تقویم محتوایی چیست؟ معرفی بهترین ابزار برای ساخت تقویم محتوا

تقویم محتوایی چیست
آنچه در این مقاله می خوانید :

مفهوم تقویم محتوایی چیست؟ تقویم محتوایی یا Content Calendar ابزاری قدرتمند و ضروری برای هر کسب‌وکار یا سازمانی است که به دنبال افزایش تاثیرگذاری و هماهنگی در تولید و انتشار محتوا است. این تقویم به‌عنوان یک نقشه راه، به برنامه‌ریزی، سازمان‌دهی و مدیریت محتوا کمک می‌کند و اطمینان حاصل می‌کند که تمامی تلاش‌ها و فعالیت‌ها به صورت منظم و هدفمند انجام می‌شوند.

با استفاده از این تقویم، می‌توان به شکلی منسجم‌تر و کارآمدتر به مخاطبان هدف دست یافت و از همسویی با اهداف استراتژیک سازمان اطمینان حاصل کرد. این مقاله آژانس دیجیتال مارکتینگ جینجر به معرفی اهمیت و فواید این تقویم پرداخته و نقش آن را در بهبود عملکرد بازاریابی محتوا توضیح می‌دهد.

تقویم محتوایی چیست؟

تقویم محتوایی چیست

تقویم محتوا یک چارچوب استراتژیک است که افراد، تیم‌ها و سازمان‌ها را قادر می‌سازد تا محتواهای خلاقانه خود را به شیوه‌ای ساختاریافته و کارآمد، برنامه‌ریزی، زمان‌بندی و تولید کنند. تهیه یک تقویم سردبیری، کاری فراتر از تعیین صرف تاریخ‌ها و ددلاین‌ها است. تقویم به تولیدکنندگان محتوا این قدرت را می‌دهد تا رویکردی جامع، پرورش دهند و تلاش‌های خود را با اهداف کلی، علایق مخاطبان و ترندهای روز هماهنگ کنند. برای تولید محتوای درخور مخاطب با استفاده از یک تقویم مناسب و موثر می‌توانید با متخصصان حوزه مشاوره دیجیتال مارکتینگ مشورت کنید.

چرا داشتن تقویم محتوا مهم است؟

اهمیت داشتن تقویم محتوا

اکنون گفتنی است که چرا داشتن آن اهمیت دارد؟ داشتن یک تقویم مناسب محتوا برای هر فرد یا کسب‌وکاری که قصد دارد در دنیای اینترنت فعالیت داشته باشد، از اهمیت بالایی برخوردار است. برای موفقیت، باید بتوانید یک تصویر کلی از محتواهای قبلی و محتواهای آینده خود، داشته باشید.

ایجاد یک تقویم خوب محتوا به شما قدرت نظارتی می‌دهد تا بتوانید زمان و انتظارات خود را مدیریت کنید. ساخت یک تقویم کاربردی محتوا بسیار آسان است؛ با این حال، اگر در ابتدای راه هستید و تا به حال، این کار را انجام نداده‌اید، امکان دارد با چالش مواجه شوید.خوشبختانه جای نگرانی نیست؛ ما در ادامه، فوت‌وفن‌های تهیه کردن یک تقویم برای محتوای وبلاگ و رسانه‌های اجتماعی شما را بررسی می‌کنیم.

مزایای تقویم محتوایی

مزایای تقویم محتوایی

داشتن یک تقویم محتوایی مزایای زیادی برای رشد و توسعه کسب‌و‌کارتان خواهد داشت. همان‌طور که گفتیم با یک برنامه و استراتژی از قبل تعیین شده می‌توانید محتواهای سایت خود را تهیه و منتشر کنید. در ادامه این مطلب به ذکر مزایای Content Calendar می‌پردازیم.

  • شما را منظم و در مسیر نگه می‌دارد

جمله معروفی در این زمینه وجود دارد که می‌گوید: “کسی که در برنامه‌ریزی شکست می‌خورد، برای شکست برنامه‌ریزی می‌کند.” داشتن یک تقویم سردبیری دقیق، برای سازمان‌دهی و ماندن در مسیر موفقیت یک سایت یا صفحه رسانه اجتماعی، حیاتی است.

یک برنامه مارکتینگ خوب، شامل یک استراتژی بازاریابی و تولید محتوا می‌شود. داشتن برنامه و استراتژی، محتوای شما را متمرکز و در راستای استراتژی کلی شما نگه می‌دارد. اگر به یک راهنمایی درباره برنامه خود نیاز دارید بهتر است با متخصصان مشاوره دیجیتال مارکتینگ مشورت کنید.

  • یک تکنیک عالی برای طوفان فکری است

یکی از مشکلات رایج کسب‌و‌کارها در هنگام ایجاد وبلاگ، این است که نمی‌دانند در مورد چه موضوعی محتوا تولید کنند تا نیازهای مخاطبان هدفشان برآورده شود. این مشکل، یکی دیگر از دلایل ضرورت تهیه این تقویم است.

هنگام جستجوی موضوعات مورد علاقه کاربران، نیازها و مشکلاتشان را بهتر می‌توانید درک کنید. یکی از روش‌هایی که برای تهیه یک تقویم خوب محتوایی استفاده می‌شود، طوفان فکری است.

اعضای تیم در جلسات طوفان فکری، ایده‌های خلاقانه خود را بیان می‌کنند. این ایده‌ها برای تولید محتوا و ارائه راهکار برای مسائل کاربران، استفاده می‌شوند.

  • کمک می‌کند تا با مخاطبان ارتباط بهتری برقرار کنید

شما برای تهیه یک تقویم کاربردی محتوا، تحقیقات و جستجوهای فراوانی انجام می‌دهید؛ بنابراین به خوبی از مسائل و مشکلاتی که مخاطبانتان با آن‌ها درگیر هستند، آشنا می‌شوید و می‌توانید محتوا و خدمات خود را بر این اساس ارائه دهید.

زمانی که کاربران، آنچه که نیاز دارند را از سوی شما دریافت کنند، برای دریافت محتواهای جدید، منتظر می‌مانند.

  • دانش و اطلاعات شما را به‌روز نگه می‌دارد

به‌عنوان کارآفرین یا صاحب کسب‌وکار، مطلع شدن از جدیدترین اخبار و رویدادها، برای شما بسیار مهم است. تدوین این تقویم به شما کمک می‌کند تا از آخرین اخبار وب و رسانه‌های اجتماعی مطلع شوید.

  •  به کاهش استرس روزمره کمک می‌کند

زندگی یک کارآفرین یا صاحب کسب‌وکار به اندازه کافی استرس‌زا است. حتی اگر مسئولیت اضافی وبلاگ نویسی یا ایجاد یک پست اجتماعی مجزا برای هر پلتفرم رسانه اجتماعی هم بر عهده این فرد نباشد، باز هم نگرانی‌های زیادی در این مورد وجود دارد.

استفاده از یک تقویم اثربخش محتوا برای رسانه‌های اجتماعی به شما و تیم بازاریابی یا تیم رسانه‌های اجتماعی کمک می‌کند تا با ایجاد نظم در تولید محتوا، استرس روزمره‌تان را کاهش دهید.

  • برای تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی مختلف، برنامه‌ریزی کنید

داشتن تقویم محتوای منحصربه‌فرد برای رسانه‌های اجتماعی، به شما کمک می‌کند تا هر پست را برای یک پلتفرم رسانه اجتماعی خاص برنامه‌ریزی کنید.

بنابراین، محتواهایتان بر اساس سلیقه و نیاز مخاطبان هر کدام از رسانه‌های اجتماعی، تهیه می‌شوند و به راحتی به دست مخاطبان هدفتان می‌رسند. طرفداران و دنبال کنندگان شما در شبکه‌های اجتماعی مختلف به ترکیبی متعادل از محتوای آموزنده، آموزشی و سرگرم کننده، نیاز دارند.

داشتن یک تقویم سردبیری، همچنین تضمین می‌کند که در دام پست کردن یک نوع محتوای ثابت در همه کانال‌های رسانه‌های اجتماعی خود، نخواهید افتاد. این موضوع برای فعالیت در رسانه‌های اجتماعی مختلف شما از اهمیت بالایی برخوردار است.

  •  زمان زیادی برای پیدا کردن ایده‌ها خواهید داشت

تولید ایده‌های جدید، یکی از مهم‌ترین چالش‌های تولید محتواست. اگر بخواهید هر روز قبل از پست کردن محتوا، به موضوع آن فکر کنید، این کار زمان زیادی از شما خواهد گرفت.

بهتر است در ابتدای هر ماه، یک یا چند روز را به تولید ایده‌های جدید وساخت تقویم محتوایی اختصاص دهید. سپس با خیال آسوده می‌توانید به سایر وظایف خود بپردازید. پس اینجا دانش اینکه تقویم محتوایی چیست به کمکتان می‌آید.

  • برای روزهای ملی و تعطیلات آماده شوید

اگر بازاریابی رسانه‌های اجتماعی جزء حیاتی استراتژی بازاریابی شما است، باید بدانید که تهیه محتوا برای رویدادهای خاص، مانند مراسم ملی و تعطیلات، ضرورت دارد.

تقویم محتوای رسانه‌های اجتماعی، به شما کمک می‌کند تا قبل از تاریخ رویدادهای خاص، برای انتشار محتوای مناسب، آماده شوید. این موضوع از آن جهت اهمیت دارد که از پست کردن محتواهای غیر مرتبط و تصادفی لحظه آخری که بازدهی ندارند، خلاص می‌شوید. شما برای درک بهتر این موضوع می‌توانید درباره اینکه بازاریابی محتوا چیست، اطلاعات بیشتری کسب کنید.

قسمت‌های مهم تقویم محتوا

قسمت‌های مهم تقویم محتوا

حتی اگر یک کسب‌وکار از بهترین نویسندگان و طراحان برای تولید محتوای خود کمک بگیرد، باز هم ممکن است با چالش پیدا کردن موضوع جدید، مواجه شود. تقویم مناسب محتوا که توسط یک مدیر محتوا یا متخصص سئو تهیه می‌شود، راهکار غلبه بر این چالش است. در ادامه با مراحل ایجاد تقویم کاربردی محتوا، آشنا می‌شویم.

  • تعیین عناوین و موضوعات

یک فهرست از موضوعاتی تهیه کنید که می‌خواهید کاربرانتان بدانند. اگر قبلا تولید محتوا انجام داده‌اید، به موضوعات جدید بپردازید. به عمق موضوعات نگاه کنید و سریع از آن‌ها عبور نکنید.

وقتی محتوای شما برای نگرانی‌ها و چالش‌های کاربران، راهکار ارائه می‌دهد، آن‌ها محتوای شما را با دوستانشان به اشتراک می‌گذارند. این باعث می‌شود تا بیشتر دیده شوید و افراد بیشتری را به مشتری وفادار خود تبدیل کنید.

  • تعیین کانال‌های انتشار محتوا

حال محتواهای شما باید در کانال مناسب، منتشر شوند تا بیشترین اثربخشی را داشته باشند. کانال‌های انتشار به پلتفرم‌ها یا کانال‌های مختلفی اطلاق می‌شود که از طریق آن‌ها می‌توان محتوا را منتشر کرد تا به دست مخاطبان هدف برسند.

این کانال‌ها که می‌توانند هم سنتی و هم دیجیتال باشند، عبارت‌اند از:

  • رسانه‌های چاپی: شامل روزنامه‌ها، مجلات و کتاب‌ها.
  • رسانه‌های پخش: شامل تلویزیون و رادیو.
  • رسانه‌های آنلاین: شامل وب‌سایت، وبلاگ، پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی (مانند فیسبوک، توییتر، اینستاگرام، لینکدین، یوتیوب و غیره).
  •  بازاریابی ایمیلی: شامل ایمیل‌های تبلیغاتی و خبرنامه.
  •  برنامه‌های موبایل: شامل برنامه‌های موبایل که برای ارائه محتواهای خاص به کاربران طراحی شده‌اند.
  • پادکست: شامل ایجاد محتوای صوتی که می‌تواند دانلود یا به صورت آنلاین پخش شود.
  • رویدادها: شامل کنفرانس‌ها، سمینارها و وبینارها که در آن‌ها محتوا می‌تواند به صورت زنده به مخاطبان ارائه شود.
  •  اینفلوئنسر مارکتینگ: شامل مشارکت با اینفلوئنسرها برای ایجاد و توزیع محتوا برای فالورهای آن‌ها.

 انتخاب کانال انتشار مناسب برای محتوا به مخاطب هدف، نوع محتوا و استراتژی کلی بازاریابی شما بستگی دارد. درک نقاط قوت و ضعف هر کانال برای به حداکثر رساندن تأثیر محتوا، ضروری است.

  • تعیین تعداد انتشار محتوا در بازه‌های زمانی مشخص

اگر بدانید تولید محتوا چیست، متوجه خواهید شد که یک استراتژی خوب، این است که هر روز یک پست جدید منتشر کنید؛ اما آیا منابع لازم برای این کار را دارید؟ آیا این کار ضروری است؟ برنامه انتشار محتوا باید واقع‌بینانه برنامه‌ریزی شود تا تیم شما بتواند از عهده آن برآید. علاوه بر این، برنامه شما باید ثابت بوده و به آن متعهد بمانید. برای شروع، می‌توانید با یک تا سه پست در هفته شروع کنید.

  • تولید کننده محتوا

در تیم‌های تولید محتوای چند نفره، مشخص نمودن نام و مسئولیت هر یک از اعضای تیم برای شفافیت وظایف و افزایش مسئولیت‌پذیری فردی، امری ضروری است. در این تقویم، قسمت تولید کننده محتوا نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند. این قسمت به وضوح مشخص می‌کند که چه کسی مسئول ایجاد و تولید محتوای مورد نظر است. تولید کننده محتوا می‌تواند یک فرد، تیم یا حتی یک دپارتمان باشد که وظیفه دارد محتوا را بر اساس نیازهای سازمان و اهداف استراتژیک آن تولید کند.

  • یادداشت‌ها و تحقیقات

با اختصاص دادن بخشی برای یادداشت‌برداری در جلسات مهم، می‌توانید از ایده‌های ارزشمندی که در طول جلسه مطرح می‌شود، بیشترین بهره را ببرید و آن‌ها را به محتوای کاربردی تبدیل کنید. در این تقویم، قسمت یادداشت‌ها و تحقیقات یکی از بخش‌های اساسی و کلیدی است که به بهبود کیفیت و اثربخشی محتوای تولید شده کمک می‌کند. این بخش به جمع‌آوری و مستندسازی اطلاعات مهم و ایده‌ها می‌پردازد و به‌عنوان یک مرجع برای تولید کنندگان محتوا عمل می‌کند.

  • هدف مخاطبان

هر محتوایی باید یک هدف مشخص داشته باشد. این هدف می‌تواند افزایش آگاهی از برند، ترغیب به خرید، یا ایجاد تعامل با مخاطب باشد. قبل از شروع تولید محتوا، باید به این سوال پاسخ دهید که می‌خواهید با این محتوا چه چیزی را به مخاطب منتقل کنید و چه واکنشی از او بگیرید. برای مثال اگر می‌خواهید محتوای شما به فروش محصولات یا خدمات شما کمک کند، باید اهداف فروش را به صورت مشخص در تقویم خود تعریف کنید.

هدف‌گذاری، کلید موفقیت در تولید محتوا است. زمانی که اهداف خود را مشخص می‌کنید، می‌توانید محتوای خود را به‌گونه‌ای طراحی کنید که به‌طور مستقیم به آن اهداف کمک کند. به همین دلیل، گنجاندن اهداف در تقویم برای محتوا از اهمیت بسیاری برخوردار است.

  • اشتراک گذاری تقویم با همه اعضای تیم

شما می‌دانید تقویم محتوایی چیست، پس یک فایل Spreadsheet در گوگل درایو ایجاد کرده و آن را با همه اعضای تیم به اشتراک بگذارید. این فایل باید شامل ستون‌های زیر باشد:

  • عنوان محتوا
  • تاریخ انتشار
  • نویسنده
  • دسته‌بندی
  • توضیحات (دیسکریپشن) محتوا
  • اهداف محتوا
  • کانال‌های انتشار
  • کلمات کلیدی
  • موارد فراخوانی برای اقدام (CTA)
  • یادداشت‌ها و منابع
  • وضعیت: پیش نویس یا منتشر شده
  • تکمیل تقویم محتوای

اکنون باید تقویم برای محتوای خود را پر کنید. زیبایی یک تقویم محتوایی در انعطاف‌پذیری آن است. می‌توانید هر زمان که مایل بودید، آن را تغییر دهید.

تا جای ممکن، ایده‌های بیشتر و جزئی‌تری ارائه کنید؛ اما توجه داشته باشید که کمیت، فدای کیفیت نشود. علاوه بر این، در این کار اغراق نکنید؛ به‌گونه‌ای که تیم شما بتواند از پس آن برآید.

شما برای داشتن یک تقویم کاربردی برای محتوای خود می‌توانید اطلاعاتی درباره اینکه دیجیتال مارکتینگ چیست، جمع آوری کنید تا بتوانید در بازار کسب‌وکارهای آنلاین از رقبای خود پیشی بگیرید و جایگاه بهتری نسب به آن‌ها پیدا کنید.

6 ابزار عالی برای ساخت تقویم محتوایی

اکنون که با اهمیت تهیه یک تقویم برای محتوا آشنا هستید، باید ابزار مناسبی برای تهیه آن داشته باشید. ابزارهای ساخت تقویم محتوایی، بسیار زیاد هستند و انتخاب کردن از بین آن‌ها دشوار است. به همین دلیل، ما این کار را انجام داده‌ایم و در ادامه، نتایج را با شما در میان می‌گذاریم.

  • Google Sheets

ابزارهای ایجاد تقویم کاربردی محتوا

ابزار Google Sheets نقش بسیار مهم و کاربردی در تولید تقویم برای محتوا ایفا می‌کند. این ابزار که به‌عنوان یک صفحه گسترده آنلاین شناخته می‌شود، به تیم‌ها و افراد مختلف این امکان را می‌دهد تا به راحتی اطلاعات خود را سازمان‌دهی، به‌روزرسانی و به اشتراک بگذارند. اشتراک‌گذاری و همکاری تیمی، سازمان‌دهی و برنامه‌ریزی، ایجاد جدول‌ها و فرمت‌های دلخواه، استفاده از رنگ‌ها و برچسب‌ها، تعیین مهلت‌های زمانی، اعلان‌ها و یادآوری‌ها، تحلیل و گزارش دهی و ادغام با ابزارهای دیگر را می‌توان از مزایای Google Sheets برای ساخت تقویم خوب محتوا دانست.

  • StoryChief

ابزارهای ایجاد تقویم کاربردی محتوا

StoryChief ابزاری است که به شما امکان می‌دهد تا برنامه‌ریزی محتوای وبلاگ، رسانه‌های اجتماعی، سئو و موارد دیگر را در یک داشبورد، انجام دهید. می‌توانید برنامه‌های ذخیره‌سازی فایل مورد علاقه‌تان، خدمات بازاریابی ایمیل، پلتفرم‌های وبلاگ نویسی و پیام‌رسان‌ها را با StoryChief یکپارچه‌سازی کنید و بتوانید دید جامعی به تمام تلاش‌های بازاریابی خود، داشته باشید. همچنین می‌توانید مستقیماً از طریق این ابزار، محتواهای خود را منتشر کنید.

  • Airtable

Airtable

Airtable در واقع یک ابزار محبوب برای مدیریت پروژه است که ظاهر و رابط کاربری بسیار زیبایی دارد. می‌توانید برای بسیاری از کارها از Airtable کمک بگیرید، از مدیریت پایگاه داده گرفته تا نوشتن تقویم محتوای تیم بازاریابی، ویژگی درگ و دراپ (کشیدن و رها کردن) عناصر مختلف مورد نیاز، باعث شده تا استفاده از این ابزار حتی برای افراد مبتدی نیز آسان و لذت‌بخش باشد.

  • Asana

Asana- ابزارهای ایجاد تقویم کاربردی محتوا

آسانا یک پلتفرم مدیریت پروژه است که به یک ابزار همه فن‌حریف شناخته می‌شود. همه اعضای تیم ازجمله مدیران، تولید‌کنندگان محتوا، برنامه‌نویسان، طراحان سایت و غیره، می‌توانند از امکانات آسانا برای برنامه‌ریزی کارها و وظایف خود استفاده کنند.

شما این امکان را دارید تا تقویم‌های خود را از نمای تابلوی کانبان، نمای فهرست، نمای تقویم یا حتی جدول زمانی مشاهده کنید. ویژگی نمای خط زمانی به ویژه زمانی مفید است که کمپین‌های پیچیده راه‌اندازی می‌شوند. وظایف این کمپین‌ها به چندین نفر وابسته هستند و بین افراد مختلف، همپوشانی دارند. این همپوشانی‌ها به خوبی در نمای خط زمانی، نشان داده می‌شود و برای همه افراد قابل درک خواهد بود. به‌طور خلاصه، اگر می‌خواهید همه تیم‌هایتان بهره‌وری بالایی داشته باشند، آسانا یک ابزار تقویم اثربخش محتوای عالی برای شما است.

  • Trello

Trello- ابزارهای ایجاد تقویم کاربردی محتوا

Trello اشتراکات زیادی با Asana دارد، اما بیشتر برای کسانی مناسب است که دوست دارند کارها را به صورت بصری، سازمان‌دهی کنند. اگر به چسباندن استیکی نوت روی میز یا تخته سفید خود علاقه دارید، Trello بهترین ابزار ساخت تقویم محتوایی کاربردی محتوای آنلاین برای شما است.

Trello، ویژگی‌های اتوماسیون داخلی بسیار خوبی دارد که به تیم‌ها در گردش کار کمک می‌کند. البته ترلو معمولا به گروه‌ها و سازمان‌های کوچک‌ توصیه می‌شود. اگر اندازه تیم شما بزرگ است و کمپین‌های پیچیده‌تری دارید و می‌خواهید شاخص کلیدی عملکرد خوبی داشته باشید، بهتر است از Asana استفاده کنید.

  • Loomly

ابزارهای ایجاد تقویم کاربردی محتوا

Loomly یک پلتفرم جامع مدیریت شبکه‌های اجتماعی است که به تیم‌های بازاریابی کمک می‌کند تا از مرحله برنامه‌ریزی و تولید محتوا تا انتشار و تحلیل آن، تمامی فرآیندهای بازاریابی محتوا را به صورت یکپارچه مدیریت کنند. Loomly امکان ایجاد یک تقویم جامع و دقیق را فراهم می‌کند که شامل تمامی پست‌ها و محتوای برنامه‌ریزی شده است. با نمایش زمان‌بندی‌های مختلف، اعضای تیم می‌توانند به راحتی مهلت‌های زمانی و تاریخ‌های انتشار را مشاهده و مدیریت کنند. این ابزار به صورت خودکار پیشنهادات و ایده‌های محتوایی بر اساس روندها و وقایع روز ارائه می‌دهد. شما می‌توانید برای تولید محتوا در اینستاگرام از این ابزار بهره ببرید.

چند ترفند کاربردی در Content Calendar

چند ترفند کاربردی در Content Calendar

ترفندهای تقویم محتوایی چیست؟ جواب این سوال و در نهایت عمل به آن می‌تواند سرعت رشد و پیشرفت شغلی شما را افزایش دهد. برای اینکه بتوانید یک چارت برای تقویم خود ایجاد کنید، بهتر است مناسبت‌های مهم را در این تقویم خود هایلایت کرده و برای آن‌ها محتواهای منحصربه‌فرد، تولید کنید.

  • از سیستم آلارم نوتیفیکیشن برای یادآوری پیش از موعد ددلاین‌ها به اعضای تیم استفاده کنید.
  • در یک تقویم خوب محتوایی تا حد امکان جزئیات را بنویسید. نوشتن جزئیات به جلوگیری از بروز اشتباهات کمک می‌کند.
  • هنگام تعیین ددلاین، نظر همکاران را بپرسید یا از آن‌ها بخواهید تا خودشان ددلاین‌ها را تعیین کنند.
  • تقویم را تا حد امکان ساده نگه دارید تا برای اعضای تیم، سردرگم‌کننده نباشد.
  • در صورت ایجاد تغییرات در تقویم، جلسه‌ای برگزار کرده و آخرین به‌روزرسانی‌ها را به اعضای تیم توضیح دهید.

سخن پایانی

ما در این مقاله از جینجر به اینکه تقویم محتوایی چیست؟ پرداختیم. همچنین با اهمیت آن برای سازمان‌دهی کارها آشنا شدیم. مشخص کردن موضوعات، ددلاین‌ها و تاریخ‌های انتشار از قبل، به تولیدکنندگان محتوا این امکان را می‌دهد که نظم پیدا کرده، استرس را کاهش دهند و در یک جریان ثابت، مطالب جذاب را به مخاطبان خود ارائه کنند. در اصل، تقویم محتوا صرفاً یک ابزار زمان‌بندی نیست. این تقویم یک ابزار استراتژیک است که به تولیدکنندگان محتوا و سازمان‌ها قدرت می‌دهد تا به‌طور موثر به اهداف خود دست یابند.

 

امتیاز این صفحه

جدید ترین مقالات :

میزان پیشرفت خواندن شما

زمان مطالعه: 11 دقیقه

میزان پیشرفت خواندن شما

زمان مطالعه: 11 دقیقه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم را به صورت کامل پر کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد.

 همکاران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس می‌گیرند.

رسیدن به رتبه یک گوگل دیگر آرزو نیست!

شما با یک کتاب سئو الکترونیکی جذاب و کم حجم روبه‌رو هستید که نکات کلیدی و پایه سئو را به زبانی ساده آموزش می‌دهد. این کتاب برای مبتدیان جنبه آموزشی دارد و برای حرفه‌ای‌ها چک لیستی جامع به‌حساب می‌آید. این ایبوک به مفهوم سئو و اهمیت آن، آنالیز سایت، انواع سئو، محتوای سئو شده و نظارت و ارزیابی عملکرد سئو می‌پردازد تا با کمک آن‌ها بتوانید رتبه سایت خود را در موتورهای جستجو ارتقا دهید و ترافیک بیشتری جذب کنید. بنابراین اگر بدنبال یک راهنمای سئو خلاصه و کاربردی هستید کتاب الکترونیکی سئو به زبان ساده آژانس جینجر را دانلود کنید.

اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد جهت دانلود بر روی دکمه زیر کلیک کنید