گوگل ادسنس چیست؟ راهنمای کسب درآمد با Google Adsense

گوگل ادسنس چیست
آنچه در این مقاله می خوانید :

بهتر است بدانید گوگل ادسنس چیست؟ گوگل ادسنس (Google AdSense) یک برنامه تبلیغاتی رایگان گوگل است که به ناشران آنلاین این امکان را می‌دهد تا با نمایش تبلیغات بنری، متنی و ویدئویی روی وب‌سایت خود درآمد کسب کنند. کسب‌و‌کار‌ها برای تبلیغات از طریق AdSense هزینه می‌پردازند و صاحبان وب‌سایت بخشی از این درآمد را بر اساس کلیک‌ها یا نمایش تبلیغات دریافت می‌کنند.

افرادی که صاحب وب‌سایت هستند و محتوایی در وب‌سایت خود ارائه می‌‌دهند که تعداد زیادی از کاربران به آن اعتماد می‌کنند و به دنبال آن محتوا‌ها هستند، می‌توانند با قرار دادن تبلیغات در وب‌سایت خود از طریق AdSense کسب درآمد کنند و به ازای هر کلیک روی تبلیغات پول دریافت کنند. در این مقاله آژانس دیجیتال مارکتینگ جینجر به بررسی این برنامه تبلیغاتی گوگل می‌پردازیم.

گوگل ادسنس چیست؟

گوگل ادسنس چیست

گوگل ادسنس یک پلتفرم تبلیغاتی رایگان گوگل است که شما این امکان را می‌دهد که با نمایش تبلیغات در وب‌سایت خود درآمد کسب کنید. تبلیغ‌کنندگان برای نمایش تبلیغات Google در فضاهای تبلیغاتی در وبلاگ‌ها و سایر وب‌سایت‌هایی که مخاطبان هدفشان از آن‌ها بازدید می‌کنند، هزینه می‌پردازند. وقتی شخصی روی تبلیغات کلیک می‌کند، صاحب سایت یک هزینه دریافت می‌کند.

با ثبت‌نام در ادسنس به‌صورت رایگان می‌توانید محتوای وبلاگ‌ها، وب‌سایت‌ها یا حتی ویدئو‌های یوتیوب برای کسب درآمد استفاده کنید. شما تبلیغات افراد را در کنار محتوای آنلاین خود به نمایش می‌گذارید. مشتریان برای تبلیغات از طریق آن هزینه می‌پردازند و شما بخشی از این درآمد را با میزبانی تبلیغات در سایت یا کانال خود دریافت می‌کنید.با AdSense می‌توانید تبلیغاتی جذاب که با محتوای وب‌سایت شما مرتبط است به بازدیدکنندگان وب‌سایت خود نشان دهید و حتی ظاهر و احساس تبلیغات را مطابق با سایت خود سفارشی کنید.

مزایای گوگل ادسنس

گوگل ادسنس چیست

ادسنس تقریباً در هر کسب‌و‌کاری نقش مهمی ایفا می‌کند و هر تبلیغ‌کننده آنلاین به بیش از یک روش تبلیغاتی نیاز دارد. این پلتفرم یک ابزار فوق‌العاده برای مشاغل مبتنی بر وب در سراسر جهان است. مزایای زیادی وجود دارد که می‌توانید پس از آشنایی با این ابزار به دست آورید.

  • ساده و سریع

Adsense یک روش ساده و سریع کسب درآمد برای افرادی که به دنبال درآمد بیشتری هستند، ارائه می‌دهد. شخصی که به اینترنت دسترسی دارد باید از طریق گوگل یک حساب کاربری در Adsense ایجاد کند. تکمیل این فرآیند به‌سختی چند دقیقه طول می‌کشد و هزینه‌ای ندارد.

پس از ایجاد یک حساب ادسنس و مشخص کردن محتوای وب‌سایت و هدف خود، Adsense مخاطبان و تبلیغ‌کنندگان خاص را برای بازدید از آن سایت مورد هدف قرار می‌دهد. به‌محض شروع فرآیند دریافت تبلیغات مناسب و کلیک روی این تبلیغات، پرداخت شروع می‌شود.

  • تبلیغات

همچنین ادسنس یک تکنیک ارزان‌قیمت برای تبلیغات محصولات ارائه می‌دهد که در آن تبلیغات می‌توانید به میلیون‌ها نفر دسترسی پیدا کنید که در بستر اینترنت حضور دارند. از طرفی امکان منحرف کردن جریان ترافیک مشتریان به یک وب‌سایت خاص برای افزایش درآمد در آن امکان‌پذیر است. شما برای انتخاب بهترین نوع تبلیغات برای کسب‌وکار خود، بهتر است با متخصصان مشاوره دیجیتال مارکتینگ مشورت کنید.

  • کنترل سایت

می‎‌توان گفت با ادسنس می‌توان به‌راحتی محتواها و تبلیغاتی را که ممکن است در یک وب‌سایت ظاهر شود را کنترل کرد. بسته به نیاز صاحب وب‌سایت، از نمایش برخی تبلیغات در صفحات وب جلوگیری می‌کند. صاحب وب‌سایت ممکن است از Adsense بخواهد تا تبلیغات رقبای خاصی را مسدود کند و تبلیغات خاصی را برای نمایش پیش‌فرض در صفحات وب انتخاب کند.

  • سیستم پرداخت

ادسنس نسبت به هر وب‌سایت دیگری درصد بیشتری از پرداخت را به صاحبان وب‌سایت ارائه می‌دهد. از یک سیستم پرداخت آسان و قابل‌اعتماد پیروی می‌کند. در این فرآیند هیچ چک یا حواله‌ای وجود ندارد و نحوه پرداخت ETF (انتقال الکترونیکی وجه) به‌حساب بانکی میزبان است. برای این کار، صاحب وب‌سایت باید یک آدرس پستی قانونی و URL داشته باشد که توسط Adsense قابل‌قبول باشد.

  •  شبکه بزرگ تبلیغ‌کنندگان

گوگل شبکه عظیمی از تبلیغ‌کنندگان دارد که مشتاق سرمایه‌گذاری در وب‌سایتی هستند که متناسب با نوع محصول یا خدمات آن‌ها باشد؛ بنابراین صاحبان وب‌سایتی که به دنبال تبلیغاتی هستند که با محتوا و هدف سایت خود مطابقت داشته باشد، از طریق Adsense به‌راحتی به تبلیغات موردنظر می‌توانند دسترسی پیدا کنند. پس یک شبکه بزرگ‌تر از تبلیغ‌کنندگان، هم برای تبلیغ‌کنندگان و هم برای صاحبان وب‌سایت ارزشمند و مؤثر است.

  • فناوری موتور جست‌و‌جوی گوگل

این را هم بدانید که امکانات موتور جست‌و‌جوی گوگل در وب‌سایت‌ها برای جذب عموم بیشتر و افزایش بازه زمانی که بازدیدکنندگان در یک وب‌سایت وقت می‌گذرانند. هرزمانی که یک بازدیدکننده عبارتی را در کادر جست‌و‌جو تایپ کند، آن سایت نتایج جست‌و‌جو را در زیر ابزار جست‌و‌جو نمایش می‌دهد. هر نتیجه احتمالاً دارای لینک‌های تبلیغاتی مرتبط است؛ بنابراین، ادسنس شانس کلیک مشتری بر روی یک تبلیغ و افزایش درآمد میزبان را افزایش می‌دهد.

  • عدم نیاز به فروش محصول خاص

یکی از مزایای اصلی استفاده از Google Adsense این است که برای فروش به محصول خاصی نیاز ندارد. یک وب‌سایت یا وبلاگی که دارای اطلاعات مرتبط و کافی باشد برای کسب درآمد در گوگل ادسنس کافی است.

معایب ادسنس

معایب ادسنس

تاکنون متوجه شدیم مزایای گوگل ادسنس چیست؟ ادسنس به‌عنوان یک پلتفرم تبلیغاتی محبوب به صاحبان وب‌سایت این امکان را می‌دهد تا از طریق نمایش تبلیغات در وب‌سایت‌های خود درآمد کسب کنند. بااین‌حال، این برنامه نیز معایبی دارد که باید از آن‌ها آگاه باشید.

یکی از معایب ادسنس این است که برای کسب درآمد به ترافیک نیاز دارید. اگر وب‌سایت شما بازدیدکننده زیادی ندارد، نمی‌توانید درآمد زیادی از این برنامه کسب کنید. همچنین ممکن است درآمد شما متغیر باشد. مقدار درآمدی که از این ابزار گوگل کسب می‌کنید به عوامل مختلفی مانند کلمات کلیدی مرتبط با تبلیغات، میزان کلیک روی تبلیغات و قیمت هر کلیک بستگی دارد.

این پلتفرم می‌تواند بر تجربه کاربر تأثیر بگذارد. اگر تبلیغات ادسنس به‌صورت نامناسبی در وب‌سایت شما قرار داده شوند، می‌توانند بر تجربه کاربر تأثیر منفی بگذارند. از طرفی این برنامه قوانین سخت‌گیرانه‌ای دارد. اگر قوانین این ابزار گوگل را نقض کنید، حساب شما ممکن است مسدود شود. دانستن درباره اینکه دیجیتال مارکتینگ چیست و کار با ابزارهای آن چگونه است، موضوعی است که بایستی برای موفقیت در بازارهای آنلاین در نظر بگیرید.

نحوه کار گوگل ادسنس به چه صورت است؟

نحوه کار گوگل ادسنس به چه صورت است

ادسنس در ظاهر یک مفهوم ساده است، اما ترفندها و نکات کوچک زیادی وجود دارد که می‌توانید در طول مسیر یاد بگیرید تا درآمد خود را به حداکثر برسانید. برای شروع، مهم است که درک کاملی از نحوه عملکرد AdSense در شرایط اولیه داشته باشید.

صاحبان وب‌سایت‌ها باید برای پلتفرم AdSense درخواست دهند و تنها در صورتی وارد می‌شوند که وب‌سایت‌هایشان شرایط واجد شرایط بودن خاصی را داشته باشند. هنگامی‌که ناشران شرایط واجد شرایط بودن را برآورده کردند و در پلت فرم AdSense پذیرفته شدند، می‌توانند یک حساب کاربری ایجاد کنند، اطلاعات پرداخت را تنظیم کنند و شروع به اجرای تبلیغات در وب‌سایت خود کنند. در ادامه نحوه عملکرد این پلتفرم را در سه مرحله بررسی می‌کنیم.

  • ثبت‌نام کنید و وب‌سایت خود را برای تبلیغات در دسترس قرار دهید.

وقتی حساب AdSense خود را ایجاد می‌کنید، Google سایت شما را بررسی می‌کند تا مطمئن شود که با خط‌مشی‌هایش مطابقت دارد. پس از تائید، باید یک کد به سایت خود اضافه کنید. سپس می‌توانید قالب‌های تبلیغاتی موردنظر خود و جایی که دوست دارید آن‌ها ظاهر شوند را انتخاب کنید.

قالب‌های تبلیغاتی شامل درون صفحه (در داخل بدنه اصلی)، لنگر (لبه صفحه) و وینیت (تمام صفحه) می‌شود. همچنین می‌توانید با نمایش تبلیغات در ویدیوهای YouTube خود درآمد کسب کنید. برای انجام این کار، یک حساب AdSense از داخل YouTube Studio راه‌اندازی کنید.

  • تبلیغ‌کنندگان شروع به مناقصه می‌کنند.

AdSense از یک حراج برای انتخاب تبلیغاتی که در وب‌سایت شما نمایش داده می‌شوند، استفاده می‌کند. معمولاً هرکسی که بالاترین قیمت را ارائه دهد برنده است. کمپین تبلیغاتی برنده مناقصه در محلی که شما انتخاب می‌کنید نشان داده می‌شود. به‌عنوان یک میزبان AdSense، شما کنترل کامل بر روی انواع تبلیغاتی که در سایت خود قرار می‌دهید دارید. تبلیغات کوچک‌تر اغلب برای جریان و خوانایی وب‌سایت شما بهتر است، اما تبلیغات بزرگ‌تر پول بیشتری را به همراه دارد.

  • شما پول می‌گیرید.

Google از شما می‌خواهد که اطلاعات پرداخت و جزئیات شخصی خود را اضافه کنید تا بتوانید پول دریافت کنید. هنگامی‌که این کار را انجام دادید، گوگل در پایان هرماه به شما برای کلیک‌ها، نمایش‌ها و سایر تعاملات با تبلیغات نمایش داده‌شده در وب‌سایت شما پرداخت می‌کند.

شرایط لازم برای کار با گوگل ادسنس

شرایط لازم برای کار با گوگل ادسنس

زمانی که بخواهید یک حساب ادسنس داشته باشید بایستی به شرایط و خط مسی‌های آن توجه کنید که آن‌ها عبارت‌اند از:

  • ناشران وب‌سایت باید هجده سال یا بیشتر سن داشته باشند.
  • ناشران باید یک حساب Gmail فعال داشته باشند که قبلاً به یک حساب AdSense مرتبط نشده باشد.
  • ناشران باید دارای یک وب‌سایت فعال باشند که با شرایط خدمات Google و خط‌مشی‌های برنامه AdSense مطابقت داشته باشد.
  • وب‌سایت باید حداقل سه ماه فعال باشد.
  • صفحات تماس و سیاست حفظ حریم خصوصی باید در وب‌سایت باشد.
  • وب‌سایت باید حداقل دارای ۳۰ مقاله باشد.
  • وب‌سایت باید ترافیک ماهانه قابل‌توجهی داشته باشد.

ساخت اکانت گوگل ادسنس

ساخت اکانت گوگل ادسنس

تاکنون متوجه شدیم که گوگل ادسنس چیست و نحوه کار آن چگونه است. حال بهتر است به ساخت اکانت برای ادسنس بپردازیم. برای ایجاد حساب AdSense به دو مورد نیاز دارید:

حساب Google: اگر از Gmail یا هر سرویس Google دیگری استفاده می‌کنید، حتماً از قبل آن‌ها را دارید. در غیر این صورت، هنگام ایجاد حساب AdSense خود می‌توانید یک حساب Google ایجاد کنید.

خالق محتوای خود باشیدمحتوای شما می‌تواند وب‌سایت، وبلاگ یا سایر محتوا‌ها باشد، به شرطی که مالک آن باشید و با خط‌مشی‌های برنامه AdSense مطابقت داشته باشد. برای این موضوع می‌توانید مقاله بازاریابی محتوا چیست را مطالعه کنید.

پس از رعایت دو مورد فوق می‌توانید حساب کاربری خود را ایجاد کنید. به‌این‌ترتیب پیش می‌روید:

وارد سایت https://adsense.google.com/start می‌شوید.

روی Get start کلیک می‌کنید.

به‌حساب Google خود وارد می‌شوید.

آدرس وب‌سایتی را که می‌خواهید تبلیغات در آن نشان داده شود را وارد می‌کنید.

نکته: اگر می‌خواهید وب‌سایت خود را بعد اضافه کنید، این قسمت را خالی بگذارید و هنوز وب‌سایتی ندارم را انتخاب کنید.

در قسمت YouTube، Blogger یا شریک میزبان دیگر

به‌حساب YouTube خود وارد شوید و سپس به قسمت https://studio.youtube.com/channel/UC/monetization بروید.

اگر سایت شما در یکی از وب‌سایت‌های شریک میزبان ما (به‌عنوان‌مثال، Blogger) است، پس از واردکردن URL خود، روی Go to… کلیک کنید.

در این قسمت انتخاب کنید که آیا می‌خواهید AdSense برای شما راهنمایی سفارشی و پیشنهادهای عملکرد ارسال کند.

در قسمت بعدی کشور یا منطقه پرداخت خود را انتخاب کنید.

نکته: مطمئن شوید که کشور یا منطقه‌ای را که در حال حاضر در آن زندگی می‌کنید و جایی که می‌توانید شماره شناسایی شخصی (PIN) را از طریق پست دریافت کنید را وارد کنید.

این به شما کمک می‌کند که در آینده پول دریافت کنید و بعد نمی‌توانید کشور یا منطقه خود را در AdSense تغییر دهید.

در این قسمت شرایط و ضوابط AdSense را بررسی کرده و بپذیرید.

روی Start using AdSense کلیک کنید.

اکنون به‌حساب جدید AdSense خود واردشده‌اید.

بعدازاینکه حساب ادسنس خود را ایجاد کردید می‌توانید به بررسی آن بپردازید و برای ویژگی‌هایی که در دسترس نیست اقدامات لازم را انجام دهید تا حساب شما به‌طور کامل فعال شود.

انواع تبلیغات در Google AdSense

انواع تبلیغات در Google AdSense

ادسنس انواع مختلفی از تبلیغات آنلاین ارائه می‌دهد که به وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌ها این امکان را می‌دهد تا از طریق نمایش تبلیغات درآمدزایی کنند. برخی از انواع تبلیغات این پلتفرم گوگل عبارت‌اند از:

  • تبلیغات نمایشی

تبلیغات نمایشی نوعی از تبلیغات ادسنس است که روزانه در وب‌سایت‌های مختلف به چشم می‌خورد. این تبلیغات برای انواع مختلف محتوا عالی عمل می‌کنند و می‌توانند با اندازه‌های مختلف صفحه و طرح‌بندی صفحه سازگار شوند. این نوع تبلیغات می‌تواند برای وب‌سایت‌هایی که دارای تعادل ترافیک موبایل و دسکتاپ هستند، مناسب باشد.

از طرف دیگر، اندازه‌های تبلیغات نمایشی را می‌توان برای نمایش در اندازه ثابت سفارشی کرد. برای اکثر وب‌سایت‌ها، تبلیغات نمایشی روش خوبی برای کسب درآمد از محتوا است زیرا بدون تسخیر صفحه یا ایجاد مشکلی در نمایش محتوای وب‌سایت عمل می‌کند. این نوع تبلیغات شامل تصاویر، بنرها، یا کد HTML است که در صفحات وب نمایش داده می‌شود. تبلیغات نمایشی بر اساس موقعیت، محتوا و جمعیت هدف نمایش داده می‌شوند.

  • تبلیغات متنی

تبلیغات متنی لینک‌های متنی هستند که در محتوای وب‌سایت یا وبلاگ نمایش داده می‌شوند. این تبلیغات معمولاً در قالب بلوک‌های متنی نمایش داده می‌شوند و بر اساس کلمات کلیدی و محتوای صفحه انتخاب می‌شوند. تبلیغات متنی مانند تبلیغات نمایشی با این تفاوت است که این تبلیغات به‌جای محتوای رسانه‌ای غنی، تبلیغات متنی را نشان می‌دهند. اگر تبلیغات تصویری و محتوای رسانه‌ای غنی را ترجیح نمی‌دهید، تبلیغات متنی جایگزین خوبی است زیرا می‌تواند ۳ تا ۴ آگهی را در یک واحد نشان دهد.

گوگل انواع تبلیغات متنی را بازنشسته کرده و آن را با تبلیغات نمایشی ترکیب کرد. بااین‌حال، همچنان می‌توانید با استفاده از تبلیغات درون فید، انواع تبلیغات متنی ایجاد کنید. تبلیغات گوگل کمک می‌کند تا شما به شاخص کلیدی عملکرد کسب‌وکار خود برسید.

  • تبلیغات درون فید

قبلاً گوگل تبلیغات فید را برای نمایش در RSS و محتوای فید وبلاگ ارائه می‌کرد. اکنون، می‌توانید این را به‌عنوان تبلیغات بومی درون فید در حساب AdSense خود ببینید. این تبلیغات به‌خوبی در بین فید شما ترکیب می‌شوند تا احساس محتوای احساسی داشته باشند.

بااین‌حال، نمایش این تبلیغات ممکن است به مهارت توسعه نیاز داشته باشد، زیرا امکان چسباندن کد به‌سادگی در حلقه خوراک وجود ندارد. به‌طورکلی، برنامه‌نویسی سمت سرور مانند PHP در فید برای ایجاد حلقه‌هایی مانند فهرست وبلاگ یا صفحات فهرست دسته استفاده می‌شود؛ بنابراین، ممکن است برای درج کد تبلیغات بومی درون فید در وبلاگ یا فهرست دسته خود، نیاز به کد PHP داشته باشید.

  • تبلیغات درون محتوا

این نوع تبلیغات درون محتوا مستقیماً درون محتوای یک صفحه قرار می‌گیرند و با محتوای صفحه هماهنگ هستند. این تبلیغات ممکن است به‌صورت تصاویر یا متنی باشند. درست مانند تبلیغات درون فید، تبلیغات درون مقاله به‌جای قرار گرفتن در یک فضای تبلیغاتی اختصاصی، مستقیماً در مقالات جاسازی می‌شوند.

به‌جای داشتن یک تبلیغ در پایین یا بالای صفحه خود، می‌توانید تبلیغات درون مقاله‌ای را در بین پاراگراف‌ها به پست‌های وبلاگ خود اضافه کنید. همان‌طور که خوانندگان در پست‌های وبلاگ پیمایش می‌کنند تا به خواندن ادامه دهند، آن‌ها ممکن از تبلیغات کنند یا در حالت ایدئال، روی تبلیغات کلیک کنند.

  • محتوای همسان

تبلیغات محتوای همسان درواقع در محتوای مشابهی نشان داده می‌شوند که خواننده ممکن است به آن علاقه‌مند باشد. این تبلیغات در قالبی به سبک شبکه‌ای هستند که تصاویر، متن و URL‌ها را ترکیب می‌کند.این نوع تبلیغات را معمولاً در پایین پست وبلاگ مشاهده می‌کنید. مزیت تبلیغات محتوای همسان این است که مانند برخی از قالب‌های دیگر، تبلیغات صریح نیستند. کلیک کاربران بر روی تبلیغات محتوای منطبق است زیرا آن‌ها واقعاً به محتوای ارائه‌شده علاقه‌مند هستند و این ‌یک ابزار مناسب برای تولید سرنخ و تبدیل محسوب می‌شود.

  • تبلیغات موتور جست‌وجو

در این نوع تبلیغات، ادسنس به ناشران این امکان را می‌دهد که تبلیغات مربوط به یک جست‌و‌جوی خاص را در وب‌سایت خود قرار دهند. وقتی افراد چیزی را در نوار بالای سایت شما جست‌وجو می‌کنند، صفحات نتایج موتور جست‌وجوی مرتبط با تبلیغات را می‌بینند. بازدیدکنندگان سایت شما می‌توانند محتوا یا اطلاعات موردنظر خود را پیدا کنند، به‌علاوه شما می‌توانید از ترافیک سایت خود با تبلیغات درآمد کسب کنید.

  • تبلیغات ویدیویی

تبلیغات ویدئو شامل ویدئوهای تبلیغاتی است که در صفحات وب یا درون محتوا نمایش داده می‌شود. این تبلیغات معمولاً پس از یک مدت‌زمانی به‌طور اتوماتیک پخش می‌شوند.دو نوع تبلیغات ویدیویی وجود دارد: پخش تبلیغات ویدیویی و تبلیغات جاسازی‌شده در یک ویدیوی جریانی.

پخش تبلیغات ویدیویی متعلق به تبلیغات نمایشی غنی است که به‌جای یک تصویر ثابت یا متن، ویدیو را نشان می‌دهد. تبلیغات ویدیویی می‌تواند از نوع CPC یا نوع CPM باشد و مزیت نوع CPM این است که برداشت برای هر بارگذاری تصویر اول در نظر گرفته می‌شود و لزوماً قرار نیست کل ویدیو توسط بازدیدکننده پخش شود. با کمک این نوع تبلیغات، کسب‌وکارهای آنلاین می‌توانند به ایجاد آگاهی از برند خود بپردازند و شانس موفقیت خود را در بازارهای آنلاین دو چندان کنند.

چه وب‌سایت‌هایی شانس بیشتری در گوگل AdSense دارند؟

چه وب‌سایت‌هایی شانس بیشتری در گوگل AdSense دارند

می‌دانیم که گوگل ادسنس چیست و Google AdSense یک گزینه عالی برای مبتدیان یا صاحبان وب‌سایت‌هایی است که سطح ترافیک پایینی دارند. راه‌اندازی ادسنس آسان است و تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک کد کوچک به وب‌سایت خود اضافه کنید و فضاهایی را که می‌خواهید تبلیغات در آن‌ها نمایش داده شود انتخاب کنید.

هر وب‌سایتی که مطابق با خط‌مشی‌های برنامه AdSense باشد می‌تواند از AdSense برای نمایش تبلیغات در سایت خود استفاده کند و به کسب درآمد برسد. وب‌سایت‌هایی چون وبلاگ‌ها و مجلات آنلاین، وب‌سایت‌های مبتنی بر محتوا، وب‌سایت‌های تجارت الکترونیک و وب‌سایت‌های کسب‌وکار محلی نمونه‌هایی هستند که ادسنس می‌تواند بری آن‌ها مفید باشد.

از طرفی عوامل متعددی چون محتوای باکیفیت، داشتن حداقل 40 صفحه محتوای مناسب، داشتن وب‌سایتی مبتنی بر UX/UI، پایبندی به قوانین گوگل، ترافیک زیاد و موضوع تخصصی شانس موفقیت شما را در ادسنس افزایش می‌دهد.

 اهمیت و نقش محتوا در گوگل Adsense

اهمیت و نقش محتوا در گوگل Adsense

محتوا یکی از عوامل مهم در تعیین درآمد حاصل از این پلتفرم به‌حساب می‌آید. به‌طورکلی، محتوای باکیفیت و مفید برای کاربران، باعث جذب ترافیک بیشتر به وب‌سایت شما می‌شود و درنتیجه احتمال کلیک بر روی تبلیغات بالاتر می‌رود.

همچنین، محتوای خوب باعث افزایش اعتماد کاربران به سایت شما می‌شود و این اعتماد، باعث افزایش تعداد کلیک‌ها و درنتیجه درآمد شما می‌شود؛ بنابراین، تولید محتوای باکیفیت و مفید برای کاربران، یکی از راه‌های مهم برای افزایش درآمد از گوگل Adsense است.

از طرفی برای پذیرش در ادسنس، وب‌سایت یا وبلاگ شما باید محتوای باکیفیت و ارزشمندی داشته باشد. گوگل توجه ویژه‌ای به نوع محتوا، اصالت و کیفیت آن دارد. همچنین نوع تبلیغاتی که در وب‌سایت شما نمایش داده می‌شود، به‌طور مستقیم به محتوای شما و کلمات کلیدی مرتبط با آن بستگی دارد. گوگل از الگوریتم‌های پیشرفته‌ای برای تطبیق تبلیغات با محتوای صفحات استفاده می‌کند.

با گوگل Adsense چقدر می‌توان درآمد کسب کرد؟

با گوگل Adsense چقدر می‌توان درآمد کسب کرد

گوگل مبلغ دقیقی را که می‌توانید از ادسنس به دست ‌آورید را در اختیار شما قرار نمی‌دهد زیرا این مبلغ به عوامل مختلفی بستگی دارد. می‌توانید با استفاده از محاسبه‌گر درآمد Google در سایت AdSense درباره پرداخت‌های بالقوه ایده بگیرید. درحالی‌که AdSense به حداقل تعداد بازدید از صفحه در ماه نیاز ندارد، ماشین‌حساب فقط درآمد را بر اساس 50000 بازدیدکننده یا بیشتر در ماه تخمین می‌زند.

بیشتر اوقات، تبلیغ‌کنندگان کمپین‌های پرداخت به ازای کلیک PPC (تبلیغات کلیکی) را از طریق Adwords خریداری می‌کنند و هر بار که شخصی روی تبلیغ کلیک می‌کند به گوگل پول می‌دهند. گوگل حدود یک‌سوم از درآمد (32%) را نگه می‌دارد و مابقی (68%) را در پلتفرم AdSense به صاحبان وب‌سایت، ناشران و وبلاگ نویسان منتقل می‌کند.

گوگل ادسنس در یوتیوب

گوگل ادسنس در یوتیوب

Google AdSense را می‌توان علاوه بر وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌ها برای YouTube نیز استفاده کرد. همان‌طور که وب‌سایت شما می‌تواند به‌عنوان فضای تبلیغاتی استفاده شود، ویدیوهای YouTube شما نیز می‌توانند به‌عنوان فضای تبلیغاتی استفاده شوند. کافی است که گوگل ادسنس را با کانال یوتیوب ادغام کنید و با تمرکز روی ایجاد محتوای باکیفیت بازدید زیاد بگیرید و این‌گونه از کانال یوتیوب خود با تبلیغات ویدیویی کسب درآمد کنید.

اگر می‌خواهید از AdSense برای کانال YouTube خود استفاده کنید، باید برای AdSense ثبت‌نام کنید و حساب خود را به کانال YouTube خود متصل کنید. می‌توانید این کار را با رفتن به برگه کسب درآمد در YouTube Studio انجام دهید، سپس روی دکمه Start کلیک کنید تا در AdSense ثبت‌نام کنید.

با توجه به اینکه می‌دانید تبلیغات یوتیوب چیست، در این قسمت از شما خواسته می‌شود اطلاعات حساب YouTube خود را تائید کنید و یک حساب Google برای استفاده برای AdSense انتخاب کنید و زمانی که حساب ادسنس شما ایجاد شد آن به‌حساب یوتیوب شما متصل می‌شود.

برای استفاده از AdSense با کانال YouTube خود، باید برخی از شرایط اولیه را رعایت کنید. به‌طور خاص، شما باید حداقل 1000 مشترک YouTube داشته باشید و ویدیوهای شما باید درمجموع 4000 ساعت تماشا در طول 12 ماه گذشته داشته باشند. اگر این الزامات را برآورده نکرده‌اید، می‌توانید از بازاریابی رسانه‌های اجتماعی و ابزارهای دیگر برای کمک به تقویت کانال YouTube خود استفاده کنید.

شرایط ثبت‌نام در گوگل ادسنس برای یوتیوب

شرایط ثبت‌نام در گوگل ادسنس برای یوتیوب

می‌دانیم گوگل ادسنس چیست و برای واجد شرایط بودن اتصال YouTube به ادسنس باید مجموعه شرایطی را رعایت کنید و سپس کانال خود را در فرآیند بررسی قرار دهید.

  • شما به یک کانال YouTube موجود در وضعیت خوب، با ویدیوهای آپلود شده، مخاطبان موجود حداقل ۱۰۰۰ مشترک و حداقل ۴۰۰۰ ساعت کل زمان تماشای ۱۲ ماهه نیاز دارید.
  • از تمام خط‌مشی‌های کسب درآمد از کانال YouTube پیروی کنید. خط‌مشی‌های کسب درآمد کانال YouTube مجموعه‌ای از خط‌مشی‌ها هستند که به شما امکان می‌دهند در YouTube کسب درآمد کنید.
  • در کشور یا منطقه‌ای باشید که پلتفرم YouTube در آن در دسترس باشد.
  • هیچ اخطار فعالی درباره دستورالعمل‌های انجمن در کانال خود نباید داشته باشید.
  • یک حساب AdSense مرتبط داشته باشید.

استفاده از گوگل ادسنس در ایران امکان پذیر است؟

استفاده از گوگل ادسنس در ایران امکان پذیر است

ایجاد حساب کاربری در گوگل ادسنس مستلزم ارائه اطلاعات شخصی صحیح است. به دلیل تحریم‌ها، ثبت‌نام در این سرویس برای کاربران ایرانی مسدود شده است؛ با این حال، روش‌هایی برای دور زدن این محدودیت‌ها وجود دارد. استفاده از آدرس افراد مقیم خارج از کشور، یک روش متداول برای دور زدن محدودیت‌های ثبت‌نام در ادسنس است.

برای شروع رسمی کسب درآمد، لازم است کد تائیدیه‌ای که گوگل به آدرس پستی شما ارسال می‌کند را دریافت و وارد نمایید. تأیید حساب کاربری شما بین یک هفته تا یک ماه طول می‌کشد. این زمان بسته به اینکه شما کجا زندگی می‌کنید، فرق می‌کند. برای کاربران مقیم ایالات متحده آمریکا، این فرآیند ممکن است حتی در کمتر از یک هفته به نتیجه برسد. خرید آدرس مجازی صرفاً هدر دادن پول است و هیچ کمکی به شما برای ثبت‌نام در گوگل ادسنس نخواهد کرد.

تکرار ثبت‌نام در این سرویس، احتمال تایید حساب کاربری شما را کاهش می‌دهد. پس از فراهم کردن تمام شرایط لازم برای تایید در گوگل ادسنس، با صبر و حوصله منتظر تایید حساب خود باشید. متأسفانه به دلیل محدودیت‌های تحریمی، وب‌سایت‌های با دامنه.ir امکان بهره‌مندی از خدمات گوگل ادسنس را ندارند. به همین منظور، استفاده از دامنه‌های بین‌المللی مانند.com گزینه مناسب‌تری خواهد بود.

زبان وب‌سایت، یکی از عوامل مهم در تایید حساب ادسنس است. به همین دلیل، به دلیل تحریم‌ها، بهتر است از زبان‌های بین‌المللی استفاده شود. زبان انگلیسی، زبان غالب و معتبر برای استفاده این پلتفرم است. برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی در ورود به حساب گوگل ادز، توصیه می‌شود از آی‌پی‌های غیر ایرانی استفاده شود.

ماتریس SWOT چیست؟ تحلیل SWOT ابزاری قدرتمند برای ارزیابی نقاط قوت، ضعف، فرصت‌ها و تهدیدات یک کسب‌وکار است. در زمینه گوگل ادسنس نیز، این تحلیل می‌تواند به ناشران کمک کند تا عملکرد خود را بهبود بخشیده و درآمد بیشتری کسب کنند.

برای ادسنس از وبلاگ یا وبسایت استفاده کنیم؟

برای ادسنس از وبلاگ یا وبسایت استفاده کنیم

بر اساس قوانین گوگل، برای ثبت‌نام در ادسنس، وبلاگ‌هایی که با پلتفرم بلاگر ایجاد شده‌اند، باید حداقل ۶ ماه قدمت داشته باشند. لذا برای فعال‌سازی این پلتفرم، ضروری است که در این مدت، وبلاگ خود را با محتوای باکیفیت و مرتبط غنی‌سازی نمایید.

در مقایسه با وبلاگ‌ها، وب‌سایت‌ها الزامات زمانی مشخصی برای تایید در ادسنس ندارند. با این حال، به دلیل حجم محدود محتوای وب‌سایت‌های تازه تاسیس و عدم تشخیص دقیق زمینه فعالیت آن‌ها توسط موتورهای جستجو، روند تایید این دسته از وب‌سایت‌ها معمولاً طولانی‌تر است.

در نتیجه، دو گزینه پیش روی شماست: یا باید چند ماه را صرف تولید محتوای تخصصی و جذاب برای وب‌سایت کنید و یا حجم قابل توجهی از محتوا را در بازه زمانی کوتاه تولید نمایید. در واقع، روش دوم چندان توصیه نمی‌شود؛ زیرا وب‌سایت‌های امروزی به دلیل ماهیت پویای خود، نیازمند تولید محتوای به‌روز و مرتبط با رویدادهای جاری هستند.

علاوه بر موارد ذکر شده، وب‌سایت‌ها مستلزم پرداخت هزینه‌های جاری مانند هاستینگ و دامنه می‌باشند. همچنین، مدیریت و نگهداری یک وب‌سایت برای افرادی که دانش فنی کافی ندارند، می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. همچنین، درآمد حاصل از گوگل ادسنس در ابتدای کار معمولاً ناچیز بوده و ممکن است انگیزه افراد را کاهش دهد. در نهایت، می‌توان نتیجه گرفت که گوگل بیش از هر عامل دیگری به کیفیت و کمیت محتوای تولید شده اهمیت می‌دهد؛ بنابراین، نوع پلتفرم (وبلاگ یا وب‌سایت) اهمیت ثانویه دارد.

بیشتر بخوانید: هاتجر چیست؟

کلام پایانی

موارد مهمی که در ادسنس بایستی گفته می‌شد در این مقاله بیان شد. به مواردی مانند اینکه گوگل ادسنس چیست، مزایا و معایب آن کدام‌اند و نحوه کار و انواع ادسنس اشاره شد. امروزه اهمیت تبلیغات در فضای دیجیتال بر کسی پوشیده نیست گوگل با ارائه ادسنس کمک می‌کند که شما به‌عنوان ناشر تبلیغات، کسب درامد کنید. از طرفی اعتماد و اعتبار گوگل بر کسی پوشیده نیست به همین دلیل adsense می‌تواند یک ابزار ایده آل برای کسب درآمد باشد. فقط کافی است برای بهره‌مندی درست از آن، ادسنس را به‌طور کامل بررسی کنید و درمورد آن بیاموزید.

امتیاز این صفحه

جدید ترین مقالات :

میزان پیشرفت خواندن شما

زمان مطالعه: 15 دقیقه

میزان پیشرفت خواندن شما

زمان مطالعه: 15 دقیقه
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x

فرم را به صورت کامل پر کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد.

 همکاران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس می‌گیرند.

رسیدن به رتبه یک گوگل دیگر آرزو نیست!

شما با یک کتاب سئو الکترونیکی جذاب و کم حجم روبه‌رو هستید که نکات کلیدی و پایه سئو را به زبانی ساده آموزش می‌دهد. این کتاب برای مبتدیان جنبه آموزشی دارد و برای حرفه‌ای‌ها چک لیستی جامع به‌حساب می‌آید. این ایبوک به مفهوم سئو و اهمیت آن، آنالیز سایت، انواع سئو، محتوای سئو شده و نظارت و ارزیابی عملکرد سئو می‌پردازد تا با کمک آن‌ها بتوانید رتبه سایت خود را در موتورهای جستجو ارتقا دهید و ترافیک بیشتری جذب کنید. بنابراین اگر بدنبال یک راهنمای سئو خلاصه و کاربردی هستید کتاب الکترونیکی سئو به زبان ساده آژانس جینجر را دانلود کنید.

اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد جهت دانلود بر روی دکمه زیر کلیک کنید