لینکدین چیست؟ لینکدین یک شبکه اجتماعی حرفهای است که میتوانید در رابطه با شغل یا مهارت خود با افراد دیگر ارتباطی بر پایه تقویت روابط حرفهای و یادگیری مهارت ایجاد کنید. LinkedIn یک سرویس اشتغال محور است که به جویندگان کار این امکان را میدهد که با افراد مختلف با تخصصهای متنوع ارتباط برقرار کنند.
این شبکه اجتماعی در دنیای کسبوکار محبوبیت زیادی دارد و کاربران خود اجازه میدهد تا با همکاران، همکلاسیها و کارفرمایان تعامل داشته باشد و از فرصتهای شغلی بهره ببرد. لینکدین تنها یک شبکه اجتماعی نیست، بلکه یک ابزار باارزش برای دیجیتال مارکتینگ هم بهحساب میآید زیرا با استفاده از این پلتفرم میتوان کارایی و عملکرد خود را بهبود بخشید. در این مقاله آژانس دیجیتال مارکتینگ جینجر به اینکه مفهوم لینکدین چیست و چگونه میتوان از آن در جهت منافع خود بهره برد، میپردازیم.
لینکدین چیست؟
همانطور که گفته شد لینکدین یک شبکه اجتماعی برای جامعه تجاری بهحساب میآید و برخلاف سایر شبکههای اجتماعی که بیشتر بر زندگی شخصی افراد تمرکز دارند، این پلتفرم با شبکهسازی حرفهای و ایجاد گروهی از مخاطبین برای پیشرفت شغلی افراد فعالیت میکند.
LinkedIn در سال 2002 توسط رید هافمن، جین لوک وایانت، اریک لای، کنستانتین گریکه، اَلِن بولو تأسیس شد و به مکانی برای تعامل متخصصان جهت افزایش ارتباطات تجاری تبدیل شد. در این پلتفرم کارجویان و کارفرماها میتوانند بهراحتی یکدیگر را بیابند.
شما بهعنوان کاربر این شبکه میتوانید یک پروفایل حرفهای که اطلاعات رزومهای شما را دربر میگیرد داشته باشید که سایر اعضای لینکدین میتوانند درباره تجربههای کاری، زمینههای تخصص و تحصیلات شما اطلاعاتی را از این طریق به دست بیاورند. میتوانید در تبلیغات ویدیویی گوگل لینکدین خود را در عرصه نمایش قرار دهید.
کاربرد لینکدین چیست؟
LinkedIn فرصتی برای معرفی تخصص و مهارتها است و نباید از آن غافل شد. حضور در این شبکه اجتماعی به اعتبار شما کمک میکند و باعث میشود دستاوردهای شما در معرض دید دیگران قرار بگیرد. پس بهتر است دلایل استفاده از این پلتفرم را بدانیم.
- در معرض دید کارفرمایان قرار میگیرید.
این شبکه اجتماعی به شما امکان میدهد که یک برند شخصی آنلاین داشته باشید تا آنوقت شما را در معرض دید کارفرمایان و تصمیمگیرندگان کلیدی یک کسبوکار قرار دهد. پس اطلاعات مربوط به تجربه و تخصص خود را با دقت و درست پرکنید تا به بهترین شکل ممکن برند خود را عرضه کنید.
- دانش، اعتبار و تخصص خود را نشان میدهید.
زمانی که کارفرمایان متوجه شوند شما پروفایل لینکدین دارید، اعتماد بیشتری به شما خواهند کرد زیرا از طریق آن توصیهها، ارتباطات و فعالیتهای شما را میبینند.
- LinkedIn میتواند یک ابزار تحقیقاتی باشد.
زمانی که شما یک حساب کاربری در این شبکه داشته باشید میتوانید از آن برای تحقیق در مورد شرکتها، مصاحبهکنندگان، استخدامکنندگان و کارفرمایان استفاده کنید. این موضوع کمک میکند شما قبل از یافتن شغل خود با آگاهی بیشتری در جلسه مصاحبه حاضر شوید.
- برای مهارتهای خود تائیدیه اجتماعی بگیرید.
افراد میتوانند در این پلتفرم مهارتها و سوابق دیگران را تائید و توصیه کنند. این تائیدیهها ارتباطات شما را قوی میسازد و با نمایش داده شدن آن برای دیگران، اعتبار شما را افزایش میدهد.
- میتوانید عضو گروهها شوید.
گروهها روشی عالی برای ملاقات با افرادی است که علایق حرفهای مشابهی دارید و میتوانید یک شبکه گسترده از متخصصان از این طریق ایجاد کنید. با گفتگو در این گروهها میتوانید دانش خود را بهروز کنید و از فرصتهای تخصصی بهره ببرید.
- یاد بگیرید.
لینکدین منبع عالی برای یادگیری در مورد حرفه شما است. میتوانید به مقالات، مطالب آموزشی و رویدادهای حرفه خود دسترسی پیدا کنید. این موضوع میتواند به شما کمک کند تا مهارتهای خود را بهبود بخشید، در مورد آخرین روندها در حرفه خود مطلع شوید و با افراد متخصص درزمینهٔ خود در ارتباط باشید.
- شبکه ایجاد کنید.
این پلتفرم یکراه عالی برای ایجاد شبکه با افراد حرفهای در صنعت شما است. میتوانید با دادن درخواست، همکاران فعلی و گذشته خود را بیابید و با افرادی که در حوزه کاری شما ارتباط برقرار کنید. این موضوع به شما کمک میکند تا فرصتهای شغلی را پیدا کنید، ایدههای جدید کسب کنید و از آخرین روندها در حرفه خود مطلع شوید.
آموزش گامبهگام ساخت حساب کاربری در لینکدین
متوجه شدید اهمیت لینکدین چیست و چه تأثیری میتواند در زندگی حرفهای شما داشته باشد. این ابزار ارزشمند برای هرکسی که به دنبال پیشرفت در حرفه خود است، میتواند مؤثر باشد. با استفاده از میتوانید شبکه خود را ایجاد کنید، شغل بیابید، یاد بگیرید و پیشرفت کنید.
با ساخت اکانت و ایجاد پروفایل خود در لینکدین میتوانید برند شخصی خود را بسازید تا از طریق آن دیگران را از تخصص و مهارت خود آگاه کنید. همچنین در کنار لینکدین میتوانید درباره اینکه تبلیغات یوتیوب چیست مطالعه کنید. برای ساخت حساب کاربری خود در این شبکه گامبهگام پیش بروید.
مرحله اول:
وارد وبسایت لینکدین شوید و روی گزینه Join now بزنید.
مرحله دوم:
در صفحهای که باز میشود اطلاعات لازم ازجمله ایمیل و پسوردی که میخواهید را وارد کنید و روی گزینه Agree&Join بزنید. فقط دقت کنید یک ایمیل معتبر ارائه دهید زیرا یک ایمیل برای تائید حساب کاربری برای شما ایمیل خواهد شد.
مرحله سوم:
اطلاعاتی که از شما میخواهد را وارد کنید. این اطلاعات مربوط به نام و فامیلی شما میشود، وارد کنید و روی continue کلیک کنید. توجه کنید برای ساخت اکانت شرکتی، در این قسمت اطلاعات شرکت را وارد نکنید و فقط اطلاعات شخصی خود را ارائه دهید.
مرحله چهارم:
در این صفحه کشور خود را تائید کنید که لینکدین بهصورت خودکار از روی IP شما کشور ایران را انتخاب میکند. شماره همراه خود را وارد کنید و روی Submit بزنید تا یک کد تائید برای شما ارسال شود.
مرحله پنجم:
کد تائید ارسالشده را وارد کنید و روی Submit کلیک کنید.
مرحله ششم:
موقعیت شهر و کشور خود را وارد کنید و روی Next بزنید.
مرحله هفتم:
اگر شاغل هستید اطلاعات مربوط به حوزه شغلی خود ازجمله آخرین شغل، نحوه اشتغال و آخرین شرکتی که مشغول به کار هستید را وارد کنید یا اگر در حال تحصیل در مدرسه یا دانشگاه هستید روی گزینه “im a student” بزنید و اطلاعات مربوط به آن را وارد کنید. سپس روی Continue کلیک کنید.
مرحله هشتم:
برای ایمیل شما یک کد تائیدی میآید که بایستی آن را وارد کنید و روی Agree & Confirm بزنید.
مرحله نهم:
در این مرحله با انتخاب گزینهها موقعیت شغلی خود را مشخص کنید و Next را بزنید.
- دنبال شغل هستم.
- دنبال شغل نیستم ولی اگر فرصتی باشد آن را در نظر میگیرم.
- به هیچ فرصت شغلی علاقه ندارم.
بهصورت پیشفرض دنبال شغل هستم را انتخاب میکنیم.
مرحله دهم:
مجدداً موقعیت شهر و کشور خود را جهت دنبال کردن افراد، مشاغل و اخبار در آن موقعیت را وارد کنید.
مرحله یازدهم:
در این مرحله اگر دنبال شغل هستید نوع شغل و موقعیت جغرافیایی را مشخص میکنید. میتوانید حداکثر 5 عنوان و مکان را انتخاب کنید. با انتخاب I’m open to remote work تائید میکنید که دورکاری انجام میدهید.
مرحله دوازدهم:
با فعال کردن این قسمت لینکدین به کارفرمایان و استخدامکنندگان نشان میدهد که شما به دنبال شغل جدیدی هستید.
مرحله سیزدهم:
میتوانید در صورت نیاز با اسکن QR Code اپلیکیشن آن را روی موبایل خود نصب کنید. سپس روی Next بزنید.
مرحله چهاردهم:
میتوانید افرادی را که میخواهید با آنها در ارتباط باشید را جستجو کنید.
مرحله پانزدهم:
در این مرحله لینکدین به شما پیشنهاد میدهد که شرکتها، افراد و هشتگها را دنبال کنید تا در مورد چیزهایی که برای شما مهم است بتوانید بهروز بمانید. سپس روی Next بزنید.
با پیمودن مراحل بالا شما بهحساب لینکدین خود وارد میشوید و هرگونه اطلاعات راجع به خود را میتوانید در پروفایل خود کامل کنید.
اصطلاحات رایج در لینکدین
درباره اینکه لینکدین چیست و نحوه ساخت اکانت آن دانستیم. لینکدین بهعنوان یکی از بزرگترین شبکههای اجتماعی متمرکز بر کسبوکار است که بهصورت گسترده در سراسر جهان استفاده میشود. در این شبکه اجتماعی، کاربران میتوانند اطلاعات شغلی، تحصیلی و تجربی خود را به اشتراک بگذارند و با استفاده از اصطلاحات لینکدین، بهراحتی با دیگران ارتباط برقرار کنند. اصطلاحات لینکدین شامل عبارات و کلمات مختلفی است که در سایت LinkedIn استفاده میشوند و به کاربران کمک میکند تا بهترین استفاده را از این پلتفرم حرفهای ببرند.
خانه (Home)
اولین صفحهای که بهمحض ورود بهحساب لینکدین برای شما باز میشود خانه یا Home است. این صفحه همان تایم لاین لینکدین شما بهحساب میآید و محتوا و پستهای دوستان و افرادی که شما با آنها ارتباط برقرار کردهاید در این صفحه به شما نمایش داده میشود و شما میتوانید برای پست آنها Comment بگذارید و Like کنید. در این صفحه همچنین صفحاتی را که ممکن است شما به آنها علاقهمند باشید را بهصورت پیشنهاد ارائه میشود.
Me
مدیریت و بهینهسازی پروفایل (Profile) شما در این قسمت انجام میشود. همه اطلاعات شخصی شما در قسمت پروفایل نمایش داده میشود و امکان ویرایش دارند. مشخصات شخصی شما از نام و نام خانوادگی گرفته تا مهارتهای شغلی و بارگذاری عکس و تصویر در این قسمت وارد میشود. شما میتوانید با ویرایش Profile خود آن را بهروز کنید.
ارتباطات من (My Network)
برای ارتباط گرفتن با افراد مختلف میتوانید از این قسمت استفاده کنید . با ارسال درخواست برای افرادی که دوست دارید با شما و مطالبی که به اشتراک میگذارید در ارتباط باشند، این تعامل را برقرار کنید. همچنین تمام ارتباطات شما با سایرین در این قسمت نمایش داده میشود.
شغلها (Jobs)
در این صفحه میتوانید فرصتهای شغلی را بر اساس موقعیت جغرافیایی، میزان حقوق، مهارتهایی که دارید جستجو کنید. همچنین با فعال کردن گزینه Create a job alert میتوانید با تنظیماتی که انجام میدهید از فرصتهای شغلی مطلع شوید.
با انتخاب Demonstrate skills مهارتهای خود را نشان دهید، interview prep با آموختن درباره مصاحبههای شغلی در آنها بهترین عملکرد را داشته باشید. با Resume Builder رزومه خود را بسازید یا بارگذاری کنید. از طریق Job Seeker Guidance یاد میگیرید که پروفایل و رزومه خود را بهینهسازی کنید و از افراد مرجع تائیدیه بگیرید.
پیامها (Messaging)
در این قسمت لینکدین میتوانید پیامهایی را که ارسال یا دریافت کردهاید را ببینید یا از طریق آن با دوستان خود گفتوگو کنید.
اعلانها (Notifications)
قسمت اعلانها تمام رویدادهایی که در نبود شما رخداده است را نشان میدهد. فعالیت سایر افراد مثل کامنت گذاشتن، لایک کردن، گذاشتن پست جدید و غیره بهصورت اعلان قابلمشاهده است.
علامت 1st
به مفهوم 1st degree connection در لینکدین اشاره دارد. افرادی که در درجه اول بهعنوان مخاطبان شما قرار میگیرند. این افراد، افرادی هستند که یا شما بهطور مستقیم به آنها درخواست ارتباط دادهاید و این درخواست پذیرفتهشده است، یا آنها به شما درخواست ارتباط دادهاند و شما آن را پذیرفتهاید.
داشتن افراد در لیست 1st نشاندهنده ارتباط مستقیم شما با آن افراد است و این به شما اجازه میدهد که بهراحتی با آنها از طریق پیام در لینکدین ارتباط برقرار کنید. این نماد “”1st را میتوانید در کنار پستهای افراد و هنگام جستجو در لینکدین مشاهده کنید.
علامت 2nd
کاربرانی که به یک کاربر متصل نیستند، اما به یکی از connectionهای آن کاربر متصل هستند، بهعنوان 2nd degree connection شناخته میشوند. زمانی که پروفایل آنها را مشاهده میکنید لینکی برای اتصال به آنها نمایش داده میشود و شما نمیتوانید برای آنها بهصورت مستقیم پیام ارسال کنید و بایستی از طریق ایمیل یا تکمیل درخواست اتصال با آنها ارتباط بگیرید.
علامت 3rd
به مفهوم 3rd degree connection در شبکه لینکدین اشاره دارد. زمانی که شما با افرادی که با افراد 2nd در شبکه لینکدین شما ارتباط دارند، علامت “3rd ” در کنار نام آنها قرار میگیرد. این نشان میدهد که این افراد با افراد دوم درجه شما (کسانی که به شما مستقیماً متصل هستند)، ارتباط دارند.
علامت 3rd در نتایج جستجو و در صفحه پروفایل افراد قابلمشاهده است. با افرادی که دارای علامت 3rd هستند، شما میتوانید از طریق ارسال ایمیل یا ارائه معرفی خود از طریق لینکدین ارتباط برقرار کنید. بهعبارتدیگر، این امکان برای شما فراهم است که با افراد 2nd ارتباط برقرار کنید و بهوسیله افرادی که با آنها مشترک 2nd هستید، بهطور غیرمستقیم با افراد 3rd (کسانی که با آنها افراد دوم درجه شما ارتباط دارند) متصل شوید. همچنین میتوانید با استفاده از تبلیغات در اینستاگرام کانکشنهای جدید و بیشتر بیابید.
عنوان (Headline)
محلی است که درباره خودتان توضیحاتی را بهاختصار مینویسید.
جایگاه شغلی فعلی (Current Position)
به محلی که شما اکنون در آن مشغول به کار هستید اشاره دارد.
تحصیلات (Education)
اطلاعات تحصیلی ازجمله دورههای آموزشی و مدارک دانشگاهی و آکادمیک خود را در این قسمت وارد میکنید.
خلاصه (Summary)
توضیحات تکمیلی و جامعی را درباره خودتان در این بخش وارد میکنید.
تجربیات کاری (Experience)
درباره سوابق و تجربههای کاری خود در کسبوکارهای مختلف اینجا بنویسید. اطلاعاتی چون مدتزمان فعالیت، موقعیت شغلی و زمان شروع و پایان همکاری شما با آنها را در این قسمت وارد کنید.
مهارتها (Skills)
مهارتها بهعنوان صلاحیتها، تواناییها و دانشی که در زمینههای مختلف کسبوکار دارید، تعریف میشوند. شما میتوانید مهارتهای خود را در پروفایل لینکدین خود اضافه کنید تا به کارفرمایان بالقوه نشان دهید که در چه زمینههایی مهارت دارید.
توصیهها (Recommendations)
توصیهها در لینکدین بهعنوان گواهینامههایی از سوی افرادی که شما را میشناسند و با شما کارکردهاند، تعریف میشوند. توصیهها میتوانند به شما کمک کنند تا مهارتها، دستاوردها و شخصیت خود را به کارفرمایان بالقوه نشان دهید. توصیهها در لینکدین به دودسته تقسیم میشوند:
- توصیههای شغلی: توصیههای شغلی توسط افرادی که شما را درزمینهٔ شغلی شما میشناسند، ارائه میشوند. این توصیهها میتوانند به شما کمک کنند تا برای مشاغل مرتبطتر با مهارتها و تجربه شما واجد شرایط شوید.
- توصیههای عمومی: توصیههای عمومی توسط افرادی که شما را در زمینههای مختلف میشناسند، ارائه میشوند. این توصیهها میتوانند به شما کمک کنند تا شخصیت و مهارتهای کلی خود را به کارفرمایان بالقوه نشان دهید.
استخدامکننده (Recruiter)
Recruiter بهعنوان یک متخصص استخدام تعریف میشود که مسئول یافتن و استخدام افراد برای موقعیتهای شغلی هستند. آنها این کار را با جستجو در پایگاه داده لینکدین، شبکهسازی با افراد و انتشار آگهیهای شغلی انجام میدهند. Recruiter ها در لینکدین به دودسته Recruiter داخلی که برای یک شرکت خاص کار میکند و مسئول یافتن و استخدام افراد برای موقعیتهای شغلی در آن شرکت هستند و Recruiter بیرونی که برای یک شرکت استخدامی کار میکند و مسئول یافتن و استخدام افراد برای موقعیتهای شغلی در شرکتهای مختلف هستند.
برای دسترسی بهتر به فرصتهای شغلی جدید، دورهها و آموزشهای مرتبط با شغل خود میتوانید به استخدامکنندگان متصل شوید و در معرض دید قرار بگیرید.
کانکشن (Connection)
Connection بهعنوان ارتباطی حرفهای دوطرفه بین دو کاربر تعریف میشود. از طریق کانکشنها میتوانید با دیگران تعامل داشته باشید، از فرصتهای شغلی که توسط آنها به اشتراک گذاشته میشود آگاه شوید و از مهارتها و تجربههای آنها بیاموزید.
کانکشن شما میتواند افرادی مثل همکاران شما، مشتریان، همکاران قدیمی و افرادی با تخصص و علاقهمندی مشابه شما باشد. اگر بتوانید تعداد کانکشنهای خود را افزایش دهید، امکان شبکهسازی و گسترش آن برای شما وجود خواهد داشت و اینگونه شانس شما برای موفقیت در زمینههای شغلی مرتبط بیشتر میشود.
ایندورس کردن در لینکدین چیست؟
Endorse زمانی اتفاق میافتد که اعضای این شبکه تخصص و مهارتهای شما را در حوزه کاریتان تائید میکنند و اینگونه کارفرمایان متوجه میشوند اطلاعات شما صحت دارد.
هنگامیکه مهارتی را به صفحه خود اضافه میکنید و دیگران آن را تائید میکنند، در پروفایل لینکدین شما این تائیدیه نمایش داده میشود و احتمال کشف فرصتهای مرتبط با مهارتهای شما افزایش مییابد.
چگونه در لینکدین ایندورس بگیریم؟
برای ایندورس گرفتن نیازی نیست درخواستی بدهید، زمانی که فردی مهارت شما را تائید کرد، در اکانت لینکدین و ایمیل خود پیامی را مشاهده خواهید کرد و با کلیک روی Accept ایندورس او را میپذیرید.
چگونه کسی را در لینکدین ایندورس کنیم؟
شما هم میتوانید مهارت دیگران را تائید کنید مشروط بر اینکه از مهارتهای آنها مطمئن باشید.
- وارد حساب کاربری LinkedIn خود شوید و قبل از پاسخ به سؤال شما، اجازه دهید به شما بگوییم که چرا باید افراد را در لینکدین تائید کنید.
- وارد حساب کاربری LinkedIn خود شوید و روی گزینه My Network در بالای صفحه کلیک کنید. در سمت چپ صفحهای که برایتان باز میشود گزینه Connections را انتخاب کنید. اکنون میتوانید کسی را که میخواهید مهارتهایش را تائید کنید را بیابید.
- سپس وارد پروفایل او شوید و در پایین صفحه وارد Skills & Endorsements شوید. در کنار هر مهارت او یک علامت مثبت (+) خواهید دید. برای تائید هر مهارت او روی علامت مثبت بزنید که یک فرم به شما نشان داده میشود. این فرم میخواهد که به او امتیاز دهید و نحوه شناخت مهارتهای او بنویسید. بعد از پر کردن فرم، میتوانید روی ارسال بزنید و به این شکل او را ایندورس کنید.
چگونه اطلاعات پروفایل لینکدین خود را تکمیل کنیم؟
درباره آنچه در LinkedIn اهمیت دارد صحبت کردیم و فهمیدیم شبکه اجتماعی لینکدین چیست. یکی از اصطلاحات رایج این شبکه اجتماعی پروفایل است که داشتن آن تنها شروع کار است و کامل کردن و بهینهسازی مشخصات خود بهعنوان دروازه موفقیت شما در نظر گرفته میشود. در ادامه راهنمایی درباره کامل کردن اطلاعات پروفایل لینکدین قرار میدهیم.
-
تکمیل پروفایل لینکدین
تکمیل پروفایل لینکدین یک فرآیند مهم است که میتواند به شما کمک کند تا شبکه خود را گسترش دهید، شغل پیدا کنید و درزمینهٔ کاری خود پیشرفت کنید.
هنگام تکمیل پروفایل لینکدین خود، مهم است که اطلاعات دقیق و کاملی را ارائه دهید. این اطلاعات باید شامل موارد زیر باشد:
- اطلاعات شخصی: نام، نام خانوادگی، موقعیت مکانی، حرفه و تخصص و سایر اطلاعات شخصی که میخواهید به اشتراک بگذارید.
- خلاصه
- تجربه کاری
- تحصیلات
- مهارتها
- توصیهها
برای تکمیل پروفایل لینکدین از کلمات کلیدی مرتبط با تخصص و شغل خود استفاده کنید. این کار به شما کمک میکند تا در نتایج جستجو بالاتر قرار بگیرید. از زبان پویا و قوی استفاده کنید تا مهارتها و دستاوردهای خود را به بهترین شکل ممکن نشان دهید. تصاویر و ویدیوهای باکیفیت به کاربرید تا پروفایل جذابتری داشته باشید. همچنین پروفایل خود را بهطور منظم بهروز کنید.
بهینهسازی پروفایل لینکدین
صفحه پروفایل لینکدین پایه و اساس برند سازی شخصی شما است. برای اثربخشی بهتر آن بایستی ویژگیهایی به آن اضافه کنید تا مسیر جدیدی برای ارائه مهارتها و تخصص خود بیابید. با اجرای تبلیغات در شبکه های اجتماعی مختلف میتوانید پروفایل لینکدین خود را بیشتر در عرصه نمایش قرار دهید. در ادامه با توجه به اینکه میدانید لینکدین چیست به روشهایی برای بهینهسازی و توسعه پروفایل LinkedIn میپردازیم.
-
عکس پروفایل مناسب برای LinkedIn را انتخاب کنید.
عکس پروفایل شما اولین چیزی است که افراد هنگام بازدید از پروفایل شما میبینند، بنابراین مهم است که یک عکس حرفهای و جذاب داشته باشید. این عکس مثل کارت ویزیت میماند و برداشت اولیه افراد از شما را تعیین میکند. پس این نکات را رعایت کنید:
- مطمئن شوید که عکس جدید است و شبیه شماست. یک عکس قدیمی یا یک عکسی که شبیه شما نیست، میتواند برداشت بدی از شما ایجاد کند.
- صورت شما حدود 60 درصد از عکس را اشغال کند. عکسهایی که چهره شما در آنها کوچک است، توجه افراد را جلب نمیکنند.
- لباسی را که دوست دارید در محل کار با آن حاضر شوید، بپوشید. این نشان میدهد که شما حرفهای و قابلاعتماد هستید.
- با چشمان خود لبخند بزنید. لبخند زدن باعث میشود که شما دوستانه و قابلدسترس به نظر برسید.
- از یک زمینه ساده که حواسپرتی ایجاد نکند، استفاده کنید.
- یک عکس پسزمینه اضافه کنید.
عکس پسزمینه (Cover Photo)، دومین عنصر بصری در بالای صفحه پروفایل شماست. این عکس میتواند توجه مخاطبان شما را جلب کند، زمینهای مناسب را برای نمایش تنظیم کند و کمی بیشتر دربارهٔ موضوعات یا مواردی که برای شما مهم هستند را نشان دهد.
-
تیتر خود را فراتر از یک عنوان شغلی قرار دهید.
تیتر شما بهعنوان یکی از مواردی است که افراد هنگام بازدید از پروفایل شما میبینند، بنابراین مهم است که تیتری داشته باشید که توجه آنها را جلب کند و نشان دهد که شما چه کسی هستید و چهکاری انجام میدهید.
هیچ قانونی وجود ندارد که بگوید تیتر شما باید فقط یک عنوان شغلی باشد. درواقع، بهتر است که تیتر شما فراتر از یک عنوان شغلی باشد و اطلاعات بیشتری در مورد خود و کاری که انجام میدهید ارائه دهد. برای نوشتن یک عنوان جذاب و قوی میتوانید از کلمات کلیدی مرتبط با تخصص خود و از آمار و ارقام استفاده کنید.
-
Summery خود را به داستان تبدیل کنید.
خود را بهوسیله داستانی شناختهشده به تصویر بکشید. نباید این بخش را فقط برای لیست کردن مهارتها یا عنوان شغلی استفاده کنید. بهجای آن، باید سعی کنید داستانی را ارائه دهید که دلیل اهمیت و تأثیر مهارتها و تجربیات شما را نشان دهد. درواقع، این بخش میتواند یک فرصت برای ارتقاء شخصیت شما و جلبتوجه مخاطبان باشد.
-
از کلمات کلیشهای اجتناب کنید.
کلمات کلیشهای یا همان Buzzwords عباراتی هستند که بهقدری در پروفایلهای لینکدین استفاده میشوند که تقریباً بیمعنی میشوند.
استفاده از کلمات کلیشهای میتواند باعث شود که پروفایل شما کسلکننده و غیرقابل توجه به نظر برسد. همچنین میتواند باعث شود که شما نسبت به سایر افرادی که از این کلمات استفاده میکنند، متمایز به نظر نرسید.
-
شبکه خود را گسترش دهید.
یکی از سادهترین روشها برای افزایش ارتباطات و شبکه لینکدین، همگامسازی پروفایل شما با دفترچه آدرس ایمیل شماست.
این کار به لینکدین این امکان را میدهد که افرادی که در دفترچه آدرس ایمیل شما وجود دارند را بهعنوان افرادی که میتوانید با آنها ارتباط برقرار کنید، به شما پیشنهاد دهد. این عملیات میتواند باعث ظاهر شدن افراد مرتبط برای برقراری ارتباط با شما میشود. همچنین برای حفظ شبکه حرفهای و بهروز نگهداشتن آن، عادت به پیگیری جلسات و مکالمات با درخواستهای اتصال لینکدین داشته باشید.
- مهارتهای مرتبط با خود را فهرست کنید.
مهارتهای شما نشاندهنده آنچه میتوانید انجام دهید و آنچه میتوانید برای یک کارفرما انجام دهید. فهرست کردن مهارتهای مرتبط در پروفایل لینکدین شما میتواند به شما کمک کند تا در نتایج جستجو بالاتر قرار بگیرید، به کارفرمایان نشان دهید که برای شغل موردنظر مناسب هستید و خود را بهعنوان یک متخصص درزمینهٔ خود معرفی کنید. همچنین فهرست کردن مهارتها بستری را برای دیگران فراهم میکند تا شما را تائید کنند.
- خدماتی که ارائه میدهید را برجسته کنید.
خدمات یک ویژگی در لینکدین است که به مشاوران، افرادی که مشاغل آزاد دارند و کسانی که برای مشاغل کوچکتر کار میکنند، کمک میکند تا مجموعهای وسیع از خدماتی که ارائه میدهند را در پروفایل خود به نمایش بگذارند.
بخش خدمات در پروفایل خود را بهروز کرده و خدماتی که ارائه میدهید را بهطور دقیق و جامع توضیح دهید. این اقدام نهتنها به دیگران اجازه میدهد تا با دقت بیشتری درک کنند که شما چه خدماتی ارائه میدهید، بلکه همچنین میتواند به برجسته شدن پروفایل شما در نتایج جستجوی لینکدین کمک کند. بهعبارتدیگر، این اقدام میتواند دیدگاه و شناخت دیگران از شما را بهبود بخشد و فرصتهای جدیدی را برای همکاری و همکاریهای آینده ایجاد کند.
- به دیگران تائیدیه بدهید.
بهترین راه برای دریافت تأییدیه این است که از طریق شبکه خود شروع کنید و ارتباطاتی را که احساس میکنید واقعاً مستحق تائید شما هستند را شناسایی کنید. همچنین میتوانید از تماس با پیام مؤدبانه و درخواست تائید برای چند مهارت کلیدی نترسید.
- تائیدیههای خود را مدیریت کنید.
هنگامیکه تأییدیهها وارد پروفایل شما میشوند، ممکن است متوجه شوید که این تأییدیهها تأثیری بر تأکیدات و تخصصهای شما در لینکدین دارند و ممکن است با تصویر شما همخوانی نداشته باشند. با استفاده از ویژگیهای ویرایش در بخش “مهارتها” نمایه خود، میتوانید مدیریت فعالیت کنید و انتخاب کنید کدام تأییدیهها نشان داده شوند و کدام را پنهان کنید. بهاینترتیب، پروفایل شما مطابقت بیشتری باشخصیت و مهارتهای واقعی شما خواهد داشت.
از راههای دیگری ازجمله: ارزیابی مهارت، نمایش اشتیاق خود برای یادگیری، اشتراک محتوای مرتبط از طریق فید لینکدین، دنبال کردن اینفلوئنسرهای حرفه خود، فعال کردن حالت Creator و انتشار محتوای جذاب که رهبری فکر شما را نشان دهد، میتوانید پروفایل خود را بهینهسازی کنید.
چگونه در لینکدین به دنبال شغل بگردیم؟
شاید دیگر بدانید لینکدین چیست و یک آشنایی کلی با ساختار آن پیداکرده باشید. با توجه به گسترش کسبوکارهای دیجیتال میتواند از طریق این شبکه اجتماعی حرفهای میتوانید مشاغل را بر اساس عنوان شغلی، موقعیت مکانی، تخصص و حرفه و سایر عوامل جستجو کنید.
استفاده از ابزار جستجوی شغل
ابزار جستجوی شغل LinkedIn به شما امکان میدهد تا معیارهای مختلفی مانند موقعیت جغرافیایی، سطح شغلی و کلمات کلیدی را تنظیم کنید. این به شما کمک میکند تا نتایج جستجو را محدود کنید و مشاغلی را پیدا کنید که برای شما مناسب هستند.
همچنین میتوانید از تکنیکی به نام «نیچ مارکتینگ» استفاده کنید. در این روش، بهجای جستجوی حوزه بزرگتر، از حوزهی کوچکتر و دقیقتر استفاده میکنید. با پیروی از این نکات، میتوانید در لینکدین به دنبال شغل بگردید و فرصتهای شغلی مناسب خود را پیدا کنید.
دنبال کردن شرکتها
دنبال کردن شرکتها در این شبکه، به شما امکان میدهد تا بهروزرسانیها، پستها و فرصتهای شغلی آن شرکت را بهطور مستقیم در فید خبری خود مشاهده کنید. این به شما کمک میکند تا در جریان آخرین تحولات صنعت و فرصتهای شغلی باشید. همچنین میتوانید با اعضای کلان شرکت و تصمیم گیران آن ارتباط برقرار کنید. این تعاملات میتواند به افزایش شناخت حرفهای و افزایش ارتباطات کاری شما کمک کند.
پروفایل حرفهای
با ایجاد پروفایل حرفهای اطلاعات درست و جامع درباره تجربیات شغلی، تحصیلات، مهارتها و سایر جزئیات حرفهای خود را اضافه کنید. اگر بدانید هوش مصنوعی چیست، میتوانید از ابزارهای جهت ساخت یک پروفایل حرفهای بهره ببرید.
تعریف هدف شغلی
توضیح دهید که به دنبال چه نوع شغلها و فرصتهای شغلی هستید. این توضیح میتواند در بخش خلاصه پروفایل یا توضیحات شغلیهای گذشته قرار گیرد.
شبکهسازی
با افراد مرتبط در صنعت یا حوزه کاری خود اتصال برقرار کنید. شبکهسازی در LinkedIn میتواند به شما کمک کند که به فرصتهای شغلی جدید دسترسی پیدا کنید.
استفاده از فیلترها
برای دقیقتر کردن جستجو، از فیلترهای مختلفی مانند محل کار، سطح حقوق، تاریخ انتشار شغل و … استفاده کنید.
کلام پایانی
درنهایت، لینکدین بهعنوان یکی از بزرگترین شبکههای اجتماعی حرفهای، به کاربران امکان میدهد تا بهراحتی با همکاران، دوستان و کسانی که ممکن است در آینده با آنها همکاری کنند، در ارتباط باشند. در این مقاله درباره اینکه لینکدین چیست، کاربرد، اصطلاحات و سایر ویژگیهای صحبت شد؛ بنابراین میتوان نتیجه گرفت که استفاده صحیح از لینکدین میتواند به کاربران کمک کند تا بهترین بهره را از این پلتفرم حرفهای ببرند و در شبکههای حرفهای خود موفق شوند.