تولید محتوا چیست؟ صفر تا صد کاربرد خلق محتوا

همه چیز درمورد تولید محتوا چیست
فهرست مطالب

کسب‌وکارهای مختلف، از روش‌‎های متفاوتی برای جذب مشتری و تعامل با کاربران استفاده می‌کنند. تولید محتوا یکی از راه‎هایی است که به کمک آن، اطلاعات مفید، کاربردی، آموزشی و سرگرم‌کننده به مشتریان ارائه داده می‌شود.

اگر با اینترنت و فضای کسب‌وکار آنلاین کار کرده باشید، حتماً اسم تولید محتوا به گوشتان خورده است. به‌طورکلی، تولید محتوا در اینترنت به معنای انتشار هرگونه محتوای متنی، صوتی و تصویری روی فضای اینترنت یا هر بستر دیگری است.

این روش، راه ارتباطی شما با کاربران مختلف بوده که برای ایجاد رابطه بهتر، باید ابزارهای تولید محتوا را بشناسید. مهم است بدانید، تولید محتوای باکیفیت و مؤثر چگونه انجام می‌شود و کاربرد آن چیست؟

در واقع فرآیند تحقیق کردن، ایده‌پردازی و تبدیل آن به محتوایی باارزش برای کاربران، می‌تواند محصول یا خدمات ارزشمندی را به افراد عرضه کند. یک محتوای خوب، در عین حال که اطلاعات مورد نیاز برای تصمیم‌گیری خرید را در اختیار مشتریان قرار می‌دهد، می‎‌تواند شخصیت برند شما را نیز شکل دهد.

تفاوت چشمگیری بین محتوای باکیفیت و بی‌کیفیت وجود دارد. پس محتوای تأثیرگذار باید پاسخگوی نیازهای مشتری باشد، به موضوع خاصی اشاره کند، سرگرم‌کننده بوده یا چیزی را به کاربر آموزش دهد تا ارزش بالایی داشته باشد.

تولید محتوا می‌تواند به‌عنوان یک استراتژی بازاریابی مؤثر در جذب مخاطبان و بالا بردن شناخت برند استفاده شود. همچنین برای تولید درآمد، بهبود سئو، اشتراک‌گذاری ایده‌ها و دانش در مورد موضوعات مختلف مفید و کارآمد است. پس در این مقاله با موضوع تولید محتوا چیست همراه ما باشید، تا همه چیز را درباره تولید محتوا و اهمیت آن با هم بررسی کنیم.

در ادامه ابتدا انواع تولید محتوا، ابزارهای تواید محتوا و همچنین کاربرد تولید محتوا را با هم بررسی خواهیم نمود. همچنین در صورتی که به دنبال یک شرکت معتبر جهت انجام فرایند و تولید و بازاریابی محتوای کسب و کار خود هستید، پیشنهاد می‌کنیم مشاوره رایگان آژانس خدمات دیجیتال مارکتینگ جینجر ادز را از دست ندهید.

تولید محتوا چیست؟

تولید محتوا یعنی ایجاد محتوای جدید و کارآمد برای مخاطبان که در حوزه نویسندگی، به معنای نوشتن داستان‌ها، مقالات، بلاگ پست‌ها و سایر محتوای متنی است. این مدل، به دو صورت آنلاین و آفلاین انجام می‌شود و در هر دو حالت، هدف آن ارائه محتوای باکیفیت و مفید برای کاربران است.

به عبارتی دیگر، محتوا یک واسطه ارتباطی بوده و طی سال‌های اخیر به نحو چشمگیری پیشرفت کرده است. یک تصویر، مقاله، ویدئو و حتی یک پیام صوتی، همگی می‌توانند محتوای منحصربه‌فردی باشند. در واقع، تولید محتوا همان اطلاعاتی است که نویسنده می‌خواهد به خواننده منتقل کند اما؛ باید محتوا را به‌گونه‌ای انتقال دهد که برای کاربران جذاب باشد و او را به سمت دنبال کردن مطلب سوق دهد.

فرقی ندارد هدف شما از جذب مخاطب چیست! در هر صورت بهترین راه برای این کار، تولید محتوای هدفمند و ارزشمند است که می‌‎توانید به‌راحتی کاربران را به سمت خود بکشانید. امروزه مهم‌ترین کسب‌وکارهای دنیا از این روش برای افزایش تعداد مخاطبان خود استفاده می‌کنند و بسیاری از آن‌ها با متخصصان حوزه مشاوره دیجیتال مارکتینگ مشورت می‌کنند.

در پاسخ به سوال تولید محتوا چیست، می‌توانیم بگوییم محتوا می‌تواند شامل: متن، تصاویر (اینفوگرافیک‌ها)، پادکست (فایل‌های صوتی)، ویدئو و… باشد. یکی از مهم‌ترین و اساسی‌‎ترین مسائل مربوط به کسب‌وکار اینترنتی، تولید محتوا است که باید با برنامه‌ه‎ای دقیق و مشخص پیاده‌‎سازی شود. به یاد داشته باشید، تولید محتوای آموزشی و وب‌سایت‎‌ها فقط متن نیست، بلکه؛ همه آن چیزی است که ما در اختیار مخاطبین می‌گذاریم.

حال با این تفاسیر، باید بدانید هر پست شبکه‌های اجتماعی یا مقاله منتشرشده در سایت‌، نوعی محتوا به شمار می‌آید و هر چیزی که به‌منظور انتقال پیام یا داده باشد، محتوا در نظر گرفته می‌شود.

صفر تا صد تولید محتوا

اکثر افراد ادعای تولید محتوا را دارند، اما تولید محتوایی که سودآور و ارزشمند باشد، بسیار دشوار بوده و مهارت‌های ویژه‌ای نیاز دارد. زیرا؛ ممکن است محتوا در سرتاسر جهان‌دیده، شنیده یا خوانده شود. همچنین، شرکت‌هایی که در زمینه ارائه خدمات محتوانویسی فعالیت دارند، با خلق محتوایی جذاب و منحصربه‌فرد برای سازمان‌ها و صنایع مختلف درآمد بالایی به دست می‌آورند.

حالا که متوجه شدیم تولید محتوا چیست، باید در مورد اهمیت و مزایای آن نیز اطلاعات کافی داشته باشیم. این فعالیت یکی از مهم‌ترین و تأثیرگذارترین کارهایی است که برای بیشتر کسب‌وکارها به‌خصوص در  فضای اینترنتی صورت می‌گیرد. تولید محتوا برای اهداف مختلف مانند: سئو سایت، بازاریابی محتوایی، تبلیغات و… استفاده می‌شود که برای تمام افراد، به‌عنوان بخش مهمی از فعالیت روزمره به شمار می‌آید.

کاربران می‌توانند به کمک گوشی همراه، در طول روز انواع مختلفی از اطلاعات را به دست آورند و برای یافتن پاسخ سؤالات خود در وب‌سایت‌ها جستجو کنند. شما می‌توانید با استفاده صحیح از محتوا، افراد را به سمت کسب‌وکار خود جذب کرده و فعالیت خود را برای آن‌ها معرفی کنید.

به یاد داشته باشید، با تولید محتوای موردنیاز برای مخاطبین، احساس نیاز در وجودشان پدید می‏‌‏آید تا صفحه شما را، به‌صورت جدی دنبال کنند. همچنین تمام فعالیت‌های مرتبط با تولید محتوا در نهایت به افزایش میزان مخاطب، میزان فروش و درآمد شما می‌انجامند.

استراتژی تولید محتوا چیست؟

حال که دانستید تولید محتوا چیست، بهتر است که استراتژی تولید آن را نیز بدانید. در واقع یک رویکرد سازماندهی شده برای تولید و انتشار محتوایی است که به مخاطبان شما ارزش داده شده و برای کسب‌وکار شما سودآور است. هدف اصلی استراتژی محتوا، افزایش تعاملات و ارتباط با مخاطبان شما و جذب مشتریان جدید است که شامل مواردی مانند: برنامه‌ریزی تولید محتوا، انتخاب نوع محتوا، انتشار و ارتباط با مخاطبان و… می‌شود.

 برای این کار، ابتدا باید بازار هدف خود را شناسایی کرده و نیازهای مخاطبان خود را بشناسید. سپس براساس این نیازها، محتوای خود را تولید کنید و آن را با استفاده از شبکه‌های اجتماعی، وبلاگ، ویدئوها و سایر رسانه‌ها انتشار دهید.

برای موفقیت در استراتژی محتوا، باید محتوای خود را بهبود داده و به‌روزرسانی کنید تا همیشه به نیازهای مخاطبان خود پاسخ دهید و ارتباط خود را با آن‌ها حفظ کنید. همچنین، باید به نحوه توزیع محتوای خود نیز توجه کنید تا به کاربران خود در قالب و در زمانی مناسب دسترسی داشته باشند. در کل، استراتژی محتوا یکی از مهم‌ترین رویکردهای بازاریابی است که می‌تواند به کسب‌وکار شما کمک کند تا به مشتریان خود نزدیک‌تر شوید و در نتیجه فروش خود را افزایش دهید. در راستای رشد و پیشرفت در کسب و کارتان بهتر است به این مفهوم که بازاریابی محتوا چیست بپردازید.

اول از همه این را بدانید که اگر هدف مشخصی برای رسیدن به موفقیت دارید و می‌خواهید گوگل شما را بشناسد، باید طبق یک برنامه‌ریزی دقیق و منظم پیش بروید و بتوانید بهترین محتوا را ارائه دهید. اما؛ رسیدن به این هدف بدون داشتن یک استراتژی محتوای دقیق و اصولی کار ساده‌ای نیست.

برای استراتژی تولید محتوا، تعاریف متعددی بیان شده است و الگوهای مختلفی برای تدوین آن پیشنهاد می‌شود. برای رشد و پیشرفت کردن در این زمینه، نیاز به استراتژیست حرفه‌ای دارید یا اینکه باید خودتان به‌صورت تخصصی روی این موضوع تمرکز کنید. 

استراتژی تولید محتوا چیست

هدف اصلی این استراتژی پاسخ به این سؤال است که چه محتوایی باید تولید کنیم و چرا؟

بسیاری از افراد و حتی کارشناسان، در موقعیت‌های مختلف از استراتژی محتوا و بازاریابی محتوایی به‌جای یکدیگر استفاده می‌کنند، اما؛ در واقع این دو موضوع با هم تفاوت‌هایی دارند که در ادامه مطلب به آن‌ها می‌پردازیم.

همان‌طور که از نام بازاریابی محتوایی مشخص است، از تولید محتوا در راستای اهداف بازاریابی و فروش استفاده می‌شود، ولی استراتژی محتوا لزوماً تبلیغاتی نیست و بیشتر به راهنماها و اصول داخلی می‌پردازد.

مثلاً: استراتژیست محتوا، زمانی که احساس کند مخاطبان به کسب‌وکارشان اعتماد ندارند، راه‎‌هایی را برای جذب آن‎‌ها پیشنهاد می‌دهد. اما؛ بازاریاب محتوا برای جلب و افزایش اعتماد، با مدیران یا بنیان‌گذاران مجموعه مصاحبه می‌‎کند.

همان‎طور که می‌دانید، بدون داشتن استراتژی مشخص و دقیق نمی‌توانیم حتی به موفقیت فکر کنیم. شما با داشتن استراتژی، مسیرتان مشخص می‌شود و می‌دانید به کدام سمت حرکت خواهید کرد. از سوی دیگر می‌توانید عملکرد محتوای خود را ارزیابی کنید و ببینید چقدر به اهدافتان نزدیک شده‎‌اید. همچنین، داشتن یک استراتژی خوب باعث می‌شود تا از منابع ب‎درستی استفاده کنید و نتایج بهتری بگیرید.

فرض کنید، یک وب‌سایت یا صفحه اینستاگرام دارید. اگر استراتژی درستی نداشته باشید، هر روز باید دغدغه اینکه امروز چه محتوایی بنویسم را در ذهن خود مرور کنید که در این صورت، با شکست مواجه می‌شوید. پس، بدون داشتن هدف و شناخت مخاطبانتان محتوایی بی‌ارزش تولید شده و هیچ‌گونه اعتباری نخواهد داشت.

در اینجا به 5 نکته مهمی که شما را جهت داشتن یک استراتژی باارزش کمک خواهد کرد، اشاره می‌کنیم:

تحقیق و مطالعه: قبل از شروع به نوشتن، بهتر است که با مطالعه و تحقیق در مورد موضوع موردنظر خود شروع کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا ایده‌های بهتری برای نوشتن مقاله داشته باشید و مطالبتان را بهتر سازماندهی کنید.

تعیین هدف: پیش از شروع به نوشتن، باید هدف خود را مشخص کنید. آیا می‌خواهید مخاطبان خود را آگاه کنید؟ آن‌ها را به چالش بکشانید؟ یا به آن‌ها کمک کنید تا مشکل خود را حل کنند؟

ارائه محتوای ارزشمند: مطالبی که در مقالات خود ارائه می‌دهید، باید برای خوانندگان ارزشمند و مفید باشد. این کار به شما کمک می‌کند تا مخاطبان خود را به خود جذب نموده و بازدیدکنندگان بیشتری به وب‌سایت خود جذب کنید.

ایجاد ساختار مناسب: ساختار مناسب و بهینه می‌تواند به شما کمک کند تا مطالب خود را بهتر سازماندهی کنید و به خوانندگان خود کمک کنید تا به‌راحتی اطلاعات موردنظرشان را پیدا کنند.

استفاده از عکس و ویدئو: استفاده از عکس و ویدئو می‌تواند به شما کمک کند تا محتوای خود را جذاب‌تر کنید و نظر مخاطبان را به خود جلب کنید. اگر بدانید تبلیغات یوتیوب چیست، حتما با این بخش از تولید محتوا راحت‌تر ارتباط می‌گیرید.

به‌روز بودن: برای موردتوجه قراردادن مخاطبان، باید همیشه به‌روز باشید و به موضوعات جدید و مرتبط توجه کنید.

انواع تولید محتوا

در گذشته زمانی که حرف از تولید محتوا می‌شد، ذهنمان تنها به سمت محتوای متنی می‌رفت اما؛ امروزه و در دنیای دیجیتال، با درک درست اینکه تولید محتوا چیست، می‌توان آن را به چند دسته‌بندی اصلی تقسیم کرد:

تولید محتوای متنی: مقالات، نوشته‌، رمان‌، شعرها و…

تولید محتوای تصویری: نقاشی‌، تصاویر ویدئویی، فیلم‌، انیمیشن‌، عکس‌ها و…

تولید محتوای صوتی: پادکست‌، آهنگ‌، کتاب‌های صوتی، برنامه‌های رادیویی و…

تولید محتوای تعاملی: بازی‌های کامپیوتری، برنامه‌های کاربردی، وب‌سایت‌ها و…

انواع تولید محتوا

تولید محتوای متنی

محتوای متنی به معنای نوشتن متن‌هایی است که به‌صورت آنلاین یا چاپی منتشر می‌شوند. از زمان‌های دور، یکی از مهم‌ترین و تأثیرگذارترین راه‌های ارتباط انسان‌ها با یکدیگر، متن و نوشته بوده است. شما با ترکیب واژگان مختلف، به‌راحتی می‎توانید با مخاطب خود ارتباط برقرار کنید و او را تحت‌تأثیر نوشته خود قرار دهید.

نوشتن محتوای متنی یا همان Content Writing، نیازمند داشتن توانایی نوشتاری و ارائه ایده‌های جالب و خلاقانه است. برای تولید محتواهای متنی خوب، باید به مخاطبان خود توجه داشته باشید و سعی کنید محتوایی بسیار جذاب، کاربردی و آموزنده ارائه دهید که به خوانندگان کمک کند و برای کاربران ارزش افزوده داشته باشد. نکته بسیار مهم این است که از ابزار تحقیق کلمات کلیدی برای نوشتن یک محتوای جذاب که بتواند به سوالات کاربر پاسخ دهد، استفاده کنید.

تولید محتوای تصویری

براساس جدیدترین تحقیقات، بیش از ۹۰ درصد اطلاعاتی که به مغز وارد می‌شود بصری هستند. به‌خاطر داشته باشید محتوای تولید شده توسط شما در این بخش، در قالب یک تصویر باید گنجانده شود یا اینکه از تصاویر برای ارسال بهتر پیام محتوای خود به مخاطب استفاده کنید.

تولید محتوای تصویری به عنوان یکی از روش‌های مؤثر برای جذب و ترغیب مخاطبین به خواندن مطالب بسیار مهم است. برای تولید محتوای تصویری، می‌توانید از ابزارهای طراحی گرافیکی مختلفی استفاده کنید. هرکدام از ابزارها به شما امکان می‌دهند تا به‌راحتی تصاویری را برای مطالب خود نشر دهید. با توجه به اینکه مخاطبان شما در چه سن و جنسیتی هستند و با چه موضوعاتی ارتباط دارند، می‌توانید تصاویر مناسبی را برای آن‌ها طراحی کنید.

گفتنی است، انتخاب رنگ‌های مناسب و استفاده از فونت‌های خوانا و مناسب برای تولید محتوا، می‌تواند به جذابیت تصاویر شما کمک کند. در نهایت، حتماً به حجم و اندازه مناسب برای تصاویر خود توجه کنید تا بتوانید آن‌ها را بهینه‌تر در مطالب خود استفاده کنید.

محتوای صوتی

تا کنون متوجه شدیم تولید محتوا چیست ولی باید گفت که یکی از قدیمی‌ترین نوع تولید محتوا در جهان، تولید محتوای صوتی است و استفاده از آن به زمان پیدایش اولین دستگاه‌های رادیو برمی‌گردد. این محتوا، پس از محتوای متنی در میان مردم جا باز کرده و به یکی از محبوب‌ترین روش‌‎های تولید محتوا تبدیل شده است.

شما می‌توانید با تولید محتوا صوتی، یک تجربه جذاب و پویا برای شنوندگان خود ارائه دهید. برای شروع این‌ کار، ابتدا باید یک متن را نوشته و سپس آن را به فرمت صوتی تبدیل کنید. برای تولید متن، می‌توانید از ابزارهایی مانند گوگل داک یا مایکروسافت ورد استفاده کنید. همچنین، برای تبدیل متن به فایل صوتی می‌توان از نرم‌افزارهایی مثل: Audacity یا Adobe Audition یا دیگر برنامه‌ها استفاده کرد.شما با ابزار هاتجر هم می‌توانید رفتار مخاطب محتوای صوتی خود را تحلیل کنید و یک بازخورد درست بگیرید.

به یاد داشته باشید، هنگام تولید محتوای صوتی، باید به چند نکته توجه کنید تا بهترین نتیجه را به دست آورید. استفاده از صداگذار حرفه‌ای برای ضبط، تأثیر زیادی برروی کیفیت کار شما خواهد داشت، همچنین صدای خود را با میکروفون مناسب ضبط کنید تا خروجی صدا واضح و بالا باشد. در نهایت، با استفاده از فرمت‌های مختلفی مانند MP3، WAV و AIFF محتوا را ذخیره کرده تا با انواع دستگاه‌های پخش سازگار باشد.

محتوای تعاملی

شاید این نوع از تولید محتوا کمتر به گوش‌تان رسیده باشد. محتوای تعاملی به محتوایی گفته می‌شود که برای کاربران امکان تعامل با آن وجود دارد. این نوع شامل انواع مختلفی از فرمت‌هایی مانند: ویدئوهای تعاملی، آزمون‌های آنلاین، نقش‌آفرینی، بازی‌های آنلاین، پرسش‌نامه‌های تعاملی و غیره است.

استفاده از این مدل، در وب‌سایت‌ها و برنامه‌های کاربردی بسیار مؤثر است، زیرا باعث افزایش درگیری کاربران با محتوا می‌شود. با توجه به اینکه کاربران برای دسترسی به محتواهای تعاملی باید برای آن‌ها وقت بیشتری بگذارند، این نوع محتوا معمولاً باعث درگیری بیشتر کاربر با محتوا می‌شود.

برای کار کردن با این محتوا، باید ابتدا برنامه‌ریزی داشته باشید که چه نوع تعاملی را با کاربران خود ایجاد کنید. سپس، باید از ابزارهایی مانند HTML، CSS و JavaScript استفاده کرده تا بتوانید محتوای تعاملی خود را پیش ببرید. در نهایت، باید آن را در وب‌سایت یا برنامهٔ کاربردی قرار داده و آن را به مخاطبان ارائه دهید. همچنین، خوب است بدانید، محتوای تعاملی باید مناسب با محتوای شما و نیازهای کاربران باشد.

ابزارهای تولید محتوا

پیش‌تر، درباره تولید محتوا، انواع آن، کاربردهای اصلی و این که هرکدام چطور به کار گرفته می‌شوند، توضیح داده شده است. حال می‌خواهیم بدانیم که ابزارهای تولید محتوا چیست؟ در اینجا نگاهی خواهیم کرد به ابزارهایی که برای تولید یک محتوای جذاب و قابل‌ درک مورد استفاده قرار می‌‎گیرند.

ابزارهای تولید محتوا

ابزارهای تولید محتوای متنی

یکی از ابزارهای کاربردی برای تولید محتوا، گوگل‌ترندز (Google Trends) است. این ابزار به شما کمک می‌کند تا موضوعات محبوب و پرطرف‌دار را در جستجوهای گوگل شناسایی کنید و برای بیشتر دیده ‌شدن مقاله خود از آن‌ها استفاده کنید.استفاده از این ابزار‌ها به درک درست اینکه تولید محتوا چیست کمک زیادی می‌کند.

استفاده از ابزار BuzzSumo و Epic Beat نیز می‌تواند کمک بزرگی برای دیده شدن محتوای شما باشد. زمانی که متنی را می‌‎خوانیم، اولین موردی که به چشم می‌خورد، عنوان یا تیتر محتوای تولید شده است. اگر در تهیه عنوان جذاب، کم‌کاری کنید، ممکن است مطلب شما هرگز خوانده نشود.

AlsoAsked برای انجام جستجوی Keyword یا کلمات کلیدی در یک کشور، به زبان مورد نظر کاربرد دارد.

زمانی‌ که صحبت از تولید محتوای نوشتاری می‌شود، ورد (Word) برای همه ما اولین گزینه است. همچنین، با استفاده از پاورپوینت (Power Point) می‌توانیم محتوایی تولید کنیم که با وجود متن محور بودن، برای جذابیت بیشتر و انتقال پیام به مخاطب، حرکت را نیز به محتوای نوشتاری اضافه می‌کند.

با استفاده از ابزار تولید محتوا کو اسکجو(coschedule)، می‌توانید آن دسته از کلماتی را که کاربران را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد را در دسته‌های گوناگون قرار داده و در تولید محتوا آن‌ها را به کار ببرید.

اگر تولید محتوای خود را به زبان انگلیسی انجام می‌دهید، ابزار گرامرلی (Grammerly) یک گزینه ایده‌ئال برای شماست که می‎‌تواند در بهبود املای کلمات، گرامر و ساختار جملات کمک کرده و نقش چشمگیری داشته باشد.

اگر می‌دانید تقویم محتوایی چیست پس ضرورت داشتن آن را برای تولید انواع محتوا برای شماقابل درک خواهد بود و استفاده از آن را جز جدانشدنی از تولید محتوا خواهید دانست.

ابزارهای تولید محتوای صوتی

متوجه شدیم که تولید محتوا چیست ولی دقت کنید که امروزه، محتوای صوتی و پادکست‌ها، مانند کتاب‌های صوتی و رادیوهای اینترنتی بسیار مورد توجه افراد قرار می‌گیرند. مثلاً زمانی که در ترافیک و در حال رانندگی هستید، یا کاری انجام می‌دهید که تنها می‌توانید بشنوید، این نوع محتوا بسیار مفید و کارآمد است. اما؛ برای تولید محتوای صوتی جذاب نیاز است تا با انواع ابزار تولید محتوا صوتی نیز آشنا شوید.

Anchor: این ابزار یکی از محبوب‌ترین ابزارهای تولید پادکست است. با استفاده از آن، می‌توانید پادکست خود را با سادگی ضبط کرده، صداها و موسیقی‌ها را اضافه کنید و در نهایت پادکست خود را به سایر پلتفرم‌ها بفرستید.

Audacity: این یک برنامه رایگان و قدرتمند برای ضبط و ویرایش صدا است. با استفاده از Audacity، می‌توانید صداهای خود را به هر نحوی ویرایش و انواع افکت‌های صوتی را اعمال کنید.

Descript: با استفاده از Descript، می‌توانید صداهای خود را تقسیم‌بندی کرده و در نهایت یک پادکست حرفه‌ای ایجاد کنید. این ابزار به شما اجازه می‌دهد تا محتوای صوتی خود را به‌راحتی ویرایش کنید.

Zencastr: با کمک این برنامه، محتوای صوتی خود را با کیفیت بالا ضبط کرده و در سراسر جهان به صورت آنلاین با افراد مختلف همکاری کنید.

Hindenburg Journalist: یکی از قوی‌ترین ابزارهای ویرایش صوتی Hindenburg Journalist است. با استفاده از این برنامه کاربردی، می‎توانید صداهای خود را ویرایش کرده و افکت‌های صوتی روی آن اعمال کنید سپس، پادکست خود را به راحتی در سایر پلتفرم‎‌‍‌ها نشر دهید.

ابزارهای تولید محتوای تصویری

جالب است بدانید، میانگین زمانی که یک کاربر به محتوای شما توجه می‌کند تنها 8 ثانیه است. این یعنی شما فرصت خیلی کمی دارید تا نظر مخاطب را به خود جلب کنید. ابزارهای تولید محتوای تصویری یکی از ابزارهای مفید برای نویسندگان و خالقان محتوا است. آن‌ها با اشرافی که روی این موضوع که تولید محتوا چیست از ابزار‌ها در جایگاه خودشان استفاده می‌کنند.

Canva: این ابزار می‌تواند یک محتوای بصری متناسب و قابل قبول را برای شما تولید کند. با استفاده از کانوا امکان دسترسی به تغییر حجم، سایز، فونت، تصویر و… را خواهید داشت و می‌توانید اینفوگرافی مدنظرتان را با عناصر گرافیکی یا حتی آیکون‌ها طراحی کنید.

Photoshop: یکی از ابزارهای تولید محتوا رایگان و شناخته شده در بین افراد، فوتوشاپ است. کمتر کسی پیدا می‌شود که با این برنامه آشنایی نداشته باشد. با استفاده از فوتوشاپ می‌توانید به‌طور دقیق، مفهوم تصاویر مورد نظر را به مخاطب منتقل کنید. همچنین، این ابزار قابلیت‌هایی مانند: روتوش‌های حرفه‌ای، افکت‌های جذاب، محیط کاربران آسان، پشتیبانی از زبان فارسی و… دارد.

MOJO: این ابزار روی سیستم‌عامل‌های اندروید و IOS کار می‌کند. اگر فعالیت شما در محیط اینستاگرام باشد، با کمک MOJO می‌‎توانید پست و استوری‌های جذاب تولید کنید. گفتنی است، این برنامه کاربردی بیش از 50 قالب متنوع دارد، که کاربران نه‌چندان حرفه‌ای نیز به راحتی می‎‌توانند با گوشی استفاده کنند.

GIPHY: اگر به دنبال گیف‌های سرگرم‌کننده در پست‌های خود هستید، می‌توانید از ابزار GIPHY استفاده کنید. این ابزار تولید محتوا، مختص ساخت گیف است که به کمک آن می‌توانید خودتان گیف بسازید. فقط کافی است یک فیلم یا عکس را بارگذاری کنید و سرعت انیمیشن را تنظیم کنید.

ابزارهای تولید محتوای تصویری

ابزارهای تولید محتوای ویدئویی

همان‌طور که می‌دانید، یک داستان ویدئویی می‌تواند پیام را با جذابیت بالا به مخاطب انتقال دهد. البته کاربرد دیگر ویدئو‌ها استفاده در شبکه‌های اجتماعی همچون تبلیغات در اینستاگرام است. ابزارهای ویرایش ویدئو معمولاً برای فایل‌هایی که قبلاً ضبط شده‌اند، استفاده می‌شوند. تمامی برنامه‌های ویرایش، به شما امکان می‌دهند تا ویدئوهای خود را برش دهید، جلوه‌های ویژه ایجاد کنید و صداها و موسیقی را به آن اضافه کنید.

با علم به اینکه می‌دانیم دیجیتال مارکتینگ چیست و بازاریابی محتوایی زیر شاخه آن است و محتوای ویدئویی هم زیر این چارت قرار می‌گیرد، در اینجا به چندین ابزار برای تولید محتوا ویدئویی اشاره خواهیم کرد.

Adobe Premier: یکی از محبوب‌ترین ابزارهای ویرایش ویدئو است که با استفاده از آن می‌توانید ویدئوهایی با کیفیت بالا و افکت‌های حرفه‌ای ایجاد کنید.

Filmora: یک ابزار ویرایش ویدئویی ساده و کاربرپسند است که امکانات حرفه‌ای را در اختیار کاربران عادی قرار می‌دهد.

Blender: این نرم‌افزار رایگان بوده و به شما امکان ایجاد انیمیشن‌های سه‌بعدی و فیلم‌های کوتاه را می‌دهد.

Powtoon: برنامه‌ای آنلاین است که به شما اجازه می‌دهد انیمیشن‌های قابل تعامل و خلاقانه برای تولید ویدئوهای آموزشی و تبلیغاتی ساده ایجاد کنید.

Animoto: یک ابزار آنلاین دیگر است که به شما این امکان را می‌دهد تا ویدئوهای با کیفیت بالا و افکت‌های حرفه‌ای را با استفاده از تصاویر، ویدئوها و موسیقی‌های خود ایجاد کنید.

کاربرد تولید محتوا چیست؟

همان‌طور که گفته شد، یک محتوای دیجیتالی می‌تواند در قالب‌های مختلف مانند: صفحه وب، وبلاگ، اینفوگرافیک، ویدئو یا پست‌های شبکه‌های اجتماعی ایجاد شود. یکی از مهم‌ترین کاربردهای تولید محتوا، جذب مخاطب است. اگر تولید محتوا به‌درستی انجام شود، می‌تواند نتیجه مؤثری برای بهبود فروش شما داشته باشید بدانید.

کاربرد تولید محتوا

کاربرد تولید محتوا در زمینه‌های گوناگون مثل: بهبود سئو، ایجاد اعتبار و برقراری ارتباط با مخاطب و افزایش فروش بسیار حائز اهمیت است.

با تولید محتوای جذاب و متناسب با نیازهای کاربر، افراد مختلف به سمت محتوا جذب شده و باعث افزایش ترافیک وب‌سایت یا صفحات شبکه اجتماعی می‌شوند. محتوایی که خوانا و به‌درستی بیان شده باشد، موجب بهبود سئو وب‌سایت می‎‌شود و در نتیجه برای کاربرانی که به دنبال محتوای مشابه هستند، قابل دسترس خواهد بود.

تولید محتوای باکیفیت و مفید، اعتبار و اعتماد بین مخاطب و مشتری را افزایش می‌دهد و می‌تواند ارتباط خود را با مخاطبین تقویت کند که این امر، باعث افزایش تعاملات و نظرات مخاطب می‌شود. گفتنی است، تولید محتوای مناسب و جذاب، فروش محصولات و خدمات را نیز افزایش داده و از لحاظ فنی و تجاری بسیار اهمیت دارد.

به‌طورکلی، تولید محتوا در قالب‌های مختلف برای توسعه کسب‌وکار و افزایش مخاطبان و فروش، بسیار مهم است و بهتر است در این زمینه‌ها به‌دقت و با رعایت استانداردهای لازم عمل کنید.

هدف از تولید محتوا چیست؟

تا به اینجای مقاله با تولید محتوا، استراتژی آن، انواع و کاربرد تولید محتوا آشنا شدید. احتمالا از خود می‌پرسید که هدف از تولید محتوا چیست؟ هدف اصلی تولید محتوا به عوامل مختلفی بستگی دارد. ارائه اطلاعات، معرفی برند یا سازمان، ارتقای سایت، کسب درآمد و دیگر موارد از این قبیل می‌تواند جزو اهداف تولید محتوا باشد. در صورتی که به‌عنوان یک نویسنده محتوایی را تولید می‌کنید، انتظار خواهید داشت محتوا بارگذاری شده برای خوانندگان جذاب و مفید باشد.

به یاد داشته باشید، با تولید محتوای باکیفیت و ارزشمند، می‌توانید به مخاطبان آموزش دهید، اطلاعات جدید را ارائه دهید و ارتباطی قوی با آن‌ها برقرار کنید. این کار، به جلب اعتماد مشتری به برند و افزایش درآمد شما کمک می‌کند. همچنین، می‌توانید رتبه سایت خود را در موتورهای جستجو گسترش و بهبود دهید. اگر تمام نکات اصلی در محتوای شما رعایت شده باشد، مخاطبان بیشتری به سایت جذب خواهند شد و این باعث افزایش درآمد و ارتقای سطح سایت می‌شود.

هدف از تولید محتوا چیست؟

چرا باید تولید محتوا را جدی بگیریم؟

آیا متوجه شدیم تولید محتوا چیست؟ تولید محتوا، به عنوان یکی از مهم‌ترین عامل موفقیت در حوزه‌های مختلف، باید جدی گرفته شود چراکه باعث جذب مخاطب جدید و حفظ مشتریان قبلی می‎‌شود و می‌توانید به سؤالات مخاطب پاسخ دهید. تولید محتوا در انواع بازاریابی و تبلیغات مثل ایمیل مارکتینگ و تبلیغات پوش نوتیفیکیشن اثر بسزایی دارد.

جالب است بدانید، تولید محتوا می‌‎تواند به منظور یک ابزار بازاریابی عمل کند و باعث افزایش شناخت برند شما در بازار شود همچنین، با استفاده از ابزارهای مختلف، می‌توانید داستانی جذاب و قابل فهم را به کاربران ارائه دهید. برای این کار، باید به طور مداوم در حیطه‌ی بهبود تولید محتوا کار کنید تا ایده‌ه‎ایی که در ذهنتان دارید را به بهترین نحو بیان کنید.

برخی از کسب وکارها از روش‌ تبلیغات گوگل و در نهایت شارژ اکانت گوگل ادز جهت معرفی برند خود و افزایش بازدید استفاده می‌کنند و برخی دیگر به سراغ بهینه‌سازی و سئو سایت می‌روند. تولید محتوای جذاب و کاربردی نیز بخشی از سئو و بهینه‌سازی سایت شناخته می‌شود که به تدریج ترافیک سایت شما را افزاش خواهد داد.

در نهایت، تولید محتوا می‌‎تواند به شما کمک کند تا به عنوان یک فرد حرفه‌ای درآمد کسب کنید بنابراین؛ بهترین رویکرد این است که تولید محتوا را جدی بگیرید و به افزایش دانش و مهارت خود در این زمینه اهمیت دهید. بسیاری از افراد به تنهایی کار تولید محتوا برای سایت یا شبکه‌های اجتماعی خود را انجام می‌دهند و در مقابل، بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند فرایند تولید محتوای خود را به متخصصین این حوزه بسپارید. آژانس خدمات دیجیتال مارکتینگ جینجر یکی از شرکت‌های شناخته شده و معتبر در حوزه برندسازی و تولید محتوا در ایران بوده و شما می‌توانید به راحتی فرایند سئو تولید محتوای خود را به این شرکت بسپارید.

کلام پایانی

در این مقاله سعی کردیم تا به شما بگوییم تولید محتوا چیست، بازار کار آن چطور است و چگونه می‌توان محتوایی ارزشمند تولید کرد. در مجموع، تولید محتوا فرایندی است که به صورت قابل‌توجهی نگاه مخاطب را به سمت کسب و کار شما جلب خواهد کرد و علاوه بر جذب مخاطب، کسب‌وکارتان نیز، توسعه خواهد بخشید.

به خاطر داشته باشید، اگر برای سایتی تولید محتوا انجام می‌دهید، نیاز به استراتژی و برنامه‌ریزی دارید و باید حواستان باشد که بیهوده محتوا منتشر نکنید. اولید محتوا در بخش‌های مختلف به شما می‌تواند کمک کند. برای مثال در تبلیغات CPM با تولید محتوای درست می‌توانید کلیک‌های واقعی دریافت کنید و مخطب را بعد از کلیک در صفحه خود نگه دارید.اما برای اینکه نوع استراتژی تولید محتوای وب‌سایتی را تعیین کنید، نیاز است تا از مشاوره دیجیتال مارکتینگ غافل نشوید. برای دریافت مشاوره در این زمینه می‌توانید از طریق سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

امیدواریم در خصوص مبحث تولید محتوا، اطلاعات کافی ارائه داده باشیم و از خواندن این مقاله لذت برده باشید. اگر تصور می‌کنید چیزی از قلم افتاده است، خوشحال می‌شویم آن را ازطریق بخش نظرات، با ما و سایر خوانندگان این مقاله، به اشتراک بگذارید.

پرسش‌های متداول

5 1 رای
امتیاز به این مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مقالات مرتبط
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x