی تصاویر خود به شکل اتوماتیک از امکان بارگذاری تنبل استفاده کنید.

Autoptimize-5

Autoptimize- افزونه افزایش سرعت سایت

یکی از قدیمی‌ترین افزونه‌هایی که استفاده از آن منجر به افزایش سرعت سایت‌ها می‌شود، Autoptimize است که بالغ بر یک میلیون بار نصب شده و برای وردپرس با نسخه 4.9 و بالاتر قابل اجرا است. قابلیت‌های این افزونه به شرح زیر است:

  • کش صفحه‌های وب‌سایت
  • فشرده کردن کدهای HTML، CSS و JS
  • جاگذاری کدهای اسکریپت در فوتر صفحه

Deactivate plugins per page-6

Deactivate plugins per page- افزونه افزایش سرعت سایت

هر زمان که شما افزونه‌ای بر روی سایت خود نصب می‌‌کنید، یک سری فایل‌ها مانند CSS و JS در سرور شما به وجود می‌آید که درنهایت منجر به کند شدن سرعت سایت می‌شود. یکی از پلاگین‌هایی که با استفاده از آن می‌توان این کدها را بهینه کرد، Deactivate plugins per page است. با به‌کارگیری این افزونه، کدهای جاوا اسکریپت را تنها در فضاهایی که نیاز است مانند فرم یا اسلایدرها فعال می‌کند و در بقیه صفحات غیرفعال می‌شود.

مطالعه بیشتر: نماد اعتماد الکترونیکی چیست؟

Cache enabler-7

Cache enabler- افزونه افزایش سرعت سایت

افزونه Cache enabler برای سایت‌های وردپرسی با نسخه 5.1 و بالاتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. از این افزونه می‌توانید برای کش کردن صفحات خود استفاده کنید. از قابلیت‌های Cache enabler می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • فشرده کردن کدهای جاوا اسکریپت و HTML
  • پشتیبانی از قالب‌های مختلف تصویر مانند WebP
  • داشتن قابلیت اتومات یا دستی برای کش صفحات
  • رابط کاربری آسان و سبک

Wp super cache-8

Wp super cache- افزونه افزایش سرعت سایت

یکی از معروف‌ترین و حرفه‌ای‌ترین پلاگین‌هایی که موجب بهبود و افزایش سرعت سایت وردپرسی می‌شود، Wp super cach است که بالغ بر 2 میلیون بار نصب شده، برای نسخه وردپرس 3.1 و بالاتر قابل نصب است و کاملا رایگان است. از قابلیت‌های آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • قابلیت کش دیتابیس و مرورگر
  • کش صفحه‌های سایت
  • قابل راه‌اندازی وردپرس CDN

Litespeed cache-9

Litespeed cache- افزونه افزایش سرعت سایت

افزونه Litespeed cache یکی از بهترین افزونه‌ها برای افزایش سرعت لود سایت شما است، در صورتی که سرور هاست شما نیز از نوع لایت اسپید باشد؛ زیرا ارائه دهنده این پلاگین توسط شرکت Litespeed انجام شده و با سرور هاست شما منطبق است استفاده از این پلاگین کاملا رایگان بوده و در صورتی که نسخه سایت وردپرس شما 4 و یا بالاتر است، می‌توانید از این افزونه استفاده کنید. دیگر قابلیت‌های این پلاگین به شرح زیر است:

  • رابط کاربری حرفه‌ای و آسان
  • منطبق بودن با Cloudflare CDN
  • سازگاری با سرورهای Litespeed
  • فشرده‌سازی کدهای HTML، CSS و جاوا اسکریپت

نکته‌ای که در مورد به‌کارگیری افزونه‌های افزایش سرعت لود سایت باید بدانید این است که چنانچه هم‌زمان از چند پلاگین برای بهینه‌سازی و کش وب‌سایت خود استفاده کنید، می‌تواند نتیجه معکوس داده و منجر به کند شدن سایتتان شود؛ اما از آنجایی که هر پلاگین امکانات و قابلیت‌های خاص خود را دارد، ممکن است شما از چند افزونه استفاده کنید. این افزونه‌ها علاوه بر تاثیر روی سرعت وب‌سایت بر افزایش رتبه سایت به صورت غیرمستقیم اثر می‌گذارند.

سخن پایانی

در این مقاله از سایت جینجر که در زمینه خدمات مشاوره دیجیتال مارکتینگ فعالیت دارد، در مورد راهکارهای افزایش سرعت بارگذاری سایت اطلاعات کاملی به شما ارائه کردیم. از الگوریتم گوگل گفتیم که سرعت لود سایت برایش بسیار مهم است و اینکه امتیاز و رتبه‌بندی آن بر اساس سرعت سایت انجام می‌شود. برای بالا بردن سرعت سایت خود دیگر نیازی به دانستن دانش کد نویسی نخواهید داشت و با استفاده از پلاگین‌های افزایش سرعت سایت، کار شما بسیار آسان‌تر از قبل شده است. چنانچه در این موضوع نیاز به دریافت مشاوره دارید، می‌توانید با کارشناسان جینجر در ارتباط باشید.

 

امتیاز این صفحه

جدید ترین مقالات :

میزان پیشرفت خواندن شما

زمان مطالعه: 14 دقیقه

میزان پیشرفت خواندن شما

زمان مطالعه: 14 دقیقه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

فرم را به صورت کامل پر کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد.

 همکاران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس می‌گیرند.