روش های ایجاد تقویم محتوای شبکه های اجتماعی

تقویم محتوای شبکه های اجتماعی
آنچه در این مقاله می خوانید :

همانطور که می‌دانید شبکه‌های اجتماعی یکی از رسانه‌هایی هستند که بسیاری از کسب و کارها برای معرفی و دیدن شدن در آن فعالیت دارند. اما تابحال به این موضوع فکر کرده‌اید که تاثیر شبکه‌های اجتماعی بر سئو سایت، برند و حوزه کاری شما چقدر است؟ باید بگوییم که تقویم محتوای شبکه های اجتماعی در این زمینه بر موفقیت و رشد برندتان بسیار تاثیرگذار است.

در این مقاله از آژانس دیجیتال مارکتینگ جینجر قصد داریم در خصوص موضوع تقویم محتوای شبکه‌ های اجتماعی، چگونگی ایجاد، مزایا و انواع آن صحبت کنیم. پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

تقویم محتوای شبکه های اجتماعی

تقویم محتوای شبکه های اجتماعی

شاید اولین سوالتان این باشد که تقویم محتوای شبکه های اجتماعی چیست و چه تاثیری بر رشد کسب و کار دارد؟ تقویم محتوایی در حقیقت یک برنامه کلی از فعالیت‌هایی است که می‌بایست در یک زمان معین آن را در شبکه‌های اجتماعی پیاده کنید. تقویم محتوایی یک نقشه راه است و به شما کمک می‌کند در هر زمانی برنامه خود را داشته باشید و بر اساس برنامه‌ریزی منظم فعالیت خود را ادامه دهید.

در واقع در تقویم محتوایی شبکه‌های اجتماعی مشخص می‌کنید که چه نوع محتوایی در چه زمانی و توسط چه شخصی منتشر شود.

باید بگوییم که داشتن تقویم محتوای شبکه های اجتماعی در ظاهر کار ساده‌ای به نظر می‌آید، اما مسئله اینجا است که انجام این کار استمرار لازم دارد.این تقویم، پیاده‌سازی استراتژی و پیش رفتن بر اساس برنامه‌ریزی از قبل تعیین شده، سرعت دیده‌ شدن و شناخته شدن برند و فعالیت کاری شما را افزایش می‌دهد.

یکی از مهم‌ترین موضوعات مورد توجه در شبکه های اجتماعی، عنوان محتوایی است که از آن استفاده می‌کنید. تنظیم تقویم محتوایی در واقع تاریخ دقیق محتوایی که قرار است به دست مخاطب برسد را مشخص می‌کند.

در تقویم محتوای شبکه های اجتماعی مجموعه‌ای از اطلاعات وجود دارد که به شرح زیر هستند:

منبع

 برای اینکه در بخش تولید محتوا اطلاعات داشته باشیم، به منبع نیاز داریم.

مشخص بودن نوع محتوا

 نوع محتوا مانند ویدئو، تصویر یا پست آموزشی برای نمایش در شبکه‌های اجتماعی مشخص شود.

عنوان محتوا

 برای تولید محتوا باید نوع محتوا تعیین شود.

تصاویر دیداری

لیست تصاویر برای استفاده در تولید محتوا مشخص شود.

تاریخ انتشار

 تاریخ دقیق انتشار محتوا معین شود.

نوع پلتفرم

 نوع پلتفرم مانند یوتیوب و اینستاگرام مشخص شود.

اطلاعات ذکر شده به شما کمک می‌کند تا محتوای مورد نظر را در بهترین حالت خود ایجاد کنید. شاید یک سوال برایتان پیش آمده باشد که تفاوت تقویم محتوا با استراتژی محتوا در چیست؟ در تقویم محتوای شبکه های اجتماعی شما دارای یک دید کلی از تاریخ، عنوان و زمان انتشار دارید، اما در استراتژی محتوا شما نوع محتوا و اهداف آن را تعیین می‌کنید.

چگونه یک تقویم محتوای شبکه های اجتماعی ایجاد کنیم؟

تقویم محتوای شبکه های اجتماعی

تا به اینجای مطلب با تقویم محتوای شبکه های اجتماعی آشنا شدید. حال سوال اینجا است که چگونه یک تقویم محتوایی شبکه‌ های اجتماعی ایجاد کنیم؟

در ابتدا یک توضیح کلی در مورد چگونگی تولید تقویم محتوای شبکه های اجتماعی می‌دهیم و سپس به تفصیل هر یک از آنها می‌پردازیم.

برای تولید تقویم محتوای شبکه های اجتماعی نخست باید هدف کلی و مسیر خود را مشخص کنید. سپس به تحلیل صفحه اجتماعی خود می‌پردازید و تحلیل می‌کنید که نقاط قوت و ضعف شما چیست.

 حال هر یک از موارد گفته شده را به طور مفصل توضیح می‌دهیم.

1- مشخص کردن هدف از فعالیت در شبکه‌های اجتماعی

در ابتدا باید مشخص کنید که چه هدفی از فعالیت در شبکه‌های اجتماعی دارید و می‌خواهید به چه چیزی برسید. داشتن اهداف کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت باید در کنار هم قرار داده شوند. برای مثال اگر فقط به اهداف بلند مدت توجه شود، ممکن است تا رسیدن به آن هدف، انگیزه خود را از دست بدهید.

باید توجه داشت که مشخص کردن هدف از فعالیت نه تنها در تقویم محتوایی بلکه برای تبلیغ در شبکه‌‌های اجتماعی مانند تبلیغات یوتیوب، اینستاگرام و تلگرام کاربرد موثری دارد.

اهداف به شما در مشخص شدن مسیر کمک می‌کند. چنانچه مسیر محتوای شما تعیین نشود، ممکن است در میانه راه آن را رها کنید. به همین دلیل بسیار مهم است که هدف خود را از تولید محتوا مشخص کنید.

نکته‌ای در هنگام تعیین اهداف محتوا باید به آن توجه کنید این است که این اهداف نباید به هیچ عنوان شخصی باشند بلکه باید به نفع تیم و برند تعیین شوند.

مورد دیگری که به شما در تعیین اهداف کمک می‌کند، استفاده از KPI است. برای مثال اگر هدف شما از فعالیت در شبکه‌های اجتماعی بالا رفتن تعداد فالوورها است، با بکارگیری KPI می‌توانید تشخیص دهید که آیا به این میزان از تعداد فالوورها رسیده‌اید یا خیر.

داشتن اهداف کوتاه مدت و انجام آنها در نهایت به رسیدن به اهداف بلند مدت منجر خواهد شد. این اهداف کوتاه مدت شامل موارد زیر هستند:

محتوا

تعیین محتوا یکی از پایه‌ای‌ترین موارد مربوط به اهداف کوتاه مدت است. در واقع شما مشخص می‌کنید که در یک زمان مشخص شده، چه تعداد محتوا تولید و منتشر می‌کنید. بنابراین در تقویم محتوای شبکه های اجتماعی خود باید یک ردیف را به زمان انتشار محتوا اختصاص بدهید.

فالوور واقعی

همانطور که می‌دانید داشتن فالوور واقعی در شبکه‌های اجتماعی از اصول اساسی به شمار می‌رود. فالوور واقعی یا هدفمند یعنی فردی که به مشتری شما تبدیل شود. برای مثال هدف شما این است که تعداد فالوورهای خود را در یک زمان مشخص شده‌ای به 1000 برسانید تا بر اساس آن بازاریابی محصولاتتان را شروع کنید.

بازدید

بازدید از دیگر مواردی است که در اهداف کوتاه مدت باید آن را تعیین کرد. به عبارتی باید برای یک پست تعداد بازدید را مشخص کنید. در تقویم محتوای شبکه ‌های اجتماعی خود یک بخشی را به بازدید تخصیص دهید و برای خود تعیین کنید که برای مثال بعد از یک ماه تعداد لایک و بازدیدها باید به 1000 عدد برسد. اگر زمینه کار شما در بخش فروش محصولات است، تعداد لایک‌ها کفایت نمی‌کند و باید استراتژی به نحوی پیاده شود تا نرخ تبدیل کاربر را به مشتری تبدیل و آن را افزایش داد.

فروش محصول

میزان فروش محصولات از دیگر اهداف کوتاه مدت و یا بلند مدت است. اگر صفحه اجتماعی شما مدت زمان زیادی است که فعالیت خود را شروع کرده، پس زمان آن رسیده که به فکر فروش محصول یا خدمات خود باشید. موضوعی که باید در نظر داشته باشید این است که این ایده برای فروشگاه‌های کوچک کاربردی ندارد و صرفا برای شبکه‌های اجتماعی با تعداد فالوورهای بالا جوابگو است.

2- تعیین کردن عنوان محتوا

حال که هدف خود را از تولید محتوا مشخص کردید، باید تعیین کنید که عنوان محتوا چیست. موضوع انتخابی برای تولید محتوا باید بر اساس ترندها و سرچ‌های اخیر در شبکه‌های اجتماعی باشد. راه دیگر انتخاب موضوع محتوا، بررسی صفحه اینستاگرام خود و پیدا کردن بهترین محتوا و تولید آن است.

3- مشخص کردن تولید کننده محتوا

با توجه به بزرگ و کوچک بودن یک کسب و کار، ممکن است مسئولیت تولید محتوا را چند نفر به عهده داشته باشند. به این ترتیب باید مشخص شود که چه شخصی محتوا را تولید کند. به این ترتیب در تقویم محتوایی شبکه‌ های اجتماعی خود باید یک ردیف ایجاد کرده و نام تولیدکننده محتوا را در آن بنویسید.

برای درک بهتر تقویم محتوای شبکه های اجتماعی بهتر است ابتدا بدانید که تقویم محتوایی چیست و چگونه و با چه ابزار‌هایی می‌توان یک تقویم محتوایی کاربردی تدوین کرد.

4- تعیین زمان انتشار محتوا

تقویم محتوای شبکه های اجتماعی

 یکی دیگر از مواردی که برای تولید محتوا باید به آن توجه داشت، تعیین زمان انتشار آن است. زمان منتشر کردن یک محتوا باید هنگامی انجام شود که بیشتر کاربران در صفحه شما باشند. دلیلش نیز این است که تعامل بیشتری بین شما و کاربران وجود دارد و به رشد برند شما کمک می‌کند.

5- توزیع محتوا در کانال و شبکه اجتماعی مناسب

درست است که موضوع محتوا مهم است، اما توزیع آن نیز بسیار پراهمیت بشمار می‌رود. در واقع باید مشخص کنید که محتوای شما در کدامیک از شبکه‌های اجتماعی به نمایش دربیاید.

6- تعیین پرسونای مخاطب

تقویم محتوای شبکه های اجتماعی

برای اینکه یک محتوای مناسب تولید کنید، باید مخاطب محتوای خود را مشخص کنید به این معنی که چه کسانی می‌توانند از محتوای شما استفاده کنند. اینکه ویژگی پرسونای مخاطب خود را بدانید، خیلی بهتر به شما در تولید محتوا کمک می‌کند.

7- بررسی صفحات شبکه های اجتماعی

در این مرحله باید به بررسی صفحات شبکه‌های اجتماعی خود بپردازید. در واقع با انجام این کار متوجه می‌شوید که شبکه‌های اجتماعی که در آن فعالیت می‌کنید، نیازمند چه تغییراتی هستند. برای مثال شما می‌توانید ویژگی‌های مختلف صفحات شبکه‌های اجتماعی از جمله تعداد فالوورها و پست‌ها را بنویسید تا متوجه تفاوت آنها در یک مدت زمان مشخص شده بشوید.

یکی دیگر از مواردی که در تقویم محتوای شبکه های اجتماعی جای خالی آن احساس می‌شود، اضافه کردن بخشی با عنوان شاخص کلمات کلیدی است. برای مثال می‌توانید میزان پست‌هایی که در اینستاگرام بارگذاری می‌کنید در ستون شاخص کلمات کلیدی وارد کنید تا در نهایت ببینید چه تعداد پست در هفته منتشر کرده‌اید.

از دیگر اطلاعاتی که در این بخش می‌توانید به ذکر آنها بپردازید، موضوعات زیر هستند:

  • تعیین پست‌های موفق و کمپین‌های به اجرا گذاشته شده
  • مشخص کردن اهداف خاص برای هر یک از شبکه‌های اجتماعی
  • در میان گذاشتن اطلاعات مختلف در مورد مخاطبین هدف
  • ذکر نقاط قوت و ضعف در بخش محتوا

شاید این اطلاعات به تحقیق نیازمند باشد اما در نهایت بدانید که ارزش آن بالا است، زیرا این مزیت را دارد که بتوانید بر اساس آن میزان عملکرد گذشته و حال را باهم مقایسه کنید.

8- انتخاب شبکه اجتماعی مناسب

تقویم محتوای شبکه های اجتماعی

در گذشته تعداد شبکه‌های اجتماعی در حدی بود که اگر می‌خواستید در آنها فعالیت کنید، زمان زیادی  از شما نمی‌گرفت. اما امروزه تعداد شبکه‌های اجتماعی بسیار متنوع و گسترده شده است. به همین دلیل شاید این سوال برایتان پیش بیاید که فعالیت در کدام یک از شبکه‌های اجتماعی بهتر است و شما را به هدف نزدیک می‌کند.

با توجه به شبکه‌های اجتماعی مورد استفاده کسب‌و‌کار خود می‌توانید جهت جذب کاربر و مخاطب هدف بیشتر از تبلیغات در اینستاگرام، تلگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی بهره ببرید. بدین منظور بهتر است از متخصصان و کارشناسان خبره در این حوزه راهنمایی بگیرید.

بکارگیری هر یک از شبکه‌‌های اجتماعی مزایای خود را دارد. اما نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که مخاطبان احتمالا در بیشتر شبکه‌های اجتماعی حضور دارند. از آنجایی که فعالیت در تمامی شبکه‌های اجتماعی چه از نظر زمان و چه از منظر بودجه امکان‌پذیر نیست، به تبع باید تعداد محدودی از آنها را انتخاب کرد. در هنگام انتخاب یک رسانه اجتماعی نباید به تعداد کاربران آن توجه کرد؛ زیرا ممکن است تعداد مخاطبان هدف شما در یک شبکه اجتماعی با تعداد کاربر چند میلیونی بسیار بیشتر از یک شبکه اجتماعی با تعداد کاربر میلیاردی باشد.

مثالی که در این مورد می‌توان زد مقایسه تعداد کاربران فیس بوک و اینستاگرام است. مشخص است که تعداد کاربران فیسبوک بسیار بیشتر از کاربران اینستاگرام است، اما این نکته را در نظر بگیرید که کاربران ایرانی حاضر در اینستاگرام بسیار بیشتر از کاربران فیسبوک هستند.

9- مشخص کردن تعداد پست‌ های ارسالی

زمانی که شما تعداد پست‌های شبکه‌های اجتماعی را مشخص می‌کنید، دیگر حس سردرگمی نخواهید داشت و می‌دانید باید چه تعداد از پست‌ در طول روز آپلود کنید؛ در واقع یک برنامه مشخص شده دارید. همینطور محتوای پست‌ها نیز مشخص شده تا به راحتی آنها را پیدا کرده و تولید کنید. در صورت نداشتن تقویم محتوای شبکه های اجتماعی نه خبری از تعداد پست‌ها خواهد بود و نه اینکه می‌دانید قرار است چه نوع محتوایی تولید کنید.

داشتن یک تیم محتوایی بازاریابی متخصص به شما در تولید پست‌های جذاب، انتشار و همینطور در تعامل بودن با کاربران تاثیر بسزایی دارد. نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است تعداد پست‌های منتشر شده در یک روز باید مشخص باشد و به  این شکل نباشد که مثلا در یک ماه روزانه 5 پست منتشر کنید و در ماه‌های دیگر این روند قطع شود. بنابراین تداوم و استمرار در انتشار محتوای شبکه‌ های اجتماعی یکی از بایدهایی است که اجرایی شدن آن موجب دیده شدن و شناخته شدن برند شما خواهد شد.

موضوع دیگری که در این بخش باید به آن اشاره کنیم، تعادل بین میزان کیفیت و کمیت تعداد پست‌های ارسال شده است. در واقع داشتن تعادل و نظم یکی از قوانینی است که در بیشتر شبکه‌های اجتماعی دیده می‌شود.

10- تعیین قالب محتوایی شبکه های اجتماعی

تقویم محتوای شبکه های اجتماعی

داشتن یک تقویم محتوای شبکه های اجتماعی خوب به این صورت است که یک دسته‌بندی مشخصی وجود داشته باشد. کاربران دیدن محتواهای متنوع می‌پسندند و به همین جهت به سراغ محتواهای ترکیبی می‌روند. به همین دلیل بهتر است برای پست‌های خود فرمت‌های متفاوتی در نظر بگیرید که این محتواها می‌تواند به صورت تصویر، صدا، ویدئو و … باشد.

اما برای اینکه بتوانید بهتر در مورد فرمت محتوای خود تصمیم‌گیری کنید، دو قانون زیر به شما کمک می‌کند:

قانون یک سوم محتوای شبکه های اجتماعی

قانون یک سوم برای فعالیت در شبکه‌های اجتماعی بسیار بااهمیت است. محتوای این قانون به این صورت است که تولید محتوا به یک شکل بعد از مدتی برای کاربران خسته‌کننده می‌شود. بنابر این قانون، فعالان در شبکه‌های اجتماعی باید زمان خود را به سه بخش تقسیم کنند. به این شکل که یک سوم از زمان خود را برای تولید محتوا در نظر بگیرند، یک سوم دیگر را برای تبلیغ پست‌ها و یک سوم آخر را به تعامل با فالوورهای خود اختصاص دهند.

از این قانون می‌توانید در شبکه اجتماعی متناسب با کسب‌و‌کار استفاده کرد فقط کافی است از قبل بدانید برای مثال که اینستاگرام مارکتینگ چیست یا بازاریابی سایر شبکه‌های اجتماعی به چه صورت انجام می‌شود.

قانون 80/20

تقویم محتوای شبکه های اجتماعی

طبق این قانون باید 80 درصد پست‌های شما باید کاربرپسند بوده که این پست‌ها می‌تواند آموزشی یا اطلاع‌رسانی باشد. 20 درصد دیگر را هم می‌توانید به تبلیغ کسب و کارتان اختصاص دهید. نکته‌ای که در تبلیغات باید به آن توجه کنید این است که از آنجایی که کاربران به دیدن تبلیغات به صورت مستقیم علاقه ندارند، در صورتیکه این تعداد تبلیغات زیاد باشد، ممکن است که علاقه خود به برند شما را از دست بدهند.

11- بررسی منابع محتوای شبکه های اجتماعی

مورد آخر در تقویم محتوای شبکه های اجتماعی این است که به بررسی منابع مورد نظر بپردازید. در واقع شما باید به بزرگ بودن و مهارت تیم محتوای خود توجه کنید؛ به این ترتیب بهتر می‌توانید شبکه‌های اجتماعی را مدیریت کرده و برند خود را رشد دهید.

چنانچه تیم محتوایی شما از تخصص‌های زیادی برخوردار است، می‌توانید برای آنها هدف‌های دیگری در نظر بگیرید. برای مثال اگر تیم محتوایی شما از تخصص‌هایی مانند عکاسی، تصویربرداری و سناریونویسی برخوردار هستند، قطعا می‌توانید با بهره‌گیری از این توانایی‌ها محتوای ویدئویی جذاب‌تری تهیه کرده و سرعت رشد برندتان در شبکه‌های اجتماعی را افزایش دهید.

موضوع دیگری که باید در تولید تقویم محتوای شبکه‌ های اجتماعی به آن توجه کنید این است که اهداف و برنامه کوتاه مدت و بلند مدت داشته باشید، اما مهم‌تر از آن برنامه‌های سالانه هستند. به عبارتی باید مشخص کنید که برای مثال در چهار ماه آینده می‌خواهید به چه جایگاهی برسید. این منابع به شما کمک می‌کند تا مسیر مشخص‌شده‌ای برای خود داشته باشید.

برای رسیدن به هدف بهتر است که برای آنها یک بازه زمانی کوتاه مدت در نظر بگیرید و در پایان ماه بررسی کنید که چه مقدار از کارهایی که برای آنها برنامه‌ریزی کرده‌اید انجام شده‌اند. بنابراین متقاعد کردن اعضای تیم برای انجام کارها در زمان مشخص شده از اهمیت زیادی برخوردار است.

ابزارهای لازم برای ایجاد تقویم محتوای شبکه های اجتماعی

ایجاد تقویم محتوای شبکه های اجتماعی به یک سری ابزار نیاز دارد که به دو صورت آفلاین و آنلاین وجود دارند. البته که شما می‌توانید این کار را به ساده‌ترین صورت ممکن یعنی با استفاده از یک کاغذ و خودکار انجام دهید. اما ما بکارگیری ابزارهای دیجیتال را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

یکی از آسان‌ترین روش‌ها برای ایجاد تقویم محتوای شبکه های اجتماعی استفاده از نرم‌افزار اکسل است. ابزار دیگری که گوگل در اختیار شما قرار داده است، Google Sheet است که به صورت آنلاین می‌توانید همکاران خود را در جریان تقویم محتوایی قرار دهید. برای استفاده  از گوگل شیت وارد Google Drive شده و با کلیک بر روی گزینه New، Google Sheet را انتخاب می‌کنید.

زمانی که گوگل درایو باز می‌شود، قالبی که به تقویم محتوا مربوط می‌شود را انتخاب می‌کنید. حال برای انتخاب نام ردیف‌ها از ابزار Merge Cells کمک می‌گیرید تا اطلاعات محتوای خود را وارد کنید.

Trello نیز از دیگر ابزارهایی است که برای تولید محتوا بکار می‌رود که قابلیت‌های زیادی برای استفاده‌کنندگان دارد. این ابزار از لحاظ گرافیک و رابط کاربری، بهتر از دو ابزار دیگری است که آنها را معرفی کردیم. در این ابزار می‌توانید زمان انتشار محتوا را از روز قبل در آن درج کنید.

از دیگر امکاناتی که ابزار Trello در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد این است که می‌توان نسخه اندروید یا ios آن را نیز نصب کرد و به راحتی با استفاده از گوشی تلفن همراه تیم محتوا را مدیریت کرد.

نکته‌ای که در استفاده از ابزار ترلو باید به آن دقت کنید این است که در صورت استفاده از نسخه رایگان آن، تعداد فایل‌های پیوست محدود بوده و در صورت بکارگیری در حجم بالا باید از اکانت تجاری آن استفاده کنید.

مزایای ایجاد تقویم محتوای شبکه های اجتماعی

تقویم محتوای شبکه های اجتماعی

همانطور که می‌دانید داشتن تقویم محتوایی شبکه‌‌های اجتماعی مزیت‌های زیادی با خود به همراه دارد که از مهم‌ترین آنها صرفه‌جویی در زمان است. تقویم محتوایی به شما کمک می‌کند تا به بررسی خطاهای خود پرداخته، بودجه لازم را در جای مناسب خود صرف کرده و در نهایت برای فعالیت در این شبکه‌ها نظم و تداوم داشته باشید.

از دیگر مزایای آن می‌توان به تولید محتوای ارزشمند و کاربرپسند اشاره کرد که در نهایت می‌تواند به تعامل با کاربران بیانجامد. به این ترتیب داشتن تقویم محتوایی شبکه‌های اجتماعی بسیار زیاد به رشد کسب و کارتان کمک خواهد کرد.

با داشتن یک تقویم محتوایی مناسب می‌توانید برای تبلیغ در شبکه‌های اجتماعی برنامه ریزی کنید و متناسب با محتوای تولید شده تبلیغات در تلگرام، یوتیوب و سایر شبکه‌های اجتماعی داشته باشید.

نکات مهم برای داشتن تقویم محتوایی مناسب

تقویم محتوای شبکه های اجتماعی

امروزه روش‌های زیادی مانند شارژ اکانت گوگل ادز برای رشد کسب و کار وجود دارد. یکی دیگر از این روش‌ها، ورود و فعالیت عالی در شبکه‌های اجتماعی است. اما برای فعال بودن به یک تقویم محتوایی شبکه اجتماعی نیاز دارید. داشتن یک تقویم محتوایی به شناخت و دریافت اطلاعات زیاد در حوزه کسب و کارتان بستگی دارد. اما اگر کسب و کار شما نوپا است و اطلاعات زیادی ندارید، نگران نباشید، زیرا رقبای شما بهترین کمک کننده هستند.

برای اینکه بتوانید یک تقویم محتوایی مناسب برای خود ایجاد کنید، می‌توانید از سایت و یا پیج‌های شبکه‌های اجتماعی رقیبانتان الگوبرداری کنید.

در آخر نیز بررسی کنید که میزان موفقیت شما در رسیدن به اهدافتان چقدر بوده است. این اهداف می‌تواند بدست آوردن اعتماد کاربران، وفاداری مشتریان و خریداران، بالا بردن میزان آگاهی از برند و افزایش میزان فروش باشد.

سعی کنید تمامی نقاط قوت و ضعف تیم محتوا را شناسایی کنید. همینطور نوع برنامه و استراتژی محتوای خود را بگونه‌ای طراحی کنید که قابلیت اجرایی داشته باشد.

برنامه‌های خود را با انعطاف چیدمان کنید و آنقدر فشرده قرار ندهید که اگر وظیفه‌ای را در زمان خود انجام ندادید، بتوانید آن را در زمان‌های بعدی بگنجانید.

سخن پایانی

در گذشته شناخته شدن برندها و کسب و کارها با روش‌های محدودی انجام می‌شد اما امروزه ما با تنوع روش‌ها مانند تبلیغات در تلگرام روبرو هستیم. فعالیت مداوم در شبکه‌های اجتماعی و همینطور داشتن تقویم محتوای شبکه های اجتماعی یکی از بروزترین راه‌ها برای رشد برند شما بشمار می‌رود.

داشتن تقویم محتوای شبکه های اجتماعی یکی از ملزومات کسب و کارهایی است که قصد رشد سریع در حوزه کاری خود را دارند و تمایل دارند در تمامی شبکه‌های اجتماعی رشد کنند. از دیگر مزیت‌ تقویم محتوایی این است که با کمترین سرمایه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن برند شما شناخته شده و به فروش بیشتر محصولات و خدمات شما می‌انجامد.

امتیاز این صفحه

جدید ترین مقالات :

میزان پیشرفت خواندن شما

زمان مطالعه: 13 دقیقه

میزان پیشرفت خواندن شما

زمان مطالعه: 13 دقیقه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم را به صورت کامل پر کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد.

 همکاران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس می‌گیرند.