سئو داخلی؛ 9 فاکتور موثر در seo on page

سئو داخلی
آنچه در این مقاله می خوانید :

یکی از بهترین و ابتدایی‌ترین روش‌ها برای قرار گرفتن در رتبه‌های اول موتور جستجوی گوگل، سئو داخلی یا on page seo است. سئو on page به محتوای وب‌سایت مرتبط می‌شود؛ چنانچه که بتوانید یک محتوای غنی، باکیفیت و واضحی برای مخاطب خود تهیه کنید، علاوه‌بر اینکه برای کاربر جذاب و مفید است، موجب می‌شود که گوگل توجه بیشتری به سایت شما کرده و امتیاز مثبت برای سایتتان در نظر بگیرد.

در این مقاله از آژانس دیجیتال مارکتینگ جینجر می‌خواهیم صفر تا صد سئو داخلی یا on page seo را برای شما توضیح دهیم تا با بکارگیری این اصول بتوانید وب‌سایت خود را در رتبه‌های اول گوگل ببینید.

سئو داخلی چیست؟

سئو داخلی

در ابتدا می‌خواهیم بدانیم که سئو داخلی چیست؟ چرا سئوکاران و همینطور موتور جستجوی گوگل اهمیت زیادی به آن می‌دهند؟ و سوالاتی از این قبیل.

زمانی که شما موضوعی را در موتور جستجوی گوگل سرچ می‌کنید، تمایل دارید که در آن مورد اطلاعات کاملی بدست بیاورید. به همین دلیل بر روی وب‌سایت‌هایی کلیک می‌کنید که این اطلاعات را بطور کامل در اختیار شما قرار دهند.

هر آنچه که کاربر را راضی کرده و او را به جواب سوالاتش برساند، برای گوگل بسیار اهمیت دارد. به این ترتیب گوگل یک سری قوانین و الگوریتم‌هایی را در نظر گرفته تا صاحبان وب‌سایت‌ها با رعایت و در نظر گرفتن آنها بتوانند کاربر را به آنچه که می‌خواهد، برساند. در صورتی که در این زمینه دانش کافی ندارید بهتر است از متخصصان حوزه خدمات سئو سایت راهنمایی بگیرید.

یکی از این قوانین سئو، سئو داخلی یا on page seo است که به بهینه‌سازی محتوا و هر آنچه در آن قرار می‌گیرد، مرتبط است. اینکه سئو داخلی چیست و چه تاثیری در بالا بردن رتبه سایت شما دارد را برایتان توضیح می‌دهیم. سئوی داخلی یکی از روش‌های SEO یا بهینه‌سازی موتورهای جستجو است. با بکارگیری سئو داخلی می‌توان به بهینه‌سازی محتوا، عکس، لینک داخلی و ویدئو پرداخت و از این طریق به رتبه‌های بالای گوگل دست پیدا کرد. البته که این اقدامات به سادگی آنچه که گفته می‌شود، نیست؛ زیرا شما باید به شکلی تمامی این قوانین را اجرا کنید تا بتوانید گوی سبقت را از رقبای خود گرفته و در چشم مخاطب جلوه کنید.

بنابر توضیحاتی که داده شد، به این نتیجه می‌رسیم که باید طوری صفحات سایت خود را بهینه کنید تا برای کاربر ارزشمند و کاربردی باشد که این مهم از طریق پیاده‌سازی اصول سئو داخلی امکان‌پذیر است.

دلایل اهمیت سئو داخلی

سئو داخلی

گوگل همواره در تلاش است که با محتوای وب‌سایت‌ها مانند یک انسان عمل کند، به همین دلیل اصول و الگوریتم‌هایی را در نظر گرفته تا صاحبان وب‌سایت‌ها با بکارگیری آنها بتوانند محتواهای باکیفیتی را به مخاطب عرضه کرده و از پیشرفت سایت‌هایی که نامعتبر هستند و هیچ ارزش محتوایی برای کاربر ندارند، جلوگیری کند. پس می‌توان گفت که تجربه کاربری برای گوگل بسیار مهم بوده و دست یافتن به این نتیجه با رعایت اصول سئو داخلی امکان‌پذیر است و به این ترتیب سئو داخلی اهمیت پیدا می‌کند.

فاکتورهای موثر در سئو داخلی

سئو داخلی یا on page seo برای پیاده‌سازی، مانند هر اصل دیگری فاکتورهای مهمی دارد که در این بخش به توضیح کامل آن می‌پردازیم.

1- انتخاب کلمه کلیدی مناسب

سئو داخلی

زمانی که شما یک کلمه کلیدی مشخصی برای محتوای سایت خود انتخاب می‌کنید، به این معنا است که می‌خواهید در محتوای خود درمورد آن کلمه کلیدی خاص صحبت کنید. تکرار کلمه کلیدی در محتوا به گوگل می‌فهماند که این متن در مورد آن کلمه مشخص، اطلاعات ارائه می‌دهد.

در گذشته الگوریتم گوگل به این شکل بود که هرچه چگالی کلمات کلیدی در یک محتوا بیشتر بود، امتیاز بیشتری به آن سایت‌ها می‌داد. به همین ترتیب سایت‌های اسپمی راه‌اندازی شدند که در محتوای آنها فقط تکرار زیاد کلمات کلیدی دیده می‌شد و هیچ  ارزش محتوایی نداشت. به  این ترتیب گوگل برای مقابله با این دسته از سایت‌ها الگوریتم خود را کامل‌تر کرد و برای تکرار کلمات کلیدی حد مشخصی در نظر گرفت و اهمیت و توجه به سئو داخلی بیشتر شد.

2- نوشتن URL کوتاه و دقیق

URL یا نامک در واقع آدرس صفحات وب‌سایت شما است. اینکه چه کلمه و اصطلاحی را برای آدرس سایت خود انتخاب کنید، برای کاربر و موتور جستجوی گوگل اهمیت زیادی دارد؛ زیرا اولین موردی است که گوگل با آن روبرو می‌شود. باعلم به اینکه می‌دانید سئو چیست، در هنگام انتخاب URL موارد زیر را رعایت کنید:

  • URL انتخابی شما باید کوتاه، مرتبط و دقیق باشد.
  • سعی کنید که از کلمات توقف مانند از، و، به و غیره استفاده نکنید.
  • آدرس سایت خود را به زبان انگلیسی بنویسید تا کوتاه‌تر و کاربرپسندتر باشد.

3- انتخاب عنوان سئو بهینه شده

عنوان سئو در واقع همان تایتل کوتاهی است که کاربر در زمان سرچ در گوگل آن را می‌بیند. عنوان سئو برای گوگل اهمیت زیادی دارد و در صورت جذاب بودن، وب‌سایت شما را در رتبه‌های اول قرار می‌دهد. بنابراین بهتر است برای سئو داخلی مطلوب جهت انتخاب عنوان، نکات زیر را در نظر بگیرید:

  • در عنوان سئو خود، حتما کلمه کلیدی مورد نظر را بکار ببرید.
  • بکار بردن عبارات سوالی را در عنوان سئو فراموش نکنید.
  • توجه داشته باشید تایتل سئو بین 55 تا 65 کاراکتر باشد؛ زیرا بیشتر از این تعداد در سرپ نمایش داده نمی‌شود.

نکته: برای جذاب‌تر شدن عنوان سئو، کلمه کلیدی را در اول عبارت قرار دهید و سپس برای ترغیب کاربر به کلیک از اصلاح‌کننده‌هایی مانند بهترین، تکنیک، راهنما و همینطور عدد استفاده کنید.

4- انتخاب توضیحات متا جذاب

انتخاب توضیحات متا جذاب

توضیحات متا در واقع همان خلاصه‌ای از محتوای شما است. این توضیحات به کاربر می‎فهماند که این مطلب در چه موردی صحبت می‌کند. توضیحات متا تاثیر آنچنانی بر سئو داخلی ندارد، اما ممکن است کاربر بر اساس همین توضیحات سایت شما را انتخاب کند. پس بهتر است که این موضوع را در نظر گرفته و پیاده کنید. از دیگر نکات مهم برای نوشتن توضیحات متا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • طول توضیحات متا بیشتر از 155 کاراکتر نباشد.
  • برای نوشتن توضیحات متای جذاب سعی کنید یک بار از کلمه کلیدی استفاده کنید.

نکته: البته گاهی پیش می‌آید که گوگل به دلایلی مانند نوع هدف کاربر، عنوان و توضیحات متا را تغییر می‌دهد تا کاربر بتواند به درک کامل‌تری از محتوای سایت شما برسد.

5- محتوا بهینه شده برای on page seo

زمانی که کاربر وارد وب‌سایت شما می‌شود، در واقع می‌خواهد با خواندن مطلب شما به پاسخ سوالات خود برسد؛ بنابراین محتوایی که به کاربر ارائه می‌دهید، باید کامل، واضح و برطرف‌کننده سوالات و ابهامات او باشد. در واقع سئو داخلی به محتوایی که ارائه می‌دهید، بسیار وابسته است. به همین جهت اگر در مورد موضوعی، محتوا تهیه کردید، لازم است برای اینکه در رتبه‌های بالاتر قرار بگیرد، بعد از گذشت مدت زمانی آنها را بهینه کرده و با بکارگیری الگوریتم‌های گوگل، محتوای کامل‌تری را به کاربر ارائه دهید. بهتر است در هنگام نوشتن محتوا موارد زیر را نیز در نظر بگیرید و آنها را پیاده کنید:

محتوای پر مغز تهیه کنید

محتوای شما باید ارزشمند و باکیفیت باشد، در غیر اینصورت ممکن است که از سمت گوگل امتیاز مناسبی دریافت نکنید. همینطور محتوایی که تولید می‌کنید، نباید کوتاه باشد؛ چون نمی‌تواند مفهوم را به کاربر رسانده و اطلاعات کاملی در اختیار او قرار دهد.

نوشتن محتوا برای سئو داخلی فوت و فن‌های خاص خود را دارد و بهتر است برای تهیه یک محتوای باکیفیت و منحصر‌به‌فرد که در عین کاربرپسند بودن، توجه گوگل را هم به خود جذب کند، از ابزار تحقیق کلمه کلیدی و دانش تولید محتوا کمک بگیرید.

محتوای کپی شده را رها کنید

گاهی ممکن است برای بهینه کردن محتوای یک سایت، از چندین سایت و منبع مختلف استفاده کنید تا هم بتوانید یک محتوای کامل‌تری تهیه کنید و هم اینکه ممکن است نیاز باشد تا آن را با ادبیات دیگری بنویسید. تمامی این موارد در بهینه‌سازی محتوای شما تاثیرگذار است، اما نکته مهم در سئو داخلی این است که بتوانید تمامی این اقدامات را بدون کپی‌برداری انجام دهید. زیرا نقض این قانون می‌تواند شما را به رتبه‌های پایین گوگل بفرستد.

محتوای کاربرسپند از هر چیزی مهم تر است

احتمالا برای شما هم پیش آمده که در زمان جستجو وارد یک وب‌سایت شده و در بدو ورود با دنیایی از آگهی و پاپ‌آپ روبرو شده‌اید. در این حالت قطعا حس خوبی از آن سایت نخواهید گرفت و ترجیح می‌‌دهید هرچه سریع‌تر آن سایت را ترک کنید. قائدتا گوگل تمامی این اتفاقات را در زمان رتبه‌بندی آن سایت در نظر می‌گیرد که در نهایت منجر به گرفتن امتیاز منفی می‌شود. بنابراین سعی کنید محتوایی که تولید می‌کنید در عین کاربرپسند بودن، با چنین مواردی روبرو نشده تا بتواند مدت زمان بیشتری را در سایت شما سپری کند.

محتوای خود را با هدف کاربر پیش ببرید

اگر در مورد یک موضوعی محتوا تولید می‌کنید، باید بررسی کنید که آیا این محتوا با هدف کاربران در یک سطح است یا خیر؟ آیا کلمه کلیدی که در محتوای شما قرار دارد با آن کلمه کلیدی که کاربر وارد سایت شما شده، یکی است؟ محتوایی که شما در سایت خود قرار می‌دهید باید با هدف کاربر یکی بوده و بتواند به سوالات او پاسخ دهد. چنانچه این اتفاق بیافتد، کاربر مدت زمان بیشتری را در سایت شما می‌ماند و به این ترتیب میزان نرخ پرش نیز کاهش پیدا می‌کند.

6- هدینگ و تیترها را جدی بگیرید

سئو داخلی

هدینگ‌ها نیز مانند عنوان و توضیحات سئو اهمیت زیادی دارد. در واقع انتخاب تیتر مناسب یا تگ‌های بدنه که شامل h ها هستند، می‌تواند کاربر را در سایت نگه دارد و به این ترتیب نرخ فرار سایت شما را کاهش دهد. فرض کنید که شما یک محتوای جامع و کاملی در مورد مشاوره دیجیتال مارکتینگ نوشته‌اید، اما این محتوا به قدری خسته کننده و یکنواخت است که کاربر را مجاب به ماندن در صفحه نمی‌کند. پس برای کاهش bounce rate بهتر است که تگ‌ها را در محتوای خود بکار ببندید. به این ترتیب یک شکل خاصی به خود گرفته و کاربر بهتر می‌تواند اطلاعاتی که به آن نیاز دارد، پیدا کند.

اینکه در هنگام نوشتن محتوای خود از هدینگ‌های مناسب استفاده می‌کنید و رعایت سلسله مراتب آنها را مهم می‌دانید، برای گوگل بسیار مهم است و به این نتیجه می‌رسد که شما از نوشتن این محتوای باکیفیت هدفی دارید و آن راضی کردن کاربر و پاسخ به سوالات او است که در نهایت موجب افزایش بازدید سایت شما هم خواهد شد. نکاتی که باید در هنگام نوشتن هدینگ در سئو داخلی به آن توجه کنید، شامل موارد زیر است:

  • در هنگام نوشتن هدینگ محتوای خود از عبارات جذاب و ترغیب‌کننده استفاده کنید.
  • فقط یکبار تگ h1 را در محتوای خود بکار ببرید.
  • عناوینی که از نظر کاربر مهم هستند را با تگ h2 و زیر دسته‌های آن را با h3 مشخص کنید.
  • بکارگیری کلمات کلیدی را فراموش نکنید.
  • نکته مهم اینکه سعی کنید برای انتخاب عبارات h2 و h3 از عبارات جذاب استفاده کنید، چون بسیاری از وب‌سایت‌ها این نکته را نادیده می‌گیرند. بنابراین می‌توانید از این موقعیت استفاده کرده و با انتخاب صحیح از گوگل امتیاز مثبت دریافت کنید.

7- بکارگیری بجا از لینک های داخلی و خارجی

استفاده از لینک‌دهی داخلی در محتوا یکی از مواردی است که در سئو داخلی سایت اهمیت بسیار زیادی دارد، زیرا گوگل راحت‌تر می‌تواند روابط میان صفحات سایت شما را درک کند.

استفاده از لینک‌دهی داخلی مزایای زیادی دارد. یک مزیت بکارگیری لینک‌های داخلی این است که زمانی که کاربر در یک صفحه از سایت شما است و با یک موضوع دیگر در همان صفحه روبرو می‌شود، به‌راحتی و بدون نیاز به خروج از آن صفحه، بر روی آن لینک زده و موضوع دیگری را مطالعه می‌کند.

مزیت دیگر استفاده از لینک‌های داخلی این است که زمانی که شما یک لینک داخلی معتبر در محتوای جدید خود بکار می‌برید، اعتبار آن به محتوای جدید منتقل می‌شود.

چنانچه روند بکارگیری لینک‌های داخلی به درستی و بر اساس اصول انجام شود، علاوه‌بر اینکه نرخ فرار کاهش پیدا می‌کند، می‌تواند در بالا بردن نرخ تبدیل نیز کمک‌کننده باشد.

برای هر یک از محتواهای خود از 2 یا 3 لینک داخلی استفاده کنید. البته نکته مهمی که باید در هنگام لینک‌دهی به آن توجه کنید، تعداد کلمات یک محتوا است. چنانچه تعداد کلمات یک محتوا بیشتر باشد، به مراتب تعداد لینک‌های داخلی نیز بالاتر می‌رود.

استفاده از لینک‌های خارجی نیز در سئو داخلی سایت اهمیت دارد اما قطعا به میزان تاثیر لینک داخلی نیست. بر اساس آمار منتشر شده، گوگل وب‌سایت‌هایی را که در محتوای خود از لینک خارجی استفاده می‌کنند، در رتبه‌های بالاتری از رقبای آن وب‌سایت قرار می‌دهد.

سعی کنید لینک‌های خارجی سایت خود را به لینک‌هایی ارجاع دهید که اعتبار بالایی دارند. به این ترتیب هم اعتبار صفحه سایت شما بالا می‌رود و هم اینکه خیال کاربر از معتبر بودن محتوای سایت شما راحت خواهد بود.

8- تصاویر بهینه سازی شده در سئو داخلی

سئو داخلی

در سئو داخلی یا on page seo تصاویر بهینه‌سازی شده بسیار مهم هستند. بهینه کردن تصاویر شامل متن alt، کیفیت، سایز و اسم فایل است که در زمان بارگذاری تصاویر در محتوا باید به آنها توجه کنید.

مثال بارز تصاویر بهینه‌سازی این است که اگر در محتوای خود از تعداد تصاویر بالا به همراه حجم زیاد استفاده کنید، تاثیر مستقیمی بر سرعت سایت خواهد گذاشت که این مورد موجب گرفتن امتیاز منفی از سمت گوگل می‌شود.

دادن متن alt به تصاویر یک سایت موجب می‌شود تا موتورهای جستجو در زمان بررسی آن تصویر متوجه شوند که موضوع آن تصویر چیست و بتوانند با اطلاعات کامل‌تری با آن برخورد کنند.

از آنجایی که در بخش Google Image میزان رقابت کمتر است، بهینه‌سازی تصاویر به شما کمک می‌کند تا بتوانید در رتبه‌های بالای گوگل در جستجوی تصاویر گوگل قرار بگیرید. شما با درک درست اینکه کلمه کلیدی چیست می‌توانید از آن‌ها در توضیح تصاویر خود استفاده کنید.

9-  بکارگیری کلمات کلیدی LSI

یکی از روش‌هایی که می‌توان تکرار کلمات کلیدی در یک محتوا را کاهش داد، استفاده از LSI است. LSI در واقع همان مترادف کلمات کلیدی است که دلیل بکار بردن آن، فهماندن موضوع یک محتوا به موتور جستجوی گوگل است.

نکات مهم در مورد سئو داخلی (on page)

سئو داخلی

برای هدف کاربر محتوا بنویسید

هر محتوایی که طولانی باشد و اطلاعات کامل‌تری را در اختیار کاربر قرار دهد، ممکن است برای او مفید نباشد؛ چون ممکن است هدف کاربر از جستجوی یک کلمه کلیدی چیزی غیر از آنچه در محتوای شما نوشته شده، باشد و برای مخاطبتان کاربردی نباشد. برای مثال کاربری کلمه خرید مانتو را در گوگل سرچ کند که سرچ این کلمه نشان از خرید است. در این صورت اگر سایتی در مورد جنس مانتو یا روش دوخت مانتو برای او نمایش داده شود، قطعا بر روی آن لینک کلیک نخواهد کرد و در نهایت سایت شما در رتبه‌های نخست گوگل قرار نخواهد گرفت.

از سرعت بارگذاری سایت مطمئن شوید

تصور کنید که بر روی یک لینک کلیک می‌کنید و آن سایت بعد از گذشت چند ثانیه همچنان در حال لود شدن است. قطعا شما آن سایت را بسته و به سراغ یک لینک دیگر می‌روید.

سرعت صفحه یک وب‌سایت از دیگر مواردی است که در سئو داخلی تاثیر زیادی دارد و گوگل در هنگام رتبه‌بندی به آن اهمیت زیادی می‌دهد.

نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که ممکن است وب‌سایت‌هایی باشند که به دلیل موبایل فرندلی بودن در صفحه تلفن همراه سریع‌تر از دسکتاپ لود شوند.

از بکارگیری نشانه گذاری اسکیما در سئو داخلی غافل نشوید

سئو داخلی

احتمالا این تجربه داشته‌اید که در زمان جستجو در گوگل لینک‌هایی که دارای ستاره هستند و یا تصاویری در کنار آن لینک‌ها قرار گرفته است. چنین وب‌سایت‌هایی دقیقا از نشانه‌گذاری اسکیما یا Schema markup استفاده کرده‌اند.

لینک‌هایی که از اسکیما استفاده می‌کنند، به دلیل اینکه بیشتر در معرض دید کاربر هستند، نرخ کلیک بالایی بدست آورده و در نهایت در رتبه‌های بالای سرپ قرار می‌گیرند. نکته اینجا است که نیازی نیست برای تمامی صفحات وب‌سایت خود از اسکیما استفاده کنید. وب‌سایت‌هایی که صفحات آنها در رتبه‌های نخست گوگل قرار دارد، برای بهینه‌سازی سئو داخلی خود می‌توانند از اسکیما استفاده کنند.

حال سوال این است که آیا استفاده از Schema markup در سئو داخلی سایت و رتبه گرفتن از گوگل تاثیر دارد؟ باید بگوییم که بکارگیری اسکیما بطور مستقیم در رنکینگ و سئو on page تاثیر ندارد، اما با استفاده از آن می‌توان منظور خود را خیلی بهتر به موتور جستجو فهماند که نتیجه آن رسیدن به رتبه‌های بهتر در گوگل است.

ابزارهای سئو داخلی کدامند؟

Copyscape

این ابزار در سئو داخلی برای بررسی کپی بودن یا نبودن محتوای وب‌سایت خود می‌توانید از ابزار Copyscape استفاده کنید.

Ahrefs Keyword Explorer

با استفاده از ابزار Ahrefs Keyword Explorer شما می‌توانید کلمات کلیدی که رقبا در وب‌سایتشان آنها را بکار برده و جایگاه در موتور جستجوی گوگل دریافت کرده‌اند را ببینید. به این ترتیب با وارد کردن URL سایت رقیب می‌توانید تمامی کلمات کلیدی آن سایت را بدست بیاورید.

Screaming Frog SEO Spider

با استفاده از ابزار Screaming Frog SEO Spider در سئو داخلی می‌توانید تمامی وب‌سایت خود را آنالیز کنید از جمله عناوین صفحات، لینک‌های شکسته، نقشه سایت، پیدا کردن محتواهای تکراری سایت و دیگر موارد.

Moz On-Page Gender

با استفاده از این ابزار می‌توانید صفحات سایت خود را بررسی کنید. Moz تمامی مواردی از سایتتان که نیاز به بهبود دارد، برای شما مشخص می‌کند. نکته مثبت در مورد این ابزار سئو داخلی این است که حتی افراد مبتدی نیز می‌توانند از آن برای بهینه‌سازی سایت استفاده کنند.

Google Developers PageSpeed Insight

سئو داخلی

در دنیای امروز بیشتر کاربران جستجوهای خود را از طریق گوشی تلفن همراه انجام می‌دهند، اما ممکن است با مشکل کند بودن سرعت بارگذاری مواجه شوند و یا حتی یک صفحه از وب‌سایت برای آنها بطور کامل نمایش داده نشود. استفاده از این ابزار به شما کمک می‌کند تا وضعیت وب‌سایت خود را بررسی کنید و با برطرف کردن مشکلات آن سرعت صفحات وب‌سایتتان را افزایش دهید. مواردی که نیاز به بهبود دارد را برای شما مشخص کرده تا بتوانید با برطرف کردن آن مشکلات، سرعت لود صفحات سایتتان را افزایش دهید.

سخن پایانی

هدف از سئو داخلی یا on page seo این است که با انجام مجموعه‌ای از اقدامات کاری کنید که موتورهای جستجو بتوانند به شما جایگاه مناسبی در سرپ بدهند و افراد بیشتری لینک شما را از میان وب‌سایت‌های رقبا انتخاب کنند. قرار گرفتن در رتبه‌های نخست گوگل کار آسانی نیست، اما نه به این معنا که غیر ممکن باشد. استفاده از روش‌های سئو on page به شما کمک می‌کند تا قدم بزرگی برای رسیدن به جایگاه بالای گوگل بردارید. اگر در زمینه سئو سایت یا شارژ اکانت گوگل ادز سوال داشته یا نیاز به دریافت مشاوره دیجیتال مارکتینگ دارید، می‌توانید از طریق سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 

 

امتیاز این صفحه

جدید ترین مقالات :

میزان پیشرفت خواندن شما

زمان مطالعه: 12 دقیقه

میزان پیشرفت خواندن شما

زمان مطالعه: 12 دقیقه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم را به صورت کامل پر کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد.

 همکاران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس می‌گیرند.