گوگل آنالیتیکس چیست؟ 6 گزارش کاربردی Google Analytics و نصب آن

گوگل آنالیتیکس
آنچه در این مقاله می خوانید :

گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) یکی از ابزارهای قدرتمند و کاربردی است که به مدیران وب‌سایت‌ها و بازاریابان دیجیتال امکان می‌دهد تا به‌طور دقیق و جامع عملکرد وب‌سایت‌های خود را تجزیه‌وتحلیل کنند. این ابزار با ارائه‌ی داده‌های متنوع و جزئیات دقیق درباره‌ی رفتار کاربران، منبع ارزشمندی برای بهبود استراتژی‌های بازاریابی، افزایش تعامل کاربران و بهینه‌سازی تجربه‌ی کاربری به‌حساب می‌آید.

با استفاده از این ابزار، شما می‌توانید اطلاعاتی مانند تعداد بازدیدها، مدت زمان حضور کاربران در سایت، صفحات بازدید شده، نرخ بازگشت کاربران، و بسیاری از داده‌های دیگر را مشاهده و بررسی کنید. این اطلاعات به شما کمک می‌کنند تا نقاط قوت و ضعف وب‌سایت خود را شناسایی کرده و تصمیمات بهتری برای بهبود عملکرد و افزایش نرخ تبدیل اتخاذ کنید. در این مقاله آژانس دیجیتال مارکتینگ جینجر، به بررسی ویژگی‌ها، امکانات و کاربردهای این ابزار گوگل خواهیم پرداخت و نشان خواهیم داد که چگونه می‌توان از این ابزار برای افزایش بهره‌وری وب‌سایت‌ها استفاده کرد.

Analytics چه اطلاعاتی در اختیار ما قرار می‌دهد؟

گوگل آنالیتیکس

این برنامه گوگل همانند یک داشبورد جامع عمل می‌کند که به شما امکان می‌دهد تا به صورت یکپارچه و بصری، اطلاعات ارزشمندی را درباره عملکرد وب‌سایت خود مشاهده کنید. این اطلاعات به شما کمک می‌کنند تا درک عمیق‌تری از رفتار کاربران، روندهای ترافیکی، و عملکرد محتوای خود به دست آورید. در کل، آنالیتیکس ابزاری قدرتمند برای هر کسب‌وکاری است که می‌خواهد در دنیای دیجیتال موفق باشد. با استفاده از این ابزار، شما می‌توانید تصمیمات مبتنی بر داده بگیرید و عملکرد وب‌سایت خود را به‌طور مداوم بهبود بخشید.

  • منابع ترافیک سایت

نشان می‌دهد که ترافیک وب‌سایت شما از کجا می‌آید. ترافیک سایت از منابع مختلفی تامین می‌شود که شامل موتورهای جستجو، پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی، وب‌سایت‌های ارجاع دهنده یا بازدیدهای مستقیم هستند. بنابراین می‌توانید اثربخشی کمپین‌های بازاریابی خود در پلتفرم‌های مختلف را اندازه‌گیری کنید.

  • گزارشات تحلیلی

گزارشات تحلیلی این ابزار در نمودارهای بصری ساده به شما ارائه می‌شود. این گزارش‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که شناسایی الگوها و کسب بینش برای نتیجه‌گیری را آسان کنند.

  • ترافیک وب‌سایت

تعداد بازدیدکنندگان وب‌سایت شما را به همراه جمعیت‌شناسی (سن، جنسیت، مکان)، علایق و رفتار آن‌ها (صفحات بازدید شده، مدت زمان ماندگاری در صفحه، نرخ پرش) را بررسی می‌کند. ترافیک سایت را می‌توان از روش‌های مختلفی افزایش داد که یکی از آن‌ها استفاده از تبلیغات و شارژ اکانت گوگل ادز است. تاثیرات به‌کارگیری این روش بسیار زود بازده بوده و به سریع‌تر دیده شدن وب‌سایت شما کمک زیادی می‌کند. اگر در این زمینه نیاز به اطلاعات جامع دارید، با کارشناسان ما در سایت جینجر در ارتباط باشید.

اصطلاحات رایج در آنالیتیکس

اصطلاحات رایج در آنالیتیکس

برای آن که بتوانید به‌راحتی از این ابزار استفاده کنید، باید با اصطلاحات آن آشنا باشید و کاربرد هر گزینه را بدانید. شما می‌دانید گوگل آنالیتیکس چیست، در ادامه، لیستی آماده کرده‌ایم که به شما کمک می‌کند تا با اصطلاحات و گزینه‌های آنالیتیکس، آشنا شوید. برای استفاده از ابزارهای کاربردی گوگل می‌توانید از متخصصان حوزه مشاوره دیجیتال مارکتینگ کمک بگیرید.

  • Dimensions

Dimensions ، ویژگی‌های کاربران سایت را نشان می‌دهد است. دایمنشن در این ابزار، انواع مختلفی دارد که عبارت‌اند از جنسیت، سن، موقعیت مکانی، منبع ورودی کاربر (کاربر با جستجو در گوگل سایت ما را  پیدا کرده یا از طریق سایت‌های دیگر)، کلمه کلیدی (عبارتی که کاربر با جستجو کردن آن به سایت ما وارد شده است)، مرورگر (کروم، فایرفاکس و غیره). اطلاعات دایمنشن به صورت متنی گزارش داده می‌شود.

  • Metrics

متریک‌ها شاخص‌های کمی هستند که برای سنجش و مقایسه پدیده‌های مختلف به کار می‌روند. مثلاً، متریک سشن یک شاخص برای سنجش میزان تعامل کاربران با سایت است. از طرفی متریک Pages/Session میانگین تعداد صفحاتی که هر کاربر در طول یک سشن با آن درگیر می‌شود را نشان می‌دهد.

  • Sessions

Sessions   سشن در فارسی به «جلسه» یا «نشست» معنا می‌شود. در هر بار بازدید کاربر از سایت شما، یک سشن و یک User برای او تعریف می‌شود. اگر این کاربر به مدت نیم ساعت در سایت شما فعالیتی نداشته باشد یا وب‌سایت را ببندد، سشن او به اتمام می‌رسد. هر زمان که مجددا به سایت وارد شود، سشن جدیدی برای او ایجاد می‌شود. با این حال، متغیر User در گوگل آنالیتیکس، افزایش نخواهد یافت. بنابراین، همیشه عدد سشن نسبت به یوزر، بیشتر خواهد بود.

  • Average Pages Per Session

Average Pages Per Session به شما می‌گوید که کاربران به صورت میانگین در هر بار بازدید از سایتتان، چه تعداد صفحه را مشاهده می‌کنند.

  • Users

Users   افرادی که حداقل یک بار از سایت شما بازدید کرده و یک سشن ایجاد کرده‌اند را نشان می‌دهد.

  • Bounce Rate

Bounce Rate   که در فارسی به «نرخ پرش» ترجمه می‌شود، درصد کاربرانی را نشان می‌دهد که بلافاصله پس از مشاهده یک صفحه از سایت، از آن خارج می‌شوند. دقیقا همانند زمانی که مشتری به یک فروشگاه وارد می‌شود، نگاهی سریع به اطراف می‌اندازد و سپس بدون اینکه سوالی بپرسد، از آنجا خارج می‌شود.

  • Conversion rate

Conversion rate یا نرخ تبدیل، نشان می‌دهد که چند درصد از کاربران، هدفی که مدنظر شما بوده را تکمیل کرده‌اند. برای مثال ممکن است هدف شما این بوده باشد که کاربران یک محصول را خریداری کنند یا در لیست ایمیل ثبت نام انجام دهند. با نظارت بر نرخ تبدیل، می‌توانید درک کنید که کمپین‌های شما مثل تبلیغات کلیکی چقدر خوب کار می‌کنند و صفحاتی که نرخ تبدیل پایین دارند را شناسایی و عیب‌یابی کنید.

  • Goals

شما در آنالیتیکس می‌توانید اهداف «Goals» را برای خود تعیین کنید. در نتیجه آنالیتیکس به شما گزارشی از موفقیت در رسیدن به اهدافتان ارائه می‌کند.

  • Average Time on Page

Average Time on Page میانگین زمانی که کاربران در یک صفحه صرف می‌کنند را نشان می‌دهد. یک معیار خوب برای میانگین زمان در صفحه، 52 ثانیه است. با این حال، میانگین زمان خوب در صفحه به عوامل زیادی بستگی دارد، ازجمله نوع دستگاه کاربر، نوع مخاطب هدف و نوع محتوا (متنی، ویدئویی، تصویری، صوتی). ردیابی زمان ماندگاری کاربران در صفحه، به شما کمک کند تا درک کنید که آیا محتوای سایت برای کاربران شما مفید و جذاب است یا خیر.

  • Campaigns 

کمپین‌ها این امکان را برای شما فراهم می‌کنند تا پارامترهای مد نظر خود را برای برخی صفحات خاص خود اضافه کرده و بتوانید اطلاعات مفیدی را از کاربران خود به دست آورید.

  • Acquisition

منظور از Acquisition، طریقه جذب کاربران است. برای مثال، برخی کاربران از طریق موتورهای جستجو با سایت شما آشنا شده و به آن جذب می‌شوند.

  • Behavior

Behavior به معنای رفتار است. با درک رفتار کاربران، می‌توانید خدمات و محصولات خود را در راستای علایق آن‌ها طراحی کنید که نتیجه آن، رضایت بیشتر کاربران خواهد بود.

مزایای گوگل Analytics چیست؟

مزایای گوگل Analytics چیست

در دنیای رقابت امروز، داشتن داده‌های دقیق و قابل اعتماد برای موفقیت در کسب‌وکارهای آنلاین ضروری است. گوگل آنالیتیکس، به‌عنوان یکی از جامع‌ترین ابزارهای تحلیل وب، به شما امکان می‌دهد تا عملکرد وب‌سایت خود را در ابعاد مختلف اندازه‌گیری و بهبود بخشید. مزایای گوگل آنالیتیکس چیست؟ در ادامه به بررسی مزایای این ابزار خواهیم پرداخت و نشان خواهیم داد که چگونه استفاده از این ابزار می‌تواند به رشد و موفقیت آنلاین کسب‌وکار شما کمک کند.

  • آسان برای استفاده توسط افراد مبتدی

گزارش متریک و دایمنشن این ابزار گوگل، به حدی ساده است که حتی کاربرانی که برای اولین بار از این ابزار استفاده می‌کنند نیز می‌توانند به‌راحتی آن را درک کنند.

  • نظارت عالی بر ترافیک آنلاین

با آنالیتیکس می‌توانید تمام منابع ترافیک آنلاین خود را زیر نظر داشته باشید. درک اینکه بیشترین ترافیک وب‌سایت شما از کجا می‌آید، در تعیین استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ تاثیر زیادی دارد.

 به بیان دیگر، دیدن اینکه کاربران چگونه وب‌سایت شما را پیدا می‌کنند، سنگ بنای یک استراتژی مارکتینگ عالی برای رشد است. البته دریافت مشاوره دیجیتال مارکتینگ تاثیر بسیار زیادی در افزایش ترافیک سایت خواهد گذاشت. بهبود روش‌های تولید ترافیک، با تعریف بهترین کانال‌هایی که ترافیک ایجاد می‌کنند، شروع می‌شود.

این ابزار ترافیک آنلاین را به کانال‌های مجزا تقسیم می‌کند که منبع اصلی ترافیک هستند؛ ازجمله:

–         ارگانیک (Organic) – ترافیک ورودی از موتورهای جستجو

–         اجتماعی (Social) – ترافیک ورودی از پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی

–         ارجاع (Referral) – ترافیک ورودی از وب‌سایت‌هایی که به وب‌سایت شما لینک می‌دهند.

–         مستقیم (Direct) – ترافیک دسترسی مستقیم (بوک‌مارک‌ها، نوشتن دامنه توسط کاربر و غیره)

–         ایمیل (Email) – ترافیک حاصل از طریق ایمیل مارکتینگ

–         جستجوی پولی (Paid Search) – ترافیک ورودی از بازاریابی موتورهای جستجو مانند تبلیغات گوگل (گوگل ادز).

–         نمایش (Display)  – ترافیک حاصل از تبلیغات نمایشی

–         سایر – ترافیک حاصل از کمپین‌های سفارشی

این گزارش‌ها از بخش Acquisitions قابل دسترس هستند.

ترکیب داده‌های موقعیت مکانی کاربر (مانند شهرها یا کشورها) با داده‌های ترافیک، به شما کمک می‌کند بفهمید کاربران شما عمدتاً از کجا آمده‌اند. به‌عنوان مثال، شما عمدتاً از کشور X، ترافیک ارگانیک و از کشور Y، ترافیک رسانه‌های اجتماعی بیشتری به دست می‌آورید.

  • درک بهتر رفتار کاربران

این ابزار قدرت درک نحوه استفاده کاربران، بازدیدکنندگان و مشتریان از وب‌سایتتان را به شما می‌دهد. استفاده از داده‌های رفتاری، می‌تواند نتایج کسب‌وکار آنلاین شما را تا حد زیادی بهبود بخشد. بدون داده‌های رفتاری، بهینه‌سازی عملکرد یک وب‌سایت، غیرممکن است و اگر بدانید بازاریابی چیست، احتمال شکست در این مسیر وجود دارد.

معیارهای رفتاری آنالیتیکس که باید زیر نظر داشته باشید:

–         نرخ پرش

–         جریان رفتاری

–         صفحات / سشن‌ها

–         میانگین مدت زمان سشن

–         بازدیدهای صفحه و بازدیدهای منحصربه‌فرد از صفحه

–         نرخ خروج کاربران

–         صفحات برتر و عملکرد آن‌ها

–         جستجوی سایت

به‌عنوان مثال، پیگیری و بررسی داده‌های کاربران جدید در مقابل داده‌های مرتبط با بازگشت کاربران قدیمی به سایت در این ابزار به شما کمک می‌کند تا مشخص کنید که آیا کاربران شما علاقه‌مند هستند به وب‌سایت شما باز‌گردند یا خیر.

فروش به ندرت در اولین تعامل با یک وب‌سایت اتفاق می‌افتد. داشتن یک استراتژی برای بازگرداندن کاربران به سایت، برای موفقیت شما در بلند مدت، بسیار مهم است.

به‌عنوان مثال، با تجزیه‌وتحلیل جریان‌های رفتار کاربر در Analytics، متوجه خواهید شد که چند مرحله برای انجام یک عمل لازم است و چند سطح طول می‌کشد تا بازدیدکننده به‌طور کلی از سایت خارج شود. علاوه بر این، درمی‌یابید که چه نوع محتوایی منجر به افزایش ترافیک داخلی شده و میزان بازدید صفحه در وب‌سایت شما را افزایش می‌دهد.

  • بهبود تبلیغات آنلاین

برای اینکه در تبلیغات آنلاین مؤثر باشید، باید بدانید که تبلیغات شما در وب‌سایت میزبان، تا چه حد موثر است. به همین دلیل نصب Analytics قبل از انجام تبلیغات آنلاین، اهمیت دارد. بهینه سازی کمپین‌های تبلیغاتی با بررسی داده‌های سایت، تنها راه بهبود نتایج و کاهش هزینه‌های تبلیغات در همه پلتفرم‌های تبلیغاتی است. بدون اینکه بدانید بازدیدکنندگان پس از مواجه شدن با یک تبلیغ آنلاین، چه رفتاری در وب‌سایت شما نشان می‌دهند، ممکن است هرگز متوجه نشوید که کدام تبلیغات شما، بیشترین توجه را به خود جلب می‌کند.

به‌عنوان مثال، شما سه کمپین تبلیغاتی دارید و می‌خواهید بدانید که کدام یک از این کمپین‌ها شما را بهتر به اهدافتان می‌رسانند. زمانی که بتوانید تاثیر کمپین‌های تبلیغاتی خود را مقایسه کنید، استراتژی تبلیغات آنلاین بهتری ایجاد خواهید کرد که کمپین‌ها و پلتفرم‌های برنده را در اولویت قرار می‌دهد.

  • بهبود سئو و محتوا

بهبود سئو یا بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO) به افزایش ترافیک ارگانیک و افزایش بازدید سایت شما که از طریق موتورهای جستجو به دست می‌آید، کمک می‌کند. با وجود اینکه می‌توانید از سرچ کنسول به صورت مستقل برای تحقیق کلمات کلیدی و تولید محتوای بهتر استفاده کنید، اتصال سرچ کنسول به گوگل آنالیتیکس برای استخراج کلمات کلیدی کاربردی، بسیار مهم است. یکی دیگر از مزایای این برنامه برای سئو این است که داده‌های عملکرد وب‌سایت می‌تواند به شما در بهبود استراتژی‌های مختلف سئوی وب‌سایت شما کمک کند.

اگر سایت شما دارای باکس جستجو باشد و شما این ویژگی را در این ابزار فعال کرده باشید، آنالیتیکس، به شما این امکان را می‌دهد که ببینید بازدیدکنندگان از چه عباراتی برای جستجو در سایت شما استفاده می‎‌کنند. استفاده از ویژگی google Analytics Site Search به شما امکان می‌دهد تا ایده‌های جدیدی را پیدا کنید که بازدیدکنندگان وب‌سایت شما دوست دارند در سایت شما ببینند، مانند ایده محصولات خاص برای یک فروشگاه آنلاین یا ایده‌های محتوایی برای یک وبلاگ.

مطالعه کنید: پیلار کلاستر

  • شناسایی کردن مخاطبان هدف

زمانی که شما بتوانید مخاطبان هدف خود را شناسایی کرده و یک استراتژی دیجیتال مارکتینگ قوی ایجاد کنید، سپس می‌توانید از اطلاعاتی که در اختیار دارید، برای بهینه‌سازی محتواها استفاده کنید. آنالیتیکس همچنین علایق و گرایشات جدید کاربران را به شما نشان می‌دهد. این موضوع از آن جهت اهمیت دارد که در طول زمان، نیازها و علایق کاربران، تغییر می‌کند و شما باید به موقع از این موضوع، باخبر شوید.

  • ارائه ایده‌های جدید

جمع‌آوری و تحلیل داده‌ها، به شما کمک می‌کند تا روش‌های تاثیرگذارتری را کشف کنید. حتی ممکن است ایده‌های جدیدی را یاد بگیرید که قبلاً هرگز به آن‌ها فکر نکرده بودید. به‌عنوان مثال، از منبع جدیدی مانند پینترست (Pinterest)، یک افزایش ناگهانی ترافیک دریافت می‌کنید. تجزیه‌وتحلیل اینکه چه چیزی باعث شد این اتفاق رخ دهد، منجر به کشف یک استراتژی جدید می‌شود.

Scope در آنالیتیکس چیست؟

Scope در آنالیتیکس

Scope با معنای محدوده است که نحوه طبقه‌بندی متریک‌ها و دایمنشن‌ها را تعیین می‌کند. اطلاعات مربوط به جذب مخاطبان سایت، در 3 اسکوپ (یوزر، سشن و ایونت) دسته‌بندی می‌شود. که در ادامه هر کدام را به صورت جداگانه بررسی می‌کنیم.

  • USER-SCOPE DIMENSION

USER-SCOPE DIMENSION مسیر ورود کاربران مختلف به سایت شما را بررسی کرده و نشان می‌دهد که کاربران از چه منبعی به سایت وارد شده‌اند. پیشوند مخصوص این دایمنشن‌ها، First user است.

  • SESSION-SCOPE DIMENSION

SESSION-SCOPE DIMENSION نشان می‌دهد که کاربران جدید و کاربران قبلی که مجددا از سایت شما بازدید کرده‌اند، چه مسیری را برای رسیدن به شما پیموده‌اند. این دایمنشن همواره دارای پسوند session است. برای مثال، Session source dimension نشان دهنده این است که کدام منابع، بیشترین ورودی سشن‌های جدید را ایجاد کرده‌اند. در session-scope به منابعی که باعث دریافت ورودی‌های جدید شده‌اند، ارزش تعلق می‌گیرد. برای دریافت گزارش SESSION-SCOPE، به منوی Report رفته و زیر منوی traffic acquisition را انتخاب کنید. این گزارش بسیار ساده است. برای مثال، مقدار ارگانیک (organic) در SESSION-SCOPE DIMENSION به معنای این است که کاربر جدید از طریق مشاهده لینک سایت شما در موتورهای جستجو به سایتتان وارد شده است.

  • EVENT-SCOPE DIMENSION

با استفاده از EVENT-SCOPE DIMENSION شما می‌توانید اطلاعاتی درباره یک عمل خاص که توسط کاربر انجام شده، به دست آورید. برای مثال، مشاهده عنوان یک مقاله‌ توسط کاربر، یک EVENT-SCOPE  است.

آنالیتیکس ۳۶۰ چیست؟

آنالیتیکس ۳۶۰

Analytics 360 نسخه سازمانی پولی این ابزار است که اطلاعات تحلیلی بیشتری در اختیار شما قرار می‌دهد. هزینه سالانه آنالیتیکس 360 از 150000 دلار شروع می‌شود. با این حال، نیازی نیست که از بابت هزینه نگران باشید. شرکت‌های کوچک و متوسط که کمتر از 10 میلیون بازدید در ماه دارند، نیازی به ارتقاء به نسخه 360 نخواهند داشت، زیرا نسخه رایگان تمام نیازهای شما را برای ارزیابی داده‌ها برطرف می‌کند.

آموزش راه‌اندازی گوگل آنالیتیکس

آموزش راه‌اندازی گوگل آنالیتیکس

پیش از شروع کار با این ابزار، باید یک حساب کاربری جیمیل ایجاد کنید. سپس به سایت آنالیتیکس رفته و روی گزینه Sign in to Analytics کلیک کنید تا حساب شما راه‌اندازی شود. در صفحه بعد، روی دکمه Start measuring کلیک کرده و به صفحه بعد بروید.صفحه جدید، دارای سه مرحله است.

در مرحله اول، نام اکانت آنالیتیکس خود را انتخاب کنید. این اکانت می‌تواند برای چندین وب‌سایت و اپلیکیشن استفاده شود. در پایین صفحه گزینه‌هایی وجود دارد که پیشنهاد می‌شود همه آن‌ها را تیک بزنید. این گزینه‌ها باعث می‌شود تا گوگل به همه اطلاعات مورد نیاز برای تحلیل سایت شما دسترسی پیدا کند.

سپس روی گزینه Next کلیک کنید. در این مرحله از شما پرسیده می‌شود که قصد دارید چه چیزهایی را اندازه‌گیری کنید. در این مرحله می‌توانید وب‌سایت، اپلیکیشن یا هر دو را انتخاب کنید. در مرحله بعد باید اطلاعات سایت، شامل نام، آدرس، کشور هدف و موضوع سایت خود را بنویسید. در پایان، روی گزینه Create کلیک کرده و تیک تایید قوانین و مقررات را بزنید.

پس از طی این مراحل، یک ID مخصوص برای شما تولید می‌شود که باید آن را کپی و ذخیره کنید. به داشبورد سایت وردپرس خود وارد شده و روی گزینه ویرایشگر پوسته کلیک کنید. فایل header.php را باز کرده و کد ID را داخل تگ Head آن اضافه کنید. سپس تنظیمات را ذخیره کرده و 24 الی 48 ساعت منتظر بمانید تا اتصال این ابزار گوگل به سایت شما انجام شود. برای اینکه بتوانید از داشبورد وردپرس، داشبورد آنالیتیکس را مشاهده کنید، می‌توانید افزونه وردپرسی مخصوص آن را نصب کنید. شما همچنین می‌توانید Google Analytics (GA4) را از طریق گوگل تگ منیجر نصب کنید.

مهم‌ترین گزارش‌های تحلیلی Google Analytics

گزارش گوگل آنالیتیکس چیست؟ این ابزار به‌عنوان یکی از ابزارهای پیشرو در تحلیل وب، مجموعه‌ای از گزارش‌های تحلیلی جامع را در اختیار کاربران قرار می‌دهد که می‌تواند به بهبود عملکرد و تصمیم‌گیری‌های استراتژیک کمک کند. این گزارش‌ها، داده‌هایی ارزشمند درباره رفتار کاربران، منابع ترافیک، عملکرد صفحات و بسیاری از جنبه‌های دیگر وب‌سایت را ارائه می‌دهند. با استفاده از این گزارش‌ها، شما می‌توانید به‌طور دقیق نقاط قوت و ضعف سایت خود را شناسایی کرده و استراتژی‌های بهینه‌سازی مؤثرتری را تدوین کنید. در ادامه ۶ گزارش خاص این برنامه را که ممکن است از آن‌ها اطلاعی نداشته باشید را بررسی کنیم.

  • Custom Dashboards

Custom Dashboards

این گزارش، یک دیدگاه جامع و کلی به شما می‌دهد؛ به‌گونه‌ای که با یک نگاه می‌توانید اطلاعات زیادی به دست آورید. بنابراین در زمان شما صرفه‌جویی خواهد شد.

  • Lifetime Value

Lifetime Value

در این بخش، می‌توانید گزارش کاملی از کاربرانی که بارها که سایت شما باز‌می‌گردند را دریافت کنید. این گزارش به صورت مداوم با گذشت زمان تغییر می‌کند.

  • User Explorer

User Explorer

در این گزارش، نحوه استفاده کاربران از محتواها در دوره‌های زمانی مشخص، بررسی شده است. بنابراین می‌توانید ببینید که کاربر از زمان ورود به سایت تا زمان خرید، چه مسیری را طی می‌کند. همچنین موانع خرید و مواردی که کاربر را از ادامه فعالیت در سایت منصرف می‌کند، شناسایی می‌شوند.

  • Interests – Affinity

Interests-–-Affinity

این گزارش ممکن است به صورت پیش‌فرض به شما نشان داده نشود. به همین دلیل ابتدا باید با شرایط سایت موافقت کرده و به گوگل اجازه نمایش آن را بدهید. گزارشات دسته بندی‌های Interests – Affinity به شما در تهیه یک استراتژی محتوایی مفید کمک می‌کنند زیرا اطلاعات خوبی از رفتار کاربران، هنگام مشاهده محتوای سایت به شما می‌دهد و به خوبی درک خواهید کرد که مخاطبانتان چه افرادی هستند و چه اولویت‌‎هایی دارند.

  • Users Flow

Users Flow

گزارش Users Flow، به صورت نموداری نشان می‌دهد که کاربران چه گرایشاتی دارند و معمولا چه مسیرهایی را در سایت، طی می‌کنند.

  • Multi-Channel Funnels – Top Conversion Paths

Multi-Channel Funnels – Top Conversion Paths

این گزارش، یک دید کلی درباره کانال‌های بازاریابی مورد استفاده‌تان، به شما می‌دهد. بنابراین می‌توانید مفیدترین و موثرترین کانال‌ها را شناسایی کنید.

سخن پایانی

اکنون که می‌دانید Analytics چیست، آماده ردیابی داده‌های سایت خود با استفاده از آن هستید. شما همچنین باید به خوبی در مورد راه‌های مختلفی که استفاده از آن به سایت شما کمک ‌می‌کند، داشته باشید و نهایت استفاده از آن را ببرید.

گوگل آنالیتیکس، فواید زیادی می‌تواند برای شما داشته باشد، از اصلاح کمپین‌های بازاریابی گرفته تا بهبود محتوای سایت و رسیدن به شاخص کلیدی عملکرد فقط باید به صورت مداوم، آن را بررسی کرده و از گزارش‌ها بهره‌مند شوید.

چیزی که این پلتفرم را بسیار مفید و منحصربه‌فرد کرده، این است که داده‌های حیاتی سایت شما را تحلیل می‌کند و گزارش را به نحوی ارائه می‌دهد که به سادگی قابل درک باشد. این گزارشات، بینش‌های ارزشمندی را در اختیار شما قرار می‌دهد که می‌توانید از آن‌ها برای توسعه بیشتر کسب‌وکار خود استفاده کنید.

امتیاز این صفحه

جدید ترین مقالات :

میزان پیشرفت خواندن شما

زمان مطالعه: 13 دقیقه

میزان پیشرفت خواندن شما

زمان مطالعه: 13 دقیقه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم را به صورت کامل پر کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد.

 همکاران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس می‌گیرند.

رسیدن به رتبه یک گوگل دیگر آرزو نیست!

شما با یک کتاب سئو الکترونیکی جذاب و کم حجم روبه‌رو هستید که نکات کلیدی و پایه سئو را به زبانی ساده آموزش می‌دهد. این کتاب برای مبتدیان جنبه آموزشی دارد و برای حرفه‌ای‌ها چک لیستی جامع به‌حساب می‌آید. این ایبوک به مفهوم سئو و اهمیت آن، آنالیز سایت، انواع سئو، محتوای سئو شده و نظارت و ارزیابی عملکرد سئو می‌پردازد تا با کمک آن‌ها بتوانید رتبه سایت خود را در موتورهای جستجو ارتقا دهید و ترافیک بیشتری جذب کنید. بنابراین اگر بدنبال یک راهنمای سئو خلاصه و کاربردی هستید کتاب الکترونیکی سئو به زبان ساده آژانس جینجر را دانلود کنید.

اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد جهت دانلود بر روی دکمه زیر کلیک کنید