گوگل ادز چیست؟ صفر تا صد مزایا و کاربرد تبلیغات گوگل

گوگل ادز چیست
آنچه در این مقاله می خوانید :

دانستن اینکه گوگل ادز چیست، برای هر کسب‌وکار آنلاینی ضرورت دارد. گوگل ادز (Google Ads)، یکی از قدرتمندترین ابزارهای تبلیغات آنلاین است که توسط گوگل ارائه شده و به کسب‌وکارها اجازه می‌دهد تبلیغات خود را در نتایج جستجوی گوگل و همچنین در سایت‌ها و اپلیکیشن‌های وابسته به شبکه نمایش گوگل نمایش دهند.

گوگل ادوردز سابق با مدل پرداخت به ازای هر کلیک (PPC) عمل می‌کند و به کسب‌وکارها امکان می‌دهد با تعیین بودجه و هدف‌گذاری دقیق، مشتریان بالقوه را به سایت خود جذب کنند. در این مقاله آژانس دیجیتال مارکتینگ جینجر، به بررسی جامع تبلیغات گوگل ادز، نحوه عملکرد آن، استراتژی‌های موفقیت‌آمیز در استفاده از این ابزار و چگونگی بهینه‌سازی کمپین‌های تبلیغاتی خواهیم پرداخت. همچنین، مزایا و معایب استفاده از این ابزار و تاثیر آن بر رشد و توسعه کسب‌وکارها را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

گوگل ادز چیست؟

گوگل ادز چیست

گوگل ادز (Google Ads) که در گذشته گوگل ادوردز (Google ADWords) نام داشت، یک سیستم تبلیغات کلیکی است. همان‌طور که از نام این سیستم پیداست، توسط شرکت گوگل توسعه داده شده و پشتیبانی می‌شود. به عبارتی گوگل ادز یک پلتفرم تبلیغاتی آنلاین است که توسط گوگل ارائه می‌شود و به کسب‌وکارها این امکان را می‌دهد تا تبلیغات خود را به کاربران نشان دهند. این تبلیغات معمولاً در بالای نتایج جستجوی گوگل و همچنین در سایت‌ها و برنامه‌های دیگر گوگل نمایش داده می‌شوند.

این ابزار امکان تبلیغات در موتور جستجوی گوگل، گوگل پلی و همچنین سایر سایت‌ها و تبلیغات نصب اپلیکیشن‌های همکار گوگل که در گوگل ادسنس (Google AdSense) و گوگل ادموب (Google AdMob) فعال هستند را فراهم می‌کند که فقط کافی است شارژ اکانت گوگل ادز خود را انجام دهید و آن را مدیریت کنید. وب‌سایت‌هایی که از سرویس تبلیغات گوگل ادوردز استفاده می‌کنند، حروف Ad در کنار نام آن‌ها نمایش داده می‌شود.

گوگل ادز چگونه کار می‌کند؟

گوگل ادز چگونه کار می‌کند

Google Ads محبوب‌ترین و پراستفاده‌ترین ابزار تبلیغاتی پرداخت به ازای کلیک در سراسر جهان است. ناگفته نماند که پلتفرم گوگل ادوردز نزدیک به دو دهه است که وجود دارد و هنوز هم اساساً به همان روش محبوبی که قبلا کار می‌کرد، کار می‌کند.کاربران Google Ads کلمات کلیدی یا عباراتی که می‌خواهند با آن‌ها در جستجوهای مرتبط گوگل رتبه بگیرند را انتخاب می‌کنند. سپس با پرداخت هزینه‌ای پیشنهادی، بر سر رتبه خود در نتایج جستجو رقابت می‌کنند.

هنگامی که کاربر روی یکی از تبلیغات شما کلیک می‌کند، صرف نظر از اینکه کجا در شبکه نمایش Google نمایش داده شده است، مبلغی که برای کلمه کلیدی یا عبارت کلیدی مرتبط پیشنهاد داده‌اید، از شما دریافت می‌شود. شما هرگز مجبور نخواهید بود برای تبلیغاتی که نمایش داده می‌شوند، اما بر روی آن‌ها کلیک نمی‌شود، هزینه پرداخت کنید؛ اما اگر روی آن کلیک شود، صرف نظر از اینکه آن کلیک به فروش تبدیل می‌شود یا خیر، باید هزینه پرداخت کنید.

هزینه ساخت اکانت در گوگل ادز چقدر است؟

هزینه ساخت اکانت در گوگل ادز چقدر است

هزینه ساخت اکانت در گوگل ادوردز رایگان است. راهنمای کامل استفاده از گوگل ادز چیست برای ثبت تبلیغات، نحوه ساخت اکانت رایگان گوگل ادوردز را به خوبی توضیح داده است. شما پس از آموزش گوگل ادز به راحتی می‌توانید از این ابزار کاربردی برای رشد کسب‌وکار خود استفاده کنید.

برای استفاده از تبلیغات گوگل ادز باید آن را به مبلغ دلخواه شارژ کنید. از آنجایی که هزینه شارژ اکانت گوگل ادز همواره متغیر و در نوسان است، توصیه می‌شود برای گرفتن استعلام از هزینه‌ها، صفحه تعرفه شارژ اکانت گوگل ادز را مطالعه کنید. در این صفحه همچنین می‌توانید سفارش خود را ثبت کنید.

اهمیت تبلیغات در گوگل ادز

اهمیت تبلیغات در گوگل ادز

همه ما گوگل را به‌عنوان محبوب‌ترین و پرکاربردترین موتور جستجو می‌شناسیم. به همین دلیل آموزش گوگل ادوردز و یادگیری نحوه صحیح تبلیغات در آن برای هر فردی که در دنیای اینترنت یک کسب‌وکار راه‌اندازی کرده، ضروری است.

روزانه بیش از ۱.۲ تریلیون جستجو در گوگل انجام می‌شود (حدودا ۴۰۰۰۰ جستجو در ثانیه) و بیش از ۳.۵ میلیارد کاربر روزانه از گوگل بازدید می‌کنند. با توجه به این موضوع، استفاده از گوگل ادز یک فرصت طلایی برای تبلیغ کسب‌وکار شما خواهد بود. بیایید اهمیت تبلیغات گوگل و مزایای آن را عمیق‌تر بررسی کنیم و به آموزش گوگل ادز بپردازیم.

  • نتیجه‌گیری سریع‌تر تبلیغات کلیکی گوگل نسبت به سئو

بعد از فعال‌سازی Google Ads، تقریبا بلافاصله نتایج را مشاهده خواهید کرد. در عرض چند دقیقه پس از تایید تبلیغ شما، ترافیک کاربران جدید به سایت شما هدایت می‌شود. برای شروع، کافی است فهرست کلمات کلیدی مورد نظر خود را که با دقت مورد تحقیق قرار گرفته‌اند، وارد کنید، حداکثر قیمت پیشنهادی و بودجه خود را تنظیم کنید. درنهایت در همان روز افزایش ترافیک را روی سایت خود تجربه خواهید کرد.

  • پتانسیل نامحدود افزایش بازدید و درآمد

Google Ads یک استراتژی بازاریابی مقیاس‌پذیر است. روزانه میلیون‌ها کلمه کلیدی به گوگل ادز پیشنهاد می‌شود. این بدان معناست که فرصت شما برای جذب مخاطبان هدف تقریبا نامحدود است.

آیا برای افزایش ترافیک خود آماده هستید؟ از کلمات کلیدی گوگل به درستی استفاده کنید و یک کمپین PPC ایجاد کنید. حتی می‌توانید با افزایش شارژ حساب گوگل ادز خود صفحات بیشتری از سایت خود را تبلیغ کنید و کلیک‌های بیشتری داشته باشید.

 با تبلیغات گوگل، کلمات کلیدی در یک سیستم مناقصه رتبه‌بندی می‌شوند. وقتی پیشنهاد بالاتری می‌دهید، می‌توانید جایگاه خود را ارتقا دهید؛ بنابراین، اگر در یک کلمه کلیدی در جایگاه چهارم صفحه اول گوگل باشید، با شارژ بیشتر ممکن است به جایگاه دوم بروید.

پول باعث می‌شود دنیا بچرخد. هرچه رتبه بالاتری داشته باشید ترافیک و کلیک بیشتری خواهید داشت. افزایش قیمت پیشنهادی به شما این امکان را می‌دهد که تا جایی که بودجه شما اجازه می‌دهد کاربران بیشتری را به سایت خود جذب کنید. در نتیجه به احتمال زیاد خریدهای بیشتری در سایت شما انجام می‌شود.

مطالعه کنید: چت جی پی تی در گوگل ادز

  • امکان ردیابی و تجزیه‌وتحلیل عملکرد

Google Ads ابزاری رایگان است که امکان انجام تحلیل‌های ارزشمند را فراهم می‌کند. این پلتفرم به شما امکان می‌دهد به راحتی A/B تست انجام دهید و لندینگ پیج‌های خود را برای به حداکثر رساندن نرخ بازگشت سرمایه (ROI) تست کنید فقط کافی است به راهنمایی‌های گوگل ادز چیست توجه کنید. کلید هر کمپین بازاریابی دیجیتال موفق، امکان ردیابی و تجزیه‌وتحلیل عملکرد است.

آمار پرداخت به ازای کلیک یا تبلیغات کلیکی، نه تنها به شما نشان می‌دهد که تبلیغات شما چگونه کار می‌کند و نتیجه می‌دهد، بلکه توصیه می‌کند که چه تغییراتی انجام دهید تا نتایج خود را بهبود دهید. تبلیغات گوگل ادز همه آمارهای لازم را در اختیار شما قرار می‌دهد، از میانگین هزینه به ازای هر کلیک و جایگاه تبلیغ گرفته تا نرخ تبدیل و خیلی چیزهای دیگر.

شما در یک نگاه می‌توانید نرخ کلیک (CTR)، هزینه به ازای هر تبدیل (CPC)، حجم جستجوی کلمات کلیدی گوگل ادز، امتیاز کیفیت تبلیغات و رتبه‌بندی موقعیت آگهی خود را ببینید. به راحتی می‌توانید نتیجه بگیرید که چه چیزی بهتر کار می‌کند و چه چیزی کار نمی‌کند و بر اساس آن تغییرات لازم را اعمال کنید.

با لینک دادن Google Ads به حساب Google Analytics خود نیز این امکان برایتان فراهم می‌شود تا PPC و داده‌های جستجوی ارگانیک را در کنار یکدیگر مقایسه کنید. همه این داده‌ها می‌توانند به شما کمک کنند بودجه بازاریابی خود را هوشمندانه‌تر خرج کنید.

  • انعطاف پذیری و کنترل

یک کمپین تبلیغاتی گوگل را می‌توان در عرض چند ثانیه متوقف کرد یا بعداً بدون جریمه متوقف و دوباره فعال کرد. این انعطاف‌پذیری به شما این امکان را می‌دهد که هزینه‌های بازاریابی خود را بهتر کنترل کنید و بدون قرارداد یا شرایط ثابت، پولی هدر نمی‌رود.

  • برتری پیدا کردن نسبت به رقبا

فرقی نمی‌کند در چه صنعتی فعالی می‌کنید، رقابت شما همیشه برای سرقت ترافیک و فروش با استفاده از SEO و PPC است. با کمپین تبلیغاتی گوگل ادز ، می‌توانید با افزایش قیمت پیشنهادی خود، برای کلمات کلیدی مناسب، از رقبایتان پیشی بگیرید.

فرض کنید رقبای شما با سرمایه‌گذاری در سئو از شما در صفحه نتایج بالاتر هستند. شما می‌توانید پیشنهاد خود را افزایش دهید و با یک استراتژی هوشمند PPC، آن‌ها را شکست دهید.  اگر آن‌ها در حال اجرای یک کمپین PPC باشند، تنها کاری که باید انجام دهید این است که پیشنهاد بیشتری بدهید تا از آن‌ها پیشی بگیرید و آن‌ها را در رتبه‌بندی پایین بیاورید.

شما با یادگیری اینکه گوگل ادز چیست، نه تنها می‌توانید از جستجوی پولی برای هزینه کلیک‌ها و گرفتن ترافیک استفاده کنید، بلکه می‌توانید ترافیک رقبایتان را نیز به وب‌سایت خود بیاورید. در اصل، شما ترافیک آن‌ها را به وب‌سایت خود هدایت می‌کنید.

  • رقابت منصفانه

بسیاری از افراد تصور می‌کنند هر کسی که بیشترین بودجه را داشته باشد برنده است، اما همیشه این‌طور نیست. گوگل در واقع هنگام تصمیم‌گیری برای نمایش تبلیغات، کیفیت و ارتباط را هم در اولویت قرار می‌دهد، درست مانند نتایج جستجوی ارگانیک.

از نظر گوگل، هرچه تبلیغ با درخواست کاربر مرتبط‌تر باشد، تجربه کاربری بهتری خواهد داشت و کاربری که تجربه خوبی دارد، احتمالاً به استفاده از گوگل به‌عنوان موتور جستجوی خود ادامه خواهد داد.

گوگل، کیفیت و ارتباط تبلیغات را به اندازه حداکثر پیشنهاد برای هر کلیک شما مهم می‌داند؛ بنابراین، هزینه تبلیغات صفحات باکیفیت و بهینه شده به اندازه تبلیغ‌کنندگانی که تبلیغات ضعیف، نامربوط و با کیفیت پایین ایجاد می‌کنند، بالا نیست.

با این حال مطمئناً برخی از کلیدواژه‌های مرتبط گران‌تر از سایرین خواهند بود؛ اما تبلیغات باکیفیت بالاتر حتی برای صاحبان مشاغل کوچک با بودجه بازاریابی کم، می‌تواند منجر به جایگاه‌های تبلیغاتی بهتر با قیمت‌های بسیار پایین‌تر شود.

نحوه عملکرد رتبه‌بندی گوگل به این صورت است:

ارتباط + تجربه کاربر = امتیاز کیفیت

حداکثر پیشنهاد برای هر کلیک + امتیاز کیفیت = رتبه آگهی

بنابراین، تبلیغات با بهترین ترکیب امتیاز کیفیت و CPC (هزینه هر کلیک در تبلیغات گوگل)، بهترین جایگاه را در صفحه نتایج جستجو کسب می‌کنند.

  • در دسترس بودن تبلیغات گوگل در طیف گسترده‌ای از قالب‌ها

گوگل ادوردز ابتدا در سال ۲۰۰۰ با تبلیغات ساده و مبتنی بر متن راه‌اندازی شد. اگرچه بسیاری از عناصر اصلی هنوز هم به شکل قدیمی باقی مانده‌اند، اما امروزه این پلتفرم تعداد زیادی ویژگی جدید را ارائه می‌دهد که به کاربران کمک می‌کند تا مشتریان جدیدی را جذب کنند.

قالب‌های تبلیغاتی ویژه برای رفع نیازهای خاص در دسترس هستند. صنایع مختلف، از رستوران‌ها و هتل‌ها گرفته تا وکلای تخصصی می‌توانند از قالبی که برای استفاده آن‌ها مناسب‌تر است، استفاده کنند.

کمپین تبلیغاتی گوگل ادز با مواردی مانند سایت‌لینک‌ها، اثبات یا تایید اجتماعی (social proofing)، هدف‌یابی موقعیت مکانی، افزونه‌های تبلیغات و تبلیغات خرید برای سایت‌های فروشگاهی، به راحتی قابل سفارشی‌سازی است و کنترلی باورنکردنی بر تجربه تبلیغات ارائه می‌دهد.

قالب‌های تبلیغاتی ویژه برای رفع نیازهای خاص صنایع مختلف مانند هتل‌ها، رستوران‌ها و سازندگان وسایل نقلیه در دسترس هستند. همچنین می‌توانید عناصر مجازی غنی ازجمله نقشه‌های تعاملی و تصاویر با وضوح بالا را اضافه کنید.

فرقی نمی‌کند که در چه صنعتی فعال هستید، توصیه می‌شود درباره ویژگی‌هایی که برای جذاب‌تر کردن خدمات و محصولات خود برای مخاطبان هدفتان طراحی شده‌اند را کاوش کنید. ویژگی‌ها و قالب‌های جدید به‌طور مداوم در جهت خرید کلیک گوگل ارائه می‌شوند و شما می‌توانید از آن‌ها بهره‌مند شوید.

  • هدف قرار دادن مشتریان بالقوه هنگامی که درگیر هستند

شما برای یک محصول یا خدمات خاص در گوگل جستجو می‌کنید و در صفحه نتایج جستجو مرتبط‌ترین تبلیغات و وب‌سایت‌ها برای درخواست شما نمایش داده می‌شود؛ بنابراین، روی اولین نتیجه‌ای که توجه شما را جلب می‌کند کلیک کرده و احتمالا پرداخت انجام می‌دهید.

مزایای تبلیغات گوگل ادز

مزایای تبلیغات گوگل ادز

بزرگ‌ترین مزیت تبلیغات گوگل این است که در بالای صفحه نتایج جستجو ظاهر می‌شود. این بدان معناست که شما زمانی به مخاطبان هدف خود دست می‌یابید که آن‌ها آماده خرید و انجام عمل هستند. Google Ads به شما کنترل کاملی بر گزینه‌های هدف خود می‌دهد، از عبارات جستجوی خاص گرفته تا سن، مکان و حتی سرگرمی‌ها و علایق.

وقتی کلمات کلیدی مناسبی را انتخاب می‌کنید، مبلغ مناسبی پیشنهاد می‌دهید و یک تبلیغ مرتبط و با کیفیت ایجاد می‌کنید، می‌توانید دقیقاً در لحظه‌ای که کاربران هدفتان در بازار خدمات یا محصول شما هستند، آن‌ها را به مشتری تبدیل کنید.

  • هدف‌گذاری دقیق بازارهای محلی و نیچ

اگر یک کسب‌وکار محلی و آنلاین دارید، Google Ads فرصتی فوق‌العاده برای دستیابی به مشتریان بالقوه در جامعه محلی خودتان به شما ارائه می‌دهد. در واقع، 72 درصد از خریدارانی که جستجوهای محلی انجام می‌دهند، از فروشگاهی در فاصله کمی از مکان فعلی آن‌ها قرار دارد، خود بازدید می‌کنند. این عدد کمی نیست!

با Google Ads، می‌توانید افزونه‌های موقعیت مکانی و تماس را فعال کرده، آدرس خود را نمایش دهید و یک شماره تلفن قابل کلیک اضافه کنید. حتی می‌توانید محدودیت‌های محدوده جغرافیایی را فعال کنید تا بر بازار محلی خود تمرکز کنید تا نیازی به رقابت با برندهای بزرگ و ملی نداشته باشید

اگر در یک بازار نیچ هستید، Google Ads کلمات کلیدی نیچ را نیز پیشنهاد می‌کند. این به شما این امکان را می‌دهد که مخاطبان هدف خود را راحت‌تر پیدا کنید تا تبلیغ شما به افراد مناسب نشان داده شود. در نتیجه هزینه تبلیغات کمتر و تولید لید بیشتر می‌شود.

در اینجا مثالی از اینکه چگونه یک کسب‌وکار می‌تواند از هدف‌گذاری محلی و تخصصی به نفع خود استفاده کند آورده شده است که به شناخت شما از اینکه گوگل ادز چیست کمک می‌کند:

فرض کنید کسب‌وکار شما در یک شهر تهران، خدمات برف‌روبی ارائه می‌دهید. اگر کلمه کلیدی «خدمات خانگی» را انتخاب کنید، هزینه تبلیغاتتان به سرعت خرج می‌شود و مشتریان کمی از شما خرید می‌کنند. این به این دلیل است که شما با همه کسانی که خدمات خانگی ارائه می‌دهند رقابت خواهید کرد و نه فقط در منطقه محلی خود، بلکه در تمام مناطق جغرافیایی.

برای تبلیغات شما اصطلاحی مانند «خدمات برف‌روبی در شهر تهران» بسیار منطقی‌تر است. نه تنها پول کمتری را برای اجرای تبلیغ خود خرج می‌کنید، بلکه احتمالاً نرخ تبدیل بسیار بالاتری نیز خواهید داشت زیرا تبلیغات کلیکی شما بازاری را هدف قرار می‌دهد که به‌طور خاص به دنبال خدماتی است که شما ارائه می‌دهید.

  • مدیریت آسان هزینه

هنگام ایجاد یک کمپین تبلیغاتی پرداخت به ازای کلیک، پارامترهای کلیدی که تعیین می‌کنید باعث می‌شود تا به راحتی بتوانید هزینه‌های خود را مدیریت کنید. شما تصمیم می‌گیرید که مایلید به ازای هر کلیک چطور هزینه خود را خرج کنید و تنها زمانی از شما هزینه تبلیغات گوگل دریافت می‌شود که شخصی روی تبلیغ شما کلیک کند.

شما این امکان را دارید تا برای کنترل مخارج خود، یک بودجه روزانه تعیین کنید. گوگل از این بودجه برای محاسبه هزینه‌های شما در مدت زمان مشخص استفاده می‌کند. هر روز متوجه نوساناتی در هزینه خواهید شد، اما در پایان آن زمان مشخص، هزینه کلی شما در حد بودجه‌ای است که تعیین کرده‌اید.

تفاوت سئو و گوگل ادز چیست؟

تفاوت سئو و گوگل ادز چیست

هنگام تصمیم‌گیری در مورد نحوه سرمایه‌گذاری زمان و بودجه روی دیجیتال مارکتینگ، باید چند نکته مهم را در نظر بگیرید، ازجمله تفاوت بین گوگل ادز و سئو. جدول زیر به‌طور خلاصه تفاوت‌های کلیدی بین سئو و گوگل ادز را نشان می‌دهد و به تصمیم‌گیری بهتر در انتخاب یا ترکیب این دو استراتژی کمک می‌کند.

ویژگی

سئو (SEO)

گوگل ادز (Google Ads)

 

هدف

بهینه‌سازی وب‌سایت برای کسب رتبه‌های بالاتر در نتایج ارگانیک موتورهای جستجو

نمایش تبلیغات پولی در نتایج جستجوی گوگل و شبکه نمایش گوگل

 

نوع هزینه

بدون هزینه مستقیم برای کلیک؛ نیاز به سرمایه‌گذاری زمان و منابع برای بهینه‌سازی

پرداخت به ازای هر کلیک (PPC) یا مشاهده (CPM) در تبلیغات

 

زمان نتیجه‌دهی

طولانی‌مدت؛ ممکن است چندین ماه طول بکشد تا به نتایج قابل‌توجهی برسد

کوتاه‌مدت؛ نتایج سریع با شروع نمایش تبلیغات قابل مشاهده است

 

موقعیت در صفحه

نتایج ارگانیک در میانه یا پایین صفحه جستجو

بالای نتایج ارگانیک یا در بخش تبلیغات گوگل

 

مدت زمان اثر

ماندگار؛ در صورت حفظ و به‌روزرسانی سئو، می‌تواند اثر طولانی‌مدت داشته باشد

کوتاه‌مدت؛ اثرات تبلیغات با توقف هزینه‌کرد به سرعت کاهش می‌یابد

 

تاثیر برند

اعتبار و اعتماد بیشتر از سوی کاربران به دلیل غیرپولی بودن نتایج

ممکن است به دلیل پولی بودن، اعتماد کمتری در برخی کاربران ایجاد کند

 

پیچیدگی

نیازمند تخصص در بهینه‌سازی محتوا و شناخت الگوریتم‌های موتور جستجو

نیازمند مدیریت و بهینه‌سازی کمپین‌های تبلیغاتی و آشنایی با تنظیمات تبلیغات گوگل

 

قابلیت هدف‌گذاری

محدود به جستجوهای مرتبط با کلمات کلیدی و محتوای سایت

امکان هدف‌گذاری دقیق‌تر بر اساس مکان، زمان، دستگاه و رفتار کاربران

سرمایه گذاری روی گوگل ادز بهتر است یا سئو؟

سرمایه گذاری روی گوگل ادز بهتر است یا سئو

پاسخ این سوال بستگی به این دارد که دوست دارید به چه چیزی برسید، زیرا SEO و گوگل ادز به روش‌های مختلفی به کسب‌وکار شما کمک می‌کنند. با توجه به عوامل زیر، انتخاب بین مزایای تبلیغات در گوگل و سئو به اهداف، بودجه و نیازهای کسب‌وکار شما بستگی دارد. بسیاری از کسب‌وکارها از ترکیب هر دو برای دستیابی به بهترین نتایج استفاده می‌کنند.

  • اگر به دنبال نتایج سریع و فوری هستید، سرمایه‌گذاری روی گوگل ادز بهتر است. سئو نیازمند زمان بیشتری برای اثرگذاری است.
  • گوگل ادز هزینه‌بر است و با هر کلیک باید هزینه پرداخت کنید. سئو هزینه مستقیم کمتری دارد، اما نیاز به سرمایه‌گذاری زمان و منابع برای بهینه‌سازی دارد.
  • نتایج سئو پایدارتر است و در صورت حفظ و به‌روزرسانی می‌تواند اثر طولانی‌مدت داشته باشد، در حالی که گوگل ادز تنها تا زمانی که هزینه کنید، نتیجه‌بخش است.
  • گوگل ادز امکان هدف‌گذاری دقیق‌تر بر اساس مکان، زمان، دستگاه و رفتار کاربران را دارد. سئو بیشتر بر جستجوهای مرتبط با کلمات کلیدی و محتوای سایت تمرکز می‌کند.
  • نتایج ارگانیک از طریق سئو معمولاً اعتماد بیشتری را در میان کاربران ایجاد می‌کنند، زیرا پولی نیستند. تبلیغات گوگل ادز ممکن است به دلیل پولی بودن، اعتماد کمتری ایجاد کند.
  • گوگل ادز نیازمند مدیریت و بهینه‌سازی دقیق کمپین‌های تبلیغاتی است. سئو نیازمند دانش تخصصی در بهینه‌سازی محتوا و شناخت الگوریتم‌های موتورهای جستجو است.

Max CPC در گوگل ادز

Max CPC در گوگل ادز

Max CPC به معنای حداکثر هزینه به ازای هر کلیک است و در واقع بالاترین هزینه پیشنهادی شما به‌عنوان تبلیغ‌کننده است که به ازای کلیک روی تبلیغ از شما دریافت می‌شود. اگر شخصی روی تبلیغ شما کلیک کند، آن کلیک بیشتر از حداکثر پیشنهاد قیمت به ازای هر کلیک یا “max. CPC” که از قبل تنظیم کرده‌اید، برای شما هزینه نخواهد داشت. به‌عنوان مثال، اگر حداکثر 3 دلار تعیین کنید، هرگز بیشتر از پیشنهاد CPC خود برای هر کلیک روی تبلیغ (3 دلار) پرداخت نخواهید کرد. مبلغ واقعی که پرداخت می‌کنید CPC واقعی است و در ستون “Avg. CPC” اکانت شما نشان داده می‌شود.

قیمت پیشنهادی بالاتر به‌طور کلی به تبلیغ شما کمک می‌کند تا در رتبه بالاتری در صفحه نتایج جستجو قرار بگیرد. با آموزش گوگل ادز می‌توانید کمپین‌هایی را طراحی کنید که حداکثر کارایی را دارند.

شما دو انتخاب می‌توانید داشته باشید:

  1. مناقصه دستی (manual bidding) که در آن مقدار پیشنهادی خودتان را انتخاب می‌کنید.
  2. مناقصه خودکار (automatic bidding) که متوسط بودجه روزانه را تعیین می‌کنید و سیستم Google Ads به‌طور خودکار حداکثر پیشنهادات CPC را از طرف شما تنظیم می‌کند؛ با این هدف که بیشترین کلیک را برای شما داشته باشد.

با مناقصه دستی، یک پیشنهاد Max CPC برای کل یک گروه تبلیغاتی تعیین می‌کنید، اما همچنین می‌توانید پیشنهادات مختلفی را برای کلمات کلیدی جداگانه تنظیم کنید.

در مقاله اصطلاحات گوگل ادز، رایج‌ترین اصطلاحات آن برای شما به زبان ساده برای شما تهیه شده است.

CPM و CPA در گوگل ادز

CPM و CPA در گوگل ادز

CPC مخفف: Cost Per Click به معنای پرداخت به ازای کلیک؛ یعنی CPC هزینه یک تبلیغ بر اساس تعداد کلیکی است که دریافت می‌کند. CPM مخفف: Cost Per Mille به معنای هزینه به ازای نمایش؛ یعنی CPM هزینه یک تبلیغ بر اساس تعداد بازدیدهایی است که دریافت می‌کند. هر دو روش را می‌توان به‌طور هم‌زمان استفاده کرد.

تفاوت CPC با CPM، CTR، PPC و CPA در گوگل ادز

تفاوت CPC با CPM، CTR، PPC و CPA در گوگل ادز

CPC مخفف Cost Per Click به معنای هزینه به ازای هر کلیک است. CPC مبلغی است که توسط تبلیغ‌کننده در ازای هر بار که شخصی روی تبلیغ Google Ads او کلیک می‌کند، پرداخت می‌شود‌. عوامل تاثیرگذار بر مبلغ CPC عبارت‌اند از میزان رقابت کلمات کلیدی، حداکثر قیمت پیشنهادی و امتیازات کیفیت شما.

مناقصه CPM بر اساس تعداد نمایش‌ها است و می‌تواند در کنار پیشنهاد قیمت CPC استفاده شود.

CTR مخفف Click-through rate و به معنای نرخ کلیک است. CTR از تقسیم کردن تعداد کلیک بر تعداد دفعات نمایش به دست می‌آید.

PPC مخفف Paid Per Click و به معنای پرداخت به ازای هر کلیک است. PPC نوعی پرفورمنس مارکتینگ به حساب می‌آید. به این معنا که تنها پس از گرفتن نتیجه و رسیدن به هدف (کلیک کردن کاربر)، هزینه پرداخت می‌شود.

CPA نوعی مدل قیمت‌گذاری است که در آن دیجیتال مارکترها برای اقدامات خاص کاربران (مانند خرید، ثبت نام یا تکمیل کردن یک فرم) که در داخل یک برنامه یا سایت پس از تعامل با یک تبلیغ اتفاق می‌افتد، به تبلیغ کننده هزینه پرداخت می‌کنند.

Google Display Network چیست و چه کاربردی دارد؟

Google Display Network چیست و چه کاربردی دارد

GDN یا Google Display Network یک شبکه بسیار بزرگ از سایت‌ها و برنامه‌ها است که به گوگل اجازه می‌دهد تبلیغات نمایشی در آن‌ها قرار دهد. جالب است بدانید که بیش از 90٪ از کل کاربران اینترنت این تبلیغات را مشاهده می‌کنند!

  • مقایسه Google Display Network و Google Search Network

گوگل ادز دارای دو شبکه تبلیغاتی مختلف است: شبکه جستجو (Display) و شبکه نمایش (Search).

شبکه جستجوی گوگل به شما امکان می‌دهد تبلیغات خود را در موتور جستجوی گوگل قرار دهید. در این شبکه، تبلیغات شما به کاربرانی در حال جستجوی کلمات کلیدی و عبارات خاص هستند، نمایش داده می‌شود. تبلیغات شما در کنار نتایج جستجوی ارگانیک گوگل نشان داده می‌شود.

از طرف دیگر، شبکه نمایش گوگل کمی منفعل‌تر است. این شبکه تبلیغات شما را در وب‌سایت‌هایی که با دقت هوش مصنوعی انتخاب شده‌اند، ادغام می‌کند. شبکه نمایش گوگل می‌تواند هنگام خرید، مرور یا مطالعه به کاربران دسترسی پیدا کند.

همچنین به جای تبلیغات متنی ساده، تبلیغات رسانه‌ای بصری و غنی نیز در آن به نمایش درمی‌آید. با توجه به اینکه ۹۰ درصد از تمام اطلاعات پردازش شده توسط مغز بصری است، انجام تبلیغات در شبکه نمایش گوگل به تنهایی می‌تواند یک تحول عظیم در دیده شدن شما و جذب مشتریان ایجاد کند که این از مزایای تبلیغات در گوگل محسوب می‌شود.

  • مکان‌های تبلیغات شبکه نمایش گوگل

قبلاً اشاره کردیم که Google Display Network در شبکه‌ای که تعداد زیادی وب‌سایت را در برمی‌گیرد، نمایش داده می‌شود؛ اما این بدان معنا نیست که تبلیغات شما در تک تک آن‌ها پخش می‌شود. این شبکه از چند سطح مختلف وب‌سایت تشکیل شده است:

  • سایت‌های خود گوگل مانند یوتیوب، بلاگر و غیره
  • سایت‌های ناشر AdSense که مدیران وب‌سایت می‌توانند برای شرکت در آن‌ها ثبت نام کنند
  • سایت‌هایی که در DoubleClick Ad Exchange، یک مارکت تبلیغات آنلاین، شرکت می‌کنند.

با وجود این که می‌توانید تبلیغات Google Display Network خود را در تمام این گروه‌ها اجرا کنید، درنهایت این کار باعث افزایش نرخ بازگشت سرمایه شما نخواهد شد.

برای گرفتن بهترین نتایج، بهتر است در مورد اینکه تبلیغات شما در کدام سایت‌های شبکه نمایش Google اجرا می‌شود، کمی گزینشی‌تر عمل کنید.

با اشرافی که بر موضوع گوگل ادز چیست دارید، برای این منظور دو گزینه پیش روی شماست:

۱. موقعیت‌های نمایش خود را دستی انتخاب کنید

این ویژگی که «managed placements» نامیده می‌شود، به شما امکان می‌دهد تا وب‌سایت‌ها، بازی‌ها، ویدئوها، فیدها و موبایل سایت‌های خاصی که تبلیغات شما در آن‌ها نمایش داده می‌شود را دستی تعیین کنید.

اگر واقعاً از عادات و فعالیت‌های مخاطبان خود اطلاعات و شناخت بالایی داشته باشید، این یک ایده عالی است. همچنین به شما امکان می‌دهد دقیقاً برای مکان‌هایی که مورد هدفتان هستند، پول خرج کنید.

آیا می‌دانید مشتریان بالقوه شما کدام وبلاگ‌های خاص را می‌خوانند یا از کدام محصولات خاص استفاده می‌کنند؟ تبلیغات خود را در آن سایت‌ها اجرا کنید و مطمئن شوید که توسط افراد مناسب دیده می‌شوید.

۲. به گوگل اجازه دهید مکان نمایش تبلیغات را برای شما انتخاب کند

در این روش، انتخاب سایت‌هایی که می‌خواهید تبلیغاتتان در آن‌ها نمایش داده شود، دستی انجام نمی‌شود. در عوض به گوگل ادز اجازه می‌دهید از طرف شما مکان‌هایی را انتخاب کند. برای انجام این کار، تنها کاری که باید انجام دهید این است که ابزار تحقیق کلمات کلیدی مناسب، کلمات کلیدی و موضوعات خاصی که مربوط به تبلیغاتتان هستند را تعیین کنید. سپس Google Adwords سایت‌هایی را که مرتبط‌تر با آن‌ها هستند انتخاب می‌کند.

هر چند مراقب باشید؛ انتخاب این مسیر نیاز به نظارت بسیار بیشتری دارد. اگر می‌خواهید بهترین نتایج را بگیرید، باید مدام هدف‌گذاری خود را اصلاح و تنظیم کنید. توجه داشته باشید با این که مکان‌های انتخابی شما برای نمایش تبلیغات مهم هستند، آن‌ها تنها گزینه‌ای نیستند که هنگام ایجاد تبلیغات Google Display Network خود در اختیار دارید. همچنین می‌توانید با هدف قرار دادن برخی نمایش‌های دمو، مکان‌های جغرافیایی و موارد دیگر، انتخاب کنید چه کسی تبلیغات شما را ببیند.

AdGroup یا گروه تبلیغاتی چیست و چه کاربردی دارد؟

AdGroup یا گروه تبلیغاتی چیست و چه کاربردی دارد

یک گروه تبلیغاتی شامل یک یا چند تبلیغ است که اهداف مشابهی دارند. هر یک از کمپین‌های شما می‌تواند از یک یا چند گروه تبلیغاتی تشکیل شده باشد. از گروه‌های تبلیغاتی برای سازمان‌دهی تبلیغات خود بر اساس یک موضوع مشترک استفاده کنید. برای مثال، سعی کنید گروه‌های تبلیغاتی مختلفی ایجاد کنید و هر کدام را به انواع مختلف محصول یا خدماتی که ارائه می‌دهید، اختصاص دهید.

بهترین استراتژی استفاده از اد گروپ، این است که هر گروه را به یک کلمه کلیدی اختصاص دهید و تیتر های تبلیغاتی جذاب بنویسید. این روش نتایج بهتری نسبت به گروه‌های تبلیغاتی چند کلمه‌ای سنتی دارد.

  • AdGroup چگونه کار می‌کند؟

اد گروپ به موتورهای جستجو می‌گوید که کدام تبلیغات را در جستجوهای کلیدواژه خاص نشان دهند. همچنین حاوی اطلاعاتی در مورد محتوای تبلیغات شما و مکان‌هایی است که تبلیغات به آن لینک می‌شوند. برای ایجاد یک گروه تبلیغاتی موفق، باید بدانید که مخاطبان یا پایگاه مشتریان شما چه کسانی هستند و به چه محتوایی نیاز دارند. اگر نوع محتوایی که آن‌ها را ترغیب می‌کند بشناسید، نرخ کلیک روی تبلیغاتتان بالا می‌رود و مدت زمان حضورشان در وب‌سایت شما افزایش پیدا می‌کند. این باعث می‌شود تا علاوه بر افزایش فروش، سئوی سایت شما تحت تاثیر مثبت قرار بگیرد.

هدف اد گروپ، تبلیغات با هزینه کمتر و در عین حال تبدیل کاربران بیشتر است. دو مفهوم اساسی وجود دارد که باید در مورد نحوه ایجاد یک گروه تبلیغاتی بدانید: یکپارچگی و ثبات.

یکپارچگی: برای ایجاد سیستمی یکپارچه از محتوای تبلیغاتی، گروه کلمات کلیدی و لندینگ پیج‌ها، استراتژی لینک‌سازی داشته باشید.

ثبات: مخاطبان باید مستقیماً از طریق محتوای تبلیغات و لندینگ پیج‌ها به سایت شما دسترسی داشته باشند.

اگر یک AdGroup خوب ایجاد کنید، امتیاز کیفیت بالاتری از گوگل دریافت خواهید کرد. این بدان معناست که شما می‌توانید هزینه‌های کمتری به ازای هر کلیک دریافت کنید. به‌عنوان مثال، اگر کاربری «کیک عروسی در تهران» را جستجو کند، تبلیغات شما برای گروه تبلیغاتی مورد نظرتان که کاربران خواهان کیک عروسی در تهران هستند، نمایش داده می‌شود. اگر این کاربران روی تبلیغ شما کلیک کنند، به قسمت کیک عروسی وب‌سایت شما هدایت خواهند شد.

 نرخ تبدیل یا CRO چیست و چگونه می‌توان آن را بهبود بخشید؟

نرخ تبدیل یا CRO چیست و چگونه می‌توان آن را بهبود بخشید

نرخ تبدیل (Conversion rate optimization، مخفف: CRO) به نسبت تعداد کاربرانی که اقدام مورد نظر شما را انجام داده‌اند، به تعداد کل کاربرانی که از سایت شما بازدید کرده‌اند، گفته می‌شود. هدف از فرآیند بهینه سازی نرخ تبدیل تبلیغات گوگل شما، این است که تعداد بیشتری از کاربرانی که از لندینگ پیج‌ها و وب‌سایت شما بازدید می‌کنند، اقدام مورد نظر شما را انجام دهند؛ به عبارت دیگر، شاخص کلیدی عملکرد این است که بیشترین درصد ممکن از بازدیدکنندگان سایت شما تبدیل شوند، یا اقدام مورد نظر شما را تکمیل کنند.

بهترین روش اندازه‌گیری نرخ تبدیل در گوگل ادز چیست؟

می‌توانید از ابزار رایگان ردیابی تبدیل گوگل ادز (Google Ads conversion tracking) برای اندازه‌گیری تعداد افرادی که پس از ورود به وب‌سایت شما خرید می‌کنند یا در آن ثبت‌نام می‌کنند، استفاده کنید. پس از راه‌اندازی ابزار ردیابی تبدیل، زمانی که در کمپین‌های خود تغییری انجام می‌دهید، می‌توانید ببینید که چقدر موثر هستند. به‌عنوان مثال، اگر تغییری در یک کمپین ایجاد کنید و متوجه افزایش نرخ تبدیل خود شوید، نشانه خوبی است و می‌توانید نتیجه بگیرید که چه تغییراتی منجر به عملکرد بهتر کمپین می‌شود.

بهترین روش بهبود نرخ تبدیل در گوگل ادز

بهترین روش بهبود نرخ تبدیل در گوگل ادز

با توجه به قوانین گوگل ادز هنگامی که بتوانید تبدیل‌های خود را ردیابی کنید، می‌توانید بر روی بهبود نرخ تبدیل خود تمرکز کنید. در ادامه، با توجه به مطالعه اینکه مفهوم گوگل ادز چیست، بهترین روش‌های بهبود نرخ تبدیل گوگل ادز را بررسی می‌کنیم.

  • استفاده از کلمات کلیدی خاص

برای نرخ تبدیل بهتر می‌توانید از کلمات کلیدی خاص استفاده کنید. کلمات کلیدی خاص اغلب نرخ تبدیل بهتری نسبت به کلمات کلیدی عمومی دارند. به‌عنوان مثال، کلمات کلیدی زیر را در نظر بگیرید. به نظر شما کدام یک منجر به نرخ تبدیل بالاتری می‌شود؟

  • Acme
  • چاپگرهای Acme
  • Acme 710c

به‌طور کلی، کلمات کلیدی خاص‌تر مانند Acme 710c  نرخ تبدیل بهتری نسبت به کلمات کلیدی عمومی مانند Acme  دارند. به این دلیل که افرادی که به دنبال مدل‌ها یا شماره‌های محصول خاص هستند، معمولاً قبلاً درباره محصول خود تحقیق کرده‌اند و می‌خواهند خرید کنند.

با این حال، به خاطر داشته باشید که استفاده از کلمات کلیدی خاص‌تر می‌تواند منجر به ایمپرشن کمتر شود. اگر کلمات کلیدی شما خیلی خاص باشند، افراد کمتری ممکن است آن عبارات را جستجو کنند. بهترین ترفند این است که بین استفاده از کلمات کلیدی عمومی و کلمات کلیدی خاص که با آنچه کاربران در جستجوی آن هستند، تطابق دارند، تعادل ایجاد کنید تا نرخ تبدیل شما افزایش پیدا کند.

  • استفاده از search terms report

Google Ads نه تنها به شما نشان می‌دهد که کلمات کلیدی شما چقدر خوب عمل می‌کنند، بلکه می‌تواند دقیقاً کلماتی را که مشتریان شما هنگام نمایش تبلیغ شما جستجو کرده بودند را به شما نشان دهد. می‌توانید این لیست عبارات را در گزارش عبارت جستجو (search terms report) مشاهده کنید.

پس از بررسی این گزارش و درک کامل اینکه گوگل ادز چیست، می‌توانید تصمیم بگیرید که کلمات کلیدی خاصی را به لیست کلمات کلیدی خود اضافه یا از آن حذف کنید. انجام این کار می‌تواند به شما کمک کند با گسترش یا اصلاح افرادی که می‌توانند تبلیغ شما را ببینند، مشتریان مناسب را هدف قرار دهید.

مثال استفاده از search terms report

فرض کنید بازی‌های ویدئویی در وب‌سایت خود می‌فروشید. پس از مشاهده گزارش عبارت‌های جستجو، می‌بینید که تبلیغ شما زمانی نمایش داده می‌شود که کاربران «مجله بازی ویدئویی» را جستجو می‌کنند. افرادی که به دنبال مجلات هستند، احتمالاً در حال حاضر به دنبال خرید بازی‌های ویدئویی نیستند. در این مورد، ممکن است بخواهید «مجله» را به‌عنوان یک کلمه کلیدی منفی اضافه کنید تا تبلیغ شما برای این جستجوها نمایش داده نشود.

در همین حال، همچنین می‌بینید که تبلیغ شما برای کاربرانی که «پوستر بازی ویدئویی» را جستجو می‌کنند، نشان داده شده است و اتفاقاً شما پوستر بازی ویدئویی هم می‌فروشید! در این مورد، می‌توانید « پوستر بازی ویدئویی» را به‌عنوان یک کلمه کلیدی خاص اضافه کنید تا آگهی شما شانس بیشتری برای نمایش در این جستجو داشته باشد. شما می‌توانید از افزونه های تبلیغاتی گوگل ادز در این مسیر استفاده کنید تا بازدهی بیشتر داشته باشید.

  • وارد کردن قیمت در آگهی برای جذب خریداران بالقوه

راه دیگر برای به دست آوردن ترافیک مرتبط و افزایش نرخ تبدیل، این است که قیمت‌ها را در متن آگهی خود درج کنید. اگر مشتری قیمت محصول شما را ببیند و همچنان روی تبلیغ شما کلیک کند، می‌دانید که او علاقه‌مند به خرید آن محصول با آن قیمت است. اگر او قیمت را دوست نداشته باشد، روی تبلیغ شما کلیک نخواهد کرد و شما در هزینه آن کلیک صرفه‌جویی خواهید کرد.

به‌عنوان یک آزمایش، قیمت‌ها را در متن آگهی خود اضافه کنید تا ببینید آیا این به تبلیغات شما کمک می‌کند تا نرخ تبدیل بهتری داشته باشد یا نه. این می‌تواند به ویژه زمانی موثر باشد که قیمت‌های شما کمتر از رقبایتان هستند! برای آزمایش اینکه آیا این ترفند برای شما کار می‌کند، می‌توانید آزمایشی را با ایجاد یک آگهی جدید و تغییر تبلیغات خود انجام دهید؛ بنابراین می‌توانید نرخ کلیک و نرخ تبدیل تبلیغی که قیمت در آن لحاظ شده را با تبلیغاتی که قیمت ندارد، مقایسه کنید.

انواع کمپین های تبلیغاتی گوگل

تبلیغات گوگل با یک هدف و یک کمپین شروع می‌شود. در گوگل ادز کمپین‌های مختلفی وجود دارد و شما یک نوع کمپین را بر اساس اهداف بازاریابی، استراتژی برند و زمان سرمایه گذاری خود انتخاب می‌کنید. در ادامه انواع این کمپین‌ها را بررسی می‌کنیم.

  • کمپین جستجو (Search campaign)

کمپین جستجو

کمپین‌های جستجو، تبلیغات متنی در نتایج جستجو هستند که به شما امکان می‌دهند به کاربرانی که در حال جستجوی محصولات و خدمات شما هستند دست پیدا کنید. این نوع کمپین برای افزایش فروش، لیدها یا ترافیک به وب‌سایت شما عالی است، زیرا می‌توانید تبلیغات خود را به افرادی که فعالانه محصولات و خدمات شما را جستجو می‌کنند، نشان دهید.

  • کمپین نمایشی (Display campaign)

کمپین‌های نمایشی به شما امکان می‌دهند با تبلیغات جذاب بصری به مخاطبان مرتبط دسترسی پیدا کنید، زیرا میلیون‌ها وب‌سایت و اپلیکیشن پرمخاطب متعلق به گوگل هستند و این تبلیغات در آن‌ها به نمایش گذاشته می‌شود.

کمپین‌های نمایشی روشی عالی برای گسترش دامنه دسترسی شما به کاربران و ماندن در ذهن مخاطبان هستند. همچنین می‌توانید یک کمپین نمایش ایجاد کنید که از بخش‌های داده شما برای نمایش تبلیغات به افرادی که از وب‌سایت شما بازدید کرده‌اند یا از برنامه شما استفاده کرده‌اند، استفاده می‌کند.

  • کمپین ویدئویی (Video campaign)

کمپین‌های ویدئویی به شما امکان می‌دهند تبلیغات ویدئویی گوگل خود را در یوتیوب و سایر وب‌سایت‌ها نشان دهید. برخی از انواع کمپین‌های ویدئویی می‌توانند به شما در افزایش آگاهی عمومی از برندتان کمک کنند. برخی دیگر نیز برای ایجاد تبدیل یا ترغیب افراد به خرید در وب‌سایت شما طراحی شده‌اند. تبلیغات در یوتیوب یکی از نمونه‌های معروف تبلیغات ویدئویی است که می‌تواند به رشد کسب‌وکار شما کمک بسیاری داشته باشد.

  • کمپین برنامه (App campaign)

کمپین برنامه (App campaign)

کمپین‌های اپلیکیشن یا برنامه به شما کمک می‌کنند تا در برنامه‌هایی که کاربران موبایل آن‌ها را نصب دارند، تبلیغ کنید.

  • کمپین محلی (Local campaign)

کمپین‌های محلی به شما کمک می‌کنند افراد را به فروشگاه‌ها و مکان‌های فیزیکی خود بیاورید. شما با راه‌اندازی این کمپین به کاربران اینترنت کمک می‌کنید آدرس و ساعات کاری شما را پیدا کنند.

  • کمپین هوشمند (Smart campaign)

کمپین هوشمند (Smart campaign)

کمپین‌های هوشمند گوگل، ساده‌ترین راه برای خودکارسازی کمپین‌ها و راه‌اندازی تبلیغات شما هستند. شما با فرا گرفتن آموزش گوگل ادز می‌توانید بهره‌وری خود را در این کمپین‌ها افزایش دهید. تنها کافی است اطلاعات کسب‌وکار خود را وارد کرده و چند آگهی ایجاد کنید. گوگل به صورت خودکار بهترین هدف را پیدا می‌کند تا شما از هزینه و زمان خود بیشترین بازده را داشته باشید.

  • کمپین حداکثر عملکرد (Performance Max)

کمپین حداکثر عملکرد در گوگل ادز به شما این امکان را می‌دهد تا بعد از ساخت اکانت گوگل ادز، یک کمپین راه‌اندازی کنید اما از مزایای چند کانال تبلیغاتی استفاده کنید. در این نوع کمپین از هوش مصنوعی استفاده می‌شود تا بهترین نتیجه را برای شما به همراه داشته باشد. کمپین‌های Performance Max به گونه‌ای طراحی شده‌اند که راه‌اندازی آسانی داشته باشند و زمانی که کمپین شما فعال است، به‌طور خودکار بهینه‌سازی می‌شود تا بهترین عملکرد ممکن را داشته باشد.

  • کمپین خرید (Shopping campaign)

کمپین خرید (Shopping campaign)

کمپین‌های خرید گوگل ادز همانند ویترین فروشگاه شماست و به شما این امکان را می‌دهد تا از یک فهرست جذاب محصولات برای تبلیغ محصولات خرده فروشی خود استفاده کنید. در نتیجه افراد بیشتری ترغیب می‌شوند تا در سایت فروشگاهی شما ثبت نام کنند یا خرید انجام دهند. البته شما با تبلیغات در اینستاگرام نیز می‌توانید یک کمپین خرید داشته باشید.

  • کمپین کشف (Discovery campaign)

تبلیغات Discovery در چند فید خاص در سراسر Google Display Network نمایش داده می‌شوند: YouTube Home و فیدهای Watch Next، Gmail و Discover در اپلیکیشن موبایل گوگل. تبلیغات اکتشافی به جای اینکه منتظر بماند تا کاربران مستقیماً چیزی را جستجو کنند، به آن‌ها نشان می‌دهد که به چه چیزی نیاز دارند. گوگل از رفتار کاربر یاد می‌گیرد تا علایق او را پیش‌بینی کند و با استفاده از این روش، تبلیغات مرتبط و مفیدی را در دستگاه او به صورت شخصی سازی شده نشان می‌دهد.

سخن پایانی

در این مقاله آموختیم که گوگل ادز چیست و چه کاربردی دارد. همچنین با انواع کمپین‌های گوگل ادز آشنا شدیم و دانستیم که اگر در استفاده از گوگل ادز کورکورانه و بدون استراتژی عمل شود، هزینه به هدر خواهد رفت و نتیجه مورد نظر به دست نمی‌آید.

بنابراین باید پیش از تبلیغات در گوگل ، تحقیقات زیادی انجام دهید. قبل از اینکه تبلیغات کلیکی خود را راه‌اندازی کنید، دانش لازم برای این کار را کسب کنید. شما باید بتوانید به خوبی تعریف بودجه، کلمات کلیدی، گروه‌های تبلیغاتی و ایجاد لندینگ پیج‌های با کیفیت بالا را انجام دهید. همچنین می‌توانید از ما برای این کار کمک بگیرید.

متخصصان باتجربه جینجر صفر تا صد تبلیغات در گوگل را قیمتی مناسب برای شما انجام می‌دهند و خدماتی ازجمله راه‌اندازی اکانت گوگل ادوردز، مدیریت کمپین رایگان، سئو و هر آنچه که شما برای ارتقا و رشد کسب‌وکار خود نیاز دارید را به شما ارائه می‌کنند.

اگر در این زمینه سوالی دارید، فرصت را از دست ندهید و همین حالا با ما تماس بگیرید. دریافت مشاوره دیجیتال مارکتینگ با تیم جینجر رایگان است. کارشناسان ما شما را به‌طور کامل راهنمایی می‌کنند و بر اساس شرایط شما، خدماتی که نیاز دارید را به شما ارائه خواهند کرد.

امتیاز این صفحه

جدید ترین مقالات :

میزان پیشرفت خواندن شما

زمان مطالعه: 22 دقیقه

میزان پیشرفت خواندن شما

زمان مطالعه: 22 دقیقه
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x

فرم را به صورت کامل پر کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد.

 همکاران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس می‌گیرند.

رسیدن به رتبه یک گوگل دیگر آرزو نیست!

شما با یک کتاب سئو الکترونیکی جذاب و کم حجم روبه‌رو هستید که نکات کلیدی و پایه سئو را به زبانی ساده آموزش می‌دهد. این کتاب برای مبتدیان جنبه آموزشی دارد و برای حرفه‌ای‌ها چک لیستی جامع به‌حساب می‌آید. این ایبوک به مفهوم سئو و اهمیت آن، آنالیز سایت، انواع سئو، محتوای سئو شده و نظارت و ارزیابی عملکرد سئو می‌پردازد تا با کمک آن‌ها بتوانید رتبه سایت خود را در موتورهای جستجو ارتقا دهید و ترافیک بیشتری جذب کنید. بنابراین اگر بدنبال یک راهنمای سئو خلاصه و کاربردی هستید کتاب الکترونیکی سئو به زبان ساده آژانس جینجر را دانلود کنید.

اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد جهت دانلود بر روی دکمه زیر کلیک کنید