روش های شناسایی زامبی پیج چیست؟

زامبی پیج
آنچه در این مقاله می خوانید :

زامبی پیج(Zombie Page) یکی از اصطلاحات جالب و مهم در زمینه بهینه‌سازی وب‌سایت‌ها برای موتورهای جستجو استفاده می‌شود که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این صفحات که زمانی زنده و پویا بودند، اکنون به پیج‌های بی‌جان تبدیل شده‌اند که نه برای کاربران و نه برای موتورهای جستجو ارزشی ندارند. صفحات زامبی، ترافیک ناچیزی دارند یا اصلاً ترافیکی ندارند و در نتایج جستجو قابل دسترسی نیستند.

موتور جستجوی گوگل، به دنبال صفحات باارزش و مفید برای ارائه به کاربران خود است؛ اما در این میان، صفحاتی وجود دارند که نه تنها سودی ندارند، بلکه به وب‌سایت شما نیز آسیب می‌رسانند. این صفحات که به محتوای کهنه و بی‌ارزشی ارائه می‌کنند و به‌روزرسانی نمی‌شوند.

در سایت خدمات آژانس دیجیتال مارکتینگ جینجر، ما قصد داریم به بررسی و توضیحاتی جامع درباره صفحه‌های زامبی بپردازیم. ابتدا، به مفهوم و معنای این اصطلاح در حوزه بهینه‌سازی سایت‌ها و سئو می‌پردازیم. سپس، عواملی که باعث ایجاد این نوع صفحات می‌شوند را شناسایی و تحلیل خواهیم کرد.

در انتها، راهکارها و روش‌های مقابله با این مشکل را مورد بررسی قرار خواهیم داد. امیدواریم که این مطلب به شما کمک کند تا با این پدیده مهم در دنیای دیجیتال آشنا شده و بهبود سئو و ارتقاء وب‌سایت خود را مد نظر قرار دهید.

زامبی پیج چیست؟

صفحه زامبی اصطلاحی است که برای توصیف صفحات وب استفاده می‌شود و می‌تواند اعتبار و رتبه وب‌سایت شما را در گوگل و موتورهای جستجو به میزان قابل‌توجهی کاهش دهد. درواقع صفحه زامبی به صفحه‌ای اطلاق می‌شود که ارزش یا کاربردی ندارد و اغلب به‌طور خودکار توسط ربات‌ها یا نرم‌افزارها بدون توجه به محتوای باکیفیت ایجاد می‌شود.

این صفحات معمولا به‌طور معناداری به وب‌سایت کمک نمی‌کنند یا اطلاعات مفیدی را در اختیار کاربران قرار نمی‌دهند. ممکن است حاوی محتوای کپی شده، محتوای باکیفیت پایین یا اطلاعات قدیمی باشند. این پیج‌ها می‌توانند بر عملکرد سئو وب‌سایت و تجربه کلی کاربر تاثیر منفی بگذارند، زیرا سایت را در هم می‌ریزند و ممکن است بدون ارائه ارزش واقعی، ترافیک ناخواسته‌ای را جذب کنند.

در اصل، گوگل تمام صفحات یک وب‌سایت را برای اهداف رتبه‌بندی بررسی می‌کند و اگر در بین ده صفحه عالی یک صفحه زامبی وجود داشته باشد، تلاش شما تا حد زیادی بیهوده خواهد بود؛ بنابراین، برای بهبود و دیدن سایت خود در نتایج جستجوی برتر گوگل، باید هر صفحه زامبی را از آن حذف کنید.

می‌توان گفت صفحه‌های زامبی مضر هستند زیرا اغلب فاقد محتوای ارزشمند هستند یا تجربه کاربری ضعیفی را ارائه می‌دهند. ایندکس شدن این صفحات توسط موتورهای جستجو می‌تواند کیفیت کلی وب‌سایت شما را کاهش دهد و یافتن اطلاعات مرتبط را برای کاربران دشوارتر کند. بنابراین، بسیار مهم است که به‌طور منظم سایت خود را برای این صفحات  بررسی کنید و آن‌ها را حذف یا بهبود ببخشید تا در گوگل حضور و رتبه آنلاین قوی داشته باشید.

نکته: زامبی پیج‌ها می‌توانند به عنوان منبعی برای ایجاد بک لینک‌های اسپم عمل کنند. به عنوان مثال، اگر یک زامبی پیج حاوی لینک‌هایی به سایت شما باشد، ممکن است این لینک‌ها به عنوان بک لینک اسپم تلقی شوند. پس Disavow بک لینک های اسپم ضرورت دارد.

انواع صفحات زامبی

در این قسمت از مطلب می‌خواهیم با انواع صفحات مرده آشنا شویم تا بتوانیم به‌راحتی آن‌ها را شناسایی کنیم. شاید انواع مختلفی از این صفحات وجود داشته باشد اما رایج‌ترین‌های آن‌ها را در ادامه مورد بررسی قرار خواهیم داد:

  • صفحات با محتوای بی کیفیت

امروزه کیفیت محتوا برای گوگل از اهمیت بیشتری برخوردار است و مانند گذشته فقط به دنبال تکرار کلمات کلیدی نخواهد بود. علاوه بر گوگل، کیفیت محتوا برای کاربران نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و از آنجایی که تمام هدف گوگل رضایت کاربران است، به محتواهای باکیفیت پایین رتبه‌ای نمی‌دهد.

درواقع از نظر گوگل، صفحه‌ای که بتواند جواب سوال کاربر را به او بدهد و بتواند برای او مفید باشد می‌تواند در جایگاه خوبی قرار گیرد و سایر صفحات کم اهمیت از نظر گوگل حذف خواهند شد. بنابراین صفحه‌ای که هیچ فایده‌ای برای کاربران نداشته و موضوع خاصی را ارائه نمی‌کنند صفحه زامبی خوانده می‌شوند. می‌توان گفت صفحات قدیمی که مدت زیادی از آخرین ویرایش و به‌روزرسانی آن‌ها گذشته باشد به‌عنوان زامبی در نظر گرفته می‌شوند.

  • صفحات با زمان بارگذاری بالا

همان‌طور که می‌دانید سرعت بارگذاری بالا برای کاربران بسیار اهمیت دارد و بارها دیده شده که کاربر از دیدن صفحاتی که زمان بارگذاری بالایی دارند صرف نظر کرده است. درواقع سرعت بالای صفحات سایت یکی از موارد بسیار مهمی است که هم برای کاربران و هم برای گوگل از اهمیت بالایی برخوردار است و صفحاتی که سرعت پایینی داشته باشند به‌عنوان زامبی شناخته می‌شوند.

  • صفحات بهینه نشده برای سئو

قبل از انتشار هر محتوایی در وب‌سایت خود، ضروری است که تمام جنبه‌های سئو را به‌طور کامل بررسی کنید. رعایت نکردن دستورالعمل‌های خدمات سئو سایت می‌تواند منجر به رتبه‌بندی پایین‌تر در موتورهای جستجو شود و درنهایت صفحه شما را در دسته زامبی‌ها قرار دهد.

  • عدم وجود صفحات مهم

در هر سایتی با هر هدف و محتوایی برخی از صفحات از اهمیت بالایی برخوردار بوده و باید حتما وجود داشته باشند تا کاربر بتواند اطلاعات مهم درباره سایت را از آن‌ها دریافت کند. تماس با ما، درباره ما، حریم خصوصی و برخی از موارد دیگر صفحاتی هستند که باید حتما در سایت وجود داشته باشند.
شاید تصور کنید که کمتر کسی به صفحه درباره ما در سایت شما مراجعه کند، اما لازم است بدانید که چنین صفحاتی بسیار اهمیت دارند و برای جلب اعتماد کاربران ضروری خواهند بود. زمانی که صفحات مهم و باارزش در سایت شما وجود نداشته باشند، این احتمال وجود دارد که ایجاد صفحات مرده افزایش یابند.

  • صفحات ناسازگار با دستگاه‌های مختلف

همان‌طور که می‌دانید افراد بسیاری در رده‌های سنی بالا و در مشاغل و موقعیت‌های اجتماعی زیادی از سایت‌های شما دیدن می‌کنند. هر فردی با هر هدفی و در هر موقعیتی ممکن است بخواهد از طریق سایت با شما تعامل داشته باشد. این به معنای استفاده از دستگاه‌هایی با کاربری‌های مختلفی است که هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند.

می‌توان گفت سایتی موفق عمل می‌کند که صفحات خود را برای نمایش در تمام دستگاه‌های دیجیتال بهینه کرده باشد تا تمامی دستگاه‌ها صفحات را به شکل صحیح نمایش دهند و تجربه کاربری خوبی را رقم بزنند. در صورتی که صفحات برای دستگاه‌های مختلف مانند موبایل، تبلت، لپ‌تاپ و کامپیوتر با مانیتورهای بسیار متنوع بهینه‌سازی نشده باشد، به‌عنوان زامبی پیج‌ها شناخته می‌شوند.

  • صفحات غیرقابل شناسایی

در دنیای سئو برخی از صفحات هستند که به هیچ وجه توسط خزنده‌های موتور جست‌وجو قابل‌تشخیص نیستند. به‌اصطلاح به چنین صفحاتی یتیم گفته می‌شود. درواقع صفحاتی که از لینک‌های داخلی و خارجی در آن‌ها استفاده نشده باشد به مرور زمان به یک صفحه نامرئی تبدیل می‌شوند که موتورهای جست‌وجو قادر به شناسایی آن‌ها نخواهند بود. صفحات یتیم نیز در صورتی که اصلاح نشوند به مرور زمان در دسته زامبی‌ها قرار می‌گیرند.

علاوه بر مواردی که برشمردیم برخی دیگر از صفحات هستند که به‌عنوان زامبی شناخته می‌شوند و باید هرچه سریع‌تر به‌روزرسانی و اصلاح شوند تا اعتبار سایت را از بین نبرند. همان‌طور که گفته شد محتوا برای کاربران بسیار اهمیت دارد و می‌توان گفت صفحاتی که محتوای متنی بالایی نداشته باشند نیز به‌عنوان صفحه زامبی برای کاربران کم‌ارزش شناخته می‌شوند.

درواقع صفحاتی که محتوای آن‌ها بین 200 تا 300 کلمه باشد به هیچ وجه برای کاربران و گوگل اهمیتی ندارد. وقتی می‌گوییم محتوا پادشاه است و از اهمیت بالایی برخوردار است ممکن است گاهی افراد تصور کنند که هر محتوایی با تعداد کلمات بالا می‌تواند در گوگل رتبه بگیرد؛ اما باید در نظر داشته باشید که کیفیت محتوا بسیار مهم‌تر از تعداد کلمات است و محتوای کپی شده هیچ ارزشی نه برای گوگل و نه برای کاربر دارد.

در هر سایتی معمولا محصولات یا مقالات دسته‌بندی می‌شوند تا راحت‌تر توسط گوگل و کاربران شناسایی شوند و این صفحات بسیار مهم هستند. در نظر داشته باشید که صفحات دسته‌بندی محصول یا مقالات به هیچ وجه نباید فاقد محتوا باشد. درواقع چنین صفحاتی پتانسیل بالایی در جذب کاربر دارند و باید برای این هدف بهینه‌سازی شوند و در صورتی که خالی بمانند باعث افت رتبه و اعتبار سایت خواهند شد.

علاوه بر صفحات دسته‌بندی، صفحات برچسب نیز نباید فاقد محتوا باشند. چنین صفحاتی را برای بهبود رتبه سایت باید حتما بهینه‌سازی کرد. این موضوع را می‌توان با دانش اینکه سئو چیست، بررسی کرد. صفحات 404 که کاربر و یا صفحاتی که مدت زیادی است از آخرین به‌روزرسانی آن‌ها گذشته باشد و یا صفحاتی که به دلیل اعتبار پایین بازدید کمی دارند نیز موجب افت رتبه سایت خواهند شد و در دسته صفحات مرده قرار داده می‌شوند.

شناسایی صفحات مرده

در این قسمت از مطلب سعی داریم نحوه شناسایی صفحه‌های زامبی را بررسی کنیم. برخی از نشانه‌ها و علائم وجود دارند که با در نظر گرفتن آن‌ها می‌توان تشخیص داد که کدام یک از صفحات از نظر گوگل به‌عنوان زامبی شناخته شده‌اند و در سریع‌ترین زمان نسبت به اصلاح و یا حذف آن‌ها اقدام کرد. با ما همراه باشید تا شما را با این علائم آشنا کنیم.

  • Bounce Rate

نرخ پرش به درصد بازدیدکنندگانی که در یک صفحه فرود می‌آیند و سپس بدون تعامل بیشتر آن را ترک می‌کنند، اشاره دارد. نرخ پرش بالا ممکن است نشان‌دهنده این باشد که بازدیدکنندگان آنچه را که به دنبال آن هستند در صفحه پیدا نمی‌کنند که نشان‌دهنده غیر مرتبط بودن موضوع صفحه یا محتوای بی‌کیفیت است.

  • نرخ خروج
    مشابه نرخ پرش، نرخ خروج درصد بازدیدکنندگانی که پس از مشاهده یک صفحه خاص از سایت شما خارج می‌شوند را اندازه‌گیری می‌کند. نرخ خروج بالا در یک صفحه خاص می‌تواند نشان دهد که بازدیدکنندگان ارزشی در محتوا ارائه شده پیدا نمی‌کنند یا تجربه کاربری خوبی نداشتند.
  • میانگین زمان بارگذاری
    مدت زمانی را که طول می‌کشد تا یک صفحه به‌طور کامل بارگذاری شود را اندازه‌گیری می‌کند. در صورتی که متوسط زمان لود کند باشد می‌تواند منجر به ناامیدی کاربر شود و تصمیم بگیرد که صفحه را رها کند، زیرا کاربران انتظار دارند صفحات به سرعت بارگذاری شوند.
    صفحاتی با زمان بارگذاری بیش از حد طولانی ممکن است به‌عنوان زامبی‌ها در نظر گرفته شوند، زیرا نمی‌توانند تجربه کاربری مناسبی را ارائه دهند.
  • تعداد کل بازدیدها
    تعداد کل بازدیدهایی که یک صفحه دریافت می‌کند نیز می‌تواند نشانگر کیفیت و اعتبار آن باشد. صفحاتی با تعداد بازدید کم ممکن است نیازها یا انتظارات کاربران را برآورده نکنند که نشان می‌دهد ممکن است زامبی‌ها باشند.
  • بازدیدهای منحصربه‌فرد از صفحه
    بازدیدهای منحصربه‌فرد از صفحه نشان‌دهنده تعداد بازدیدکنندگان فردی است که یک صفحه خاص را مشاهده کرده‌اند. اگر صفحه‌ای تعداد بازدیدهای منحصربه‌فرد کمی داشته باشد، ممکن است نشان‌دهنده این باشد که ترافیک یا تعامل قابل‌توجهی را جذب نمی‌کند و ممکن است صفحه مورد نظر زامبی باشد.
    این شاخص‌ها بینش‌های ارزشمندی را در مورد نحوه تعامل کاربران با وب‌سایت شما ارائه می‌کنند و می‌توانند به شناسایی صفحاتی که ممکن است ضعیف یا فاقد کیفیت باشند کمک کنند. با نظارت منظم بر این معیارها و انجام اقدامات مناسب، مانند بهینه‌سازی محتوا یا بهبود تجربه کاربر، می‌توانید به‌طور موثر زامبی پیج‌ها را در سایت خود شناسایی و آدرس‌دهی کنید.

نحوه پیدا کردن صفحه های زامبی

در قسمت‌های قبلی به نشانه‌ها و علائم صفحه زامبی پرداختیم، حال می‌خواهیم بدانیم که چطور می‌توانیم این صفحات را پیدا کنیم. در ادامه شما را با دو روش برای پیدا کردن صفحه های زامبی آشنا می‌کنیم.

  • با کمک سرچ کنسول

سرچ کنسول چیست یک ابزار بسیار موثر برای تجزیه‌وتحلیل یک وب‌سایت است که بینش ارزشمندی را ارائه می‌دهد. برای شناسایی صفحات مرده با استفاده از این ابزار، به سرچ کنسول سایت خود بروید و به بخش Performance بروید. روی Pages کلیک کنید و سپس clicks را انتخاب کنید. در اینجا، صفحاتی را با کمترین کلیک مشاهده خواهید کرد که می‌تواند زامبی‌ها را نشان دهد. با این حال، موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • وب‌سایت‌های جدید ممکن است به‌طور طبیعی تعداد کلیک‌های کمی داشته باشند، بنابراین این کلیک‌ها به تنهایی ممکن است این صفحات را به‌درستی شناسایی نکنند.
  •  به‌طور مشابه، اگر اخیرا صفحات جدیدی را به یک سایت قدیمی اضافه کرده‌اید، کلیک‌های کم ممکن است نشان‌دهنده صفحه زامبی نباشد.
  • برخی از صفحات، مانند صفحات رویداد مجازی یا صفحاتی که برای اهداف بک لینک در نظر گرفته شده‌اند، ممکن است طبیعتا تعداد کلیک‌های کمی داشته باشند و نباید بلافاصله بر اساس کلیک‌ها به‌عنوان صفحه زامبی طبقه‌بندی شوند.
  • به روش دستی

در این روش شما به‌صورت دستی هر صفحه و محتوای آن را بررسی می‌کنید تا زامبی‌ها را با دقت بیشتری شناسایی کنید.
به بخش‌های مختلف مانند پست‌ها، دسته‌های محصول و برچسب‌ها بروید و کیفیت محتوا را به دقت ارزیابی کنید. به دنبال صفحاتی با محتوای کم‌ارزش، اطلاعات قدیمی یا محتوای کم (200 – 300 کلمه) باشید که ممکن است نشان‌دهنده زامبی‌ها باشد.
با ترکیب بینش از هر دو روش، می‌توانید به‌طور موثر این صفحات را در سایت خود شناسایی و آدرس‌دهی کنید. به خاطر داشته باشید که برای شناسایی دقیق صفحه‌های زامبی و بهینه‌سازی عملکرد سایت شما، عوامل مختلفی فراتر از تعداد کلیک‌ها باید در نظر گرفته شود.

حذف صفحات زامبی

پس از شناسایی صفحات زامبی خود، نوبت به رسیدگی یا حذف آن‌ها می‌رسد. استراتژی‌های زیر به شما کمک می‌کند تا به‌طور موثر با این مشکل برخورد کنید:

اولین راهکار برای مبارزه با زامبی پیج پنهان کردن آن‌ها است تا گوگل نتواند آن‌ها را شناسایی کند. برای انجام این کار به سادگی در صفحات مورد نظر no index قرار می‌دهیم. این روش برای صفحاتی مانند پرداخت، سبد خرید، پنل‌های حساب کاربری مناسب است که تاثیری بر روی سئو ندارند اما برای سایت ضروری هستند.

در روش بعدی می‌توانید صفحاتی را که برای سئو و اعتبار سایت شما مضر هستند حذف کنید. به‌عنوان مثال، صفحات دارای محتوای کپی شده را می‌توان با استفاده از این روش حذف کرد. برای این کار به این صورت عمل کنید:

در ابتدا صفحه را از فهرست خارج کنید یا به اصلاح نو ایندکس کنید. بعد از مدت کوتاهی مثلا یک یا دو هفته آن را حذف کنید. بعد از حذف، تغییر مسیر 301 را به مقصد مربوطه، مانند صفحه اصلی سایت یا صفحه محصول مشابه، اجرا کنید.

با این کارها می‌توان تضمین کرد که کاربران به‌طور خودکار به مکان مورد نظر هدایت می‌شوند و از کاهش ارزش سئو و خطاهای 404 جلوگیری می‌کند. توجه به این نکته ضروری است که اگر صفحه‌های زامبی زیادی دارید، از حذف یک‌باره آن‌ها خودداری کنید. اقدامات ناگهانی نتایج مثبتی در سئو به همراه نخواهد داشت، در عوض به مرور زمان آن‌ها را حذف کنید.

یکی دیگر از استراتژی‌های اساسی تشخیص علت اصلی صفحه زامبی و سپس اصلاح آن است. به‌عنوان مثال، اگر محتوای شما کپی شده است یا کم است، آن را به‌روز کنید و ارتقا دهید و اگر صفحه یتیم است می‌توانید با لینک سازی اصولی و درست مشکل را برطرف کنید.

شما همان‌طور که در استفاده از ابزار تحقیق کلمات کلیدی دقت می‌کنید، بایستی محتوای ارزشمند سئو محور تولید کنید تا در دسته زامبی‌ها قرار نگیرید.

به یاد داشته باشید، هر راه‌حل، باید متناسب با ویژگی‌های خاص صفحه زامبی شما باشد. با پرداختن و حل سیستماتیک این مسائل، می‌توانید به‌طور موثر زامبی‌ها را از سایت خود حذف کنید.

چگونه از ساخته شدن زامبی پیج ها جلوگیری کنیم؟

چگونه از ساخته شدن زامبی پیج ها جلوگیری کنیم

موتورهای جستجو این صفحات را به عنوان محتوای بی‌کیفیت تلقی می‌کنند و این می‌تواند به کاهش اعتبار کلی سایت شما منجر شود. تا اینجا متوجه شدیم که صفحه‌های زامبی چه تهدیدی برای سئوی سایت هستند. اما چگونه می‌توان با رعایت اصول ساده، از ایجاد این صفحات جلوگیری کرده و تجربه کاربری بهتری را برای بازدیدکنندگان ایجاد کرد؟

  • بهینه‌سازی محتوای سایت برای موتورهای جستجو
  • ویرایش و آپدیت محتواهای موجود
  • بهینه‌سازی سرعت سایت در بالاترین سطح
  • پرهیز از کپی‌برداری محتواها
  • پرهیز از محتوای کوتاه و مختصر
  • برچسب‌گذاری دقیق و اصولی محتوا
  • برای محصولات بیش از سه عدد، از دسته بندی استفاده کنید.
  • استفاده از Noindex برای صفحات غیر ضروری
  • ریدایرکت صفحات بی‌استفاده

Zombie Page چه تاثیری در سئو سایت دارد؟

Zombie Page ممکن است به دلایل مختلفی ایجاد شوند، از جمله صفحات آرشیو، برچسب‌ها، دسته‌بندی‌ها، یا حتی صفحاتی که به دلیل عدم به‌روزرسانی یا تغییرات در ساختار سایت بی‌استفاده مانده‌اند. این صفحات بر سئو سایت تاثیر مستقیمی دارند که درادامه به بررسی این موارد می‌پردازیم:

  • موتورهای جستجو مانند گوگل به دنبال ارائه بهترین نتایج به کاربران هستند. وجود تعداد زیادی از صفحه‌های زامبی در سایت می‌تواند کیفیت کلی سایت را کاهش دهد و باعث شود که موتورهای جستجو به سایت شما به عنوان یک منبع با ارزش پایین نگاه کنند.
  • هر سایت یک بودجه خزیدن مشخصی دارد که به تعداد صفحاتی که موتور جستجو در یک بازه زمانی مشخص می‌خزد، اشاره دارد. وجود صفحه‌های زامبی باعث می‌شود بخشی از این بودجه برای صفحات بی‌ارزش صرف شود و صفحات با ارزش‌تر کمتر مورد توجه قرار گیرند.
  • صفحاتی که محتوای کمی دارند یا بی‌استفاده هستند، می‌توانند باعث کاهش رتبه‌بندی کلی سایت در نتایج جستجو شوند، زیرا موتورهای جستجو این صفحات را به عنوان نشانگر ضعف کلی سایت در نظر می‌گیرند.
  • این صفحات معمولاً جذابیتی برای کاربران ندارند و ممکن است باعث افزایش نرخ پرش (Bounce Rate) و کاهش مدت زمان بازدید در سایت شوند، که این موارد نیز می‌تواند به ضرر سئو سایت باشد.

کلام پایانی
درنتیجه، زامبی پیج‌ها چالش مهمی برای صاحبان وب‌سایت ایجاد می‌کنند و بر تجربه کاربر و عملکرد سئو تاثیر می‌گذارند. این صفحات که با محتوای کم کیفیت، زمان بارگذاری کند، عدم بهینه‌سازی سئو و سایر عوامل مشخص می‌شوند، می‌توانند به اعتبار سایت و رتبه‌بندی موتورهای جستجو آسیب بزنند.
برای مبارزه موثر با صفحه‌های زامبی، صاحبان وب‌سایت باید ابتدا آن‌ها را با استفاده از ابزارهایی مانند سرچ کنسول و فرآیندهای بررسی دستی شناسایی کنند. پس از شناسایی، چندین استراتژی برای مقابله با آن‌ها وجود دارد که در این مطلب به‌طور کامل به آن‌ها پرداختیم.

با رعایت این استراتژی‌ها، صاحبان وب‌سایت می‌توانند به‌طور موثر سایت‌های خود را بهبود بخشند و از افزایش نرخ پرش جلوگیری کنند. به یاد داشته باشید، کلید موفقیت، نظارت و نگهداری مداوم برای جلوگیری از به وجود آمدن صفحه زامبی در آینده است.

5/5 - (1 امتیاز)

جدید ترین مقالات :

میزان پیشرفت خواندن شما

زمان مطالعه: 11 دقیقه

میزان پیشرفت خواندن شما

زمان مطالعه: 11 دقیقه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم را به صورت کامل پر کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد.

 همکاران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس می‌گیرند.