9 راه نوشتن تیتر های تبلیغاتی جذاب برای گوگل ادز

تیترهای تبلیغاتی جذاب
آنچه در این مقاله می خوانید :

اگر تجربه اجرا کردن تبلیغات گوگل ادز را داشته باشید قطعا یکی از مهم‌ترین چالش‌هایی که با آن روبه‌رو شدید نوشتن تیتر های تبلیغاتی اثر بخش است. سالانه بسیاری از برند‌ها چه در داخل و چه خارج از ایران هزینه‌های زیادی را برای تبلیغات خود صرف می‌کنند و یکی از کانال‌های پربازده که هر برندی را به سمت خود جذب می‌کند بی شک گوگل ادز است.

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های تبلیغات در گوگل نوشتن هدلاین یا همان تیتر‌های کمپین گوگل ادز است زیرا تاثیر بسیار زیادی در امتیاز کیفی گوگل دارد و از طرفی کمک می‌کند تا ترافیک هدفمند کمپین خود را افزایش دهید.

خبر خوب این است که در ادامه این مقاله 9 راه برای نوشتن تیتر های تبلیغاتی جذاب گوگل ادز را به صورت کامل با مثال عملی بررسی کردیم تا شما هم بتوانید از آن در تبلیغات گوگل ادز خود استفاده کنید با ما همراه باشید.

هدلاین یا تیترهای تبلیغاتی گوگل ادز چیست؟

تیترهای تبلیغاتی جذاب

اگر نخواهیم بحث را خیلی کش بدهیم و خلاصه بیان کنیم باید بگوییم که تیتر‌های گوگل ادز نقش همان ویترین مغازه ها را دارند!

قطعا برای شما هم پیش آمده که برای خرید لباس، سری به پاساژ‌های مختلف شهر خود زده‌اید و با تعداد زیادی مغازه در کنار هم روبه رو شدید. اما قبل از وارد شدن به یک مغازه چشم شما برای انتخاب مغازه مورد نظرتان به ویترین آنها دوخته شده و به دنبال لباس مورد نظر خود می‌گردید. دقیقا تیتر ها یا همان هدلاین‌های گوگل ادز هم نقش ویترین‌های داخل پاساژ را دارند و همین کارا می‌کنند!

مشتری در خرید آنلاین خود برای رسیدن به محصول یا خدمت مورد نظرش کلماتی را سرچ می‌کند. به عنوان مثال فردی که به دنبال خرید یک کفش سفید چرمی است در گوگل کلمه “خرید کفش سفید چرمی” را جستجو می‌کند.

حالا گوگل دو دسته از سایت‌ها را در صفحه نتایج خود به کاربر نمایش می‌دهد:

  1. 10 سایت در هر صفحه براساس رتبه بندی ارگانیک یا همان SEO نمایش می‌دهد
  2. 8 فضا را هم برای نمایش گوگل ادز دارد 4 سایت در بالا و 4 سایت در زیر نتایج SEO

اگر تمام حجم نمایش به صورت کامل پر شود پس 18 لینک از سایت‌ها به کاربر در هر صفحه نتایج گوگل نمایش داده می‌شود!

الان دقیقا جایی است که کاربر انتخاب می‌کند بر روی کدام یک از لینک‌‌ها کلیک کند و وارد آن شود. هر چقدر متن هدلاین ما جذاب تر و مرتبط تر با سرچ کاربر باشد شانس سایت برای کلیک کردن افزایش پیدا می‌کند.

حالا در ادامه این مقاله می‌خواهیم به سراغ این نکته برویم که چجوری یک متن جذاب بنویسیم و ویترین مغازه خودمان را از بقیه رقبا جذاب‌تر کنیم!

در هدینگ های گوگل ادز خود از کلمات کلیدی حتما استفاده کنید

برای این نکته، اول از همه باید این را یاد آوری کنیم که سیستم گوگل ادز بر چه اساسی تبلیغات را نمایش می‌دهد. زمانی که کاربر یک کلمه ای را جست‌وجو می‌کند گوگل، کمپین گوگل ادز شما را چک می‌کند و اگر سرچ کاربر با کلمات انتخابی شما هم‌خوانی داشته باشد تبلیغات شما را به کاربر نمایش می‌دهد.

پس اگر شما در هدلاین تبلیغات خود از کلمات کلیدی استفاده کنید احتمال اینکه تبلیغات شما مطابق با خواسته کاربر باشد و روی شما کلیک کند افزایش پیدا می‌کند.

به عنوان مثال: کاربری که به دنبال خدمات حسابداری است کلمه “شرکت حسابداری” را سرچ می‌کند.

تبلیغاتی که می‌توان برای این کاربر نوشت: “بهترین شرکت حسابداری در تهران” است.

در تیتر های تبلیغاتی خود سوال بپرسید

تیترهای تبلیغاتی جذاب

خیلی وقت‌ها کاربر به دنبال حل مشکل خود است و آن مشکل را در گوگل سرچ می‌کند. اگر مشریان شما هم مدل جستجویی که انجام می‌دهند به این صورت است می‌توانید با یک هدلاین سوالی، توجه کاربر را در کنار بقیه سایت‌ها در نتایج گوگل به خود جلب کنید.

به عنوان مثال: کاربری که به دنبال بیمه عمر است کلمه “بهترین بیمه عمر” را سرچ می‌کند.

تبلیغاتی که می‌توان برای این کاربر نوشت: کدام بیمه عمر بیشترین بازپرداخت را دارد؟ است.

در تیترهای تبلیغاتی گوگل ادز خود مشکلاتی را که حل می کنید را بیان کنید

خیلی از مردم به دنبال خرید یک محصول یا خدمت نیستند، آن ها به دنبال این می‌گردند که مشکلات خود را حل کنند. پس یکی از مدل‌هایی که شما می‌توانید یک هدلاین جذاب بنویسید بیان مشکلی است که از کاربر خود حل خواهید کرد.

این نکته را فراموش نکنید که مدل‌هایی که در این مقاله به شما پیشنهاد می‌شود را باید بر اساس شناختی که از مشتریان و محصولات خود دارید استفاده کنید.

به عنوان مثال: کاربری که به دنبال خرید قسطی گوشی است کلمه “خرید گوشی قسطی” را سرچ می‌کند.

تبلیغاتی که می‌توان برای این کاربر نوشت: خرید گوشی با کمترین کارمزد بدون ضامن است.

کمی طنز در تیتر های خود داشته باشید!

قطعا این پیشنهاد هم مانند بقیه پیشنهاد‌های این مقاله بستگی به حوزه فعالیت شما دارد و نباید این نکته را فراموش کنید. برای استفاده از این نوع از تیتر‌های گوگل ادز باید کمی با رقبای صنعت خود وارد جنگ شوید.

به عنوان مثال: کاربری که به دنبال خرید لپ تاپ از دیجی کالا است کلمه “قیمت لپ تاپ در دیجی کالا” را سرچ می‌کند.

تبلیغاتی که می‌توان برای این کاربر نوشت: چرا دیجی کالا در ترب قیمت‌ها همیشه کمتر است!

از آمار و اعداد استفاده کنید تا تیتر های تبلیغاتی جذابی خلق کنید!

تیترهای تبلیغاتی جذاب
از آمار و اعداد استفاده کنید تا تیتر های تبلیغاتی جذابی خلق کنید!

چشم افراد به اعداد حساس است و افراد علاقه دارند تجربه خرید دیگران را بدانند و این کار باعث می شود که به خرید بیشتر ترغیب شوند. شما هم می توانید از این مدل در متن تبلیغات و تیتر های گوگل ادز کمپین خود استفاده کنید تا نرخ کلیک خود را افزایش دهید و خود را به نسبت رقبا متمایز کنید. حتی در مواردی می‌توانید یک پیشنهاد جذاب قیمتی در هدلاین‌ها بنویسید.

به عنوان مثال: کاربری که به دنبال کاشت مو است کلمه “بهترین مرکز کاشت مو” را سرچ می‌کند.

تبلیغاتی که می‌توان برای این کاربر نوشت: مرکز کاشت مو با بیش از 270 مشتری در ماه است و یا تبلیغاتی که می‌توان برای این کاربر نوشت: مرکز کاشت مو شروع قیمت از 1 میلیون تومان است.

حواستان به نوع در خواست سرچ کاربرانتان در گوگل باشد!

یکی از مفاهیمی که در دنیای دیجیتال مارکتینگ از آن در فرآیند‌های SEO و به طور کلی SEM استفاده می‌شود keyword intent است که به صورت خلاصه به هدف کاربر از سرچی که انجام می‌دهد اشاره دارد.

به عنوان مثال کاربری که کلمه بهترین گوشی اندرویدی را سرچ می‌کند به دنبال مقالات مقایسه‌ای هست و کاربری که هنوز تصمیم نهایی برای خرید گوشی ندارد می‌تواند مشخصات گوشی شیاومی10 redmi  را جستجو کند.

حواستان باشد که برای هر کاربر بر اساس هدف جستجویی که دارد تبلیغات مخصوصی را نمایش دهید.

به عنوان مثال: کاربری که به دنبال کاشت مو تضمینی است کلمه “بهترین مرکز کاشت مو بدون بازگشت تاسی” را سرچ می‌کند.

تبلیغاتی که می‌توان برای این کاربر نوشت: بهترین مرکز کاشت مو با تضمین 100% است و یا برای کاربری که به دنبال بهترین قیمت است و کلمه “ارزان ترین مرکز کاشت مو” را سرچ می‌کند تبلیغاتی که می‌توان برای آن نوشت: “بهترین و ارزان ترین مرکز کاشت مو” است.

فقط برای گرفتن کلیک بیشتر تیتر تبلیغاتی را ننویسید!

خیلی وقت‌ها افراد فقط به دنبال گرفتن کلیک بیشتر هستند و در متن‌های تیتر های تبلیغاتی گوگل خود از وعده‌های بزرگ و دروغین استفاده می‌کنند. اما فراموش نکنید هدف شما تنها جذب ترافیک نیست در اصل شما باید مدلی تبلیغات خود را بنویسید که مخاطب هدف کسب و کار خود را جذب کنید. و شارژ اکانت گوگل ادز یا بودجه خود را به درستی مدیریت کنید.

به عنوان مثال امکان این وجود دارد که شما تحویل کالا در همان روز را نداشته باشید و یکی از کیورد‌هایی که بر روی آن تبلیغات شما فعال شود تحویل فوری شلوار جین مردانه است.

برای این مشکل شما باید دو کار انجام دهید، یا از قسمت سرچ ترم‌های اکانت خود این کلمات را به کلمات کلیدی منفی و یا (negative keywords) انتقال دهید تا تبلیغات شما دیگر بر روی این کلمه نمایش نگیرد و یا باید در متن تبلیغاتی خود سعی کنید به شرایط تحویل کالا هم اشاره کنید.

در هدلاین های خود تمام تمرکز را بر روی مزیت ها بگذارید

تیترهای تبلیغاتی جذاب

خیلی وقت‌ها که با کسب و کارها برای کمپین‌های گوگل ادزشان حرف می زنیم و از آنها می‌خواهیم که مزیت‌های محصولات یا خدماتشان را برای ما ارسال کنند در جواب ما نمی‌دانند واقعا چه مزیت‌هایی دارند و چه نکاتی را باید برای ما ارسال کنند.

در صورتی که یکی از موثر‌ترین روش های تبلیغاتی تمرکز بر روی مزیت‌های کسب و کار است. برای اینکه مزیت‌های کسب و کار و یا خدمات خود را بهتر شناسایی کنید می‌توانید ابتدا در یک برگه تمامی ویژگی‌‌هایی که محصولات و یا خدمات شما دارد را یادداشت کنید.

بعد از نوشتن ویژگی‌ها به این فکر کنید که هر کدام از آنها می تواند چه کمکی به کاربر و یا مشتری شما کند.

حالا  شما مزیت‌های کسب و کار خود را به دست آوردید! البته لازم به ذکر است که این کار به همین سادگی هم نیست و باید ساعت‌ها زمان بگذارید و دائما سعی کنید برای هر ویژگی که دارید مزیت‌های جذابی را برای مشتریان خود ایجاد کنید.

یک پیشنهاد رد نشدنی بدهید!

اگر شما هم علاقه مند به فضای فیلم و سریال هستید احتمالا سکانس معروف فیلم گرگ وال استریت را دیده‌اید که در آن دیکاپریو از دوستان خود می‌خواهد که یک خودکار را به او بفروشند. این دقیقا همان پیشنهاد رد نشدنی است که باید به کاربران خود بدهید و با یک پیشنهاد کار فروش خود را به اتمام برسانید.

برای اینکه یک USP (unique selling proposition) یا همان پیشنهاد رد نشدنی طراحی کنید ابتدا باید نیاز های مشتریان خود را به درستی بدانید و یک پرسونای دقیق از آن ها طراحی کنید تا در ادامه بتوانید، با هدف گیری درست نیاز های ضروری آنها، پیشنهاد رد نشدنی خود را مطرح و فروش خود را افزایش دهید.

سخن پایانی

تمام مواردی که در این مقاله ذکر شد به صورت خلاصه است اما برای هر کدام از آنها می‌توان توضیحات بیشتری داد زیرا در شرایط و محصولات مختلف این موارد باید کمی تغییر کند.

پس حتما به یاد داشته باشید برای استفاده از این نکات سعی کنید خودتان را جای مشتری هایتان قرار دهید و ببینید با توجه به محصولات یا خدماتی که برای فروش دارید کدام یک از این موارد را می‌توانید در تیتر‌های گوگل ادز خود استفاده کنید.

با استفاده از نکاتی که داخل این مقاله «9 راه نوشتن تیرهای تبلیغاتی جذاب و قوی برای گوگل ادز» بیان کردیم می‌توانید امتیاز کیفی تبلیغات گوگل ادز خود را افزایش دهید و در کنار آن مشتریان هدفمند خود را بدست آورید.

5/5 - (5 امتیاز)

جدید ترین مقالات :

بنر اینستاگرام

میزان پیشرفت خواندن شما

زمان مطالعه: 7 دقیقه

میزان پیشرفت خواندن شما

زمان مطالعه: 7 دقیقه

2 پاسخ

  1. خیلی کاربردی بود مرسی میشه از همینا تو گوگل ادز هم استفاده کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم را به صورت کامل پر کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد.

 همکاران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس می‌گیرند.